A Milan Primavera hazai pályán 1-0-ra kikapott a Brescia korosztályos csapatától a Campionato Primavera 22. fordulójában.

Filippo Inzaghi, a Primavera csapat edzője kijelölte keretét a mérkőzésre: Barisic, Benedicic, Calabria, Fabbro, Ferrari, Gori, Iotti, Lo, Mastalli, Modic, Pedone, Piccinocchi, Saporetti, Simic, Tamás, Cristante, Bonanni, Cestagalli, Vassallo, Crociata, Gamarra, Mastour, Aiolfi.

A Milan Primavera az előző hónapokban remekül teljesített, hisz az elmúlt 10 mérkőzéséből 8-at megnyert és 2-szer döntetlent játszott. A rossoneri legutóbb január 19-én kapott ki, akkor az Atalanta Primavera ellen. Továbbá a Milan még nem kapott ki hazai pályán 2014-ben a mérkőzést megelőzően.

A mérkőzésről: a vendégek a 14. percben szerezték meg a vezetést Gullotta révén. Ezt követően a Milan egyre több támadást vezetett. A legnagyobb helyzet Cristante és Simic előtt adódott, előbbi szabadrúgásból, de nem sikerült egyenlíteni. A mérkőzés 62. percében a játékvezető elküldte a kispadról Inzaghit, aki szóváltásba keveredett a játékvezetővel. Inzaghi próbálta számon kérni a bírón az egyik Brescia játékosnak a kiállítását, aki durván szabálytalankodott de nem kapta meg a második sárga lapját. A Milan tehát végül hazai környezetben 1-0-ra kapott ki. Tamás Krisztián végigjátszotta a mérkőzést.

PRIMAVERA: Milan-Brescia 0-1

Időpont: 2014.03.29.
Helyszín: Vismara sportközpont
Gólszerzők: Gullotta (14.)
Játékvezető: Alessandro Greco

A kezdőcsapatok:

MILAN: Gori – Calabria, Simic, Iotti (Mastour 80.), Tamás – Piccinocchi, Cristante, Benedicic – Modic (Fabbro 46.), Pedone; Barisic (Vassallo 90.).

Csere: Ferrari, Saporetti, Gamarra, Crociata, Bonanni, Mastalli, Cestagalli, Aiolfi, Lo. Edző: Filippo Inzaghi

BRESCIA: Andrenacci – Rizzola, Ntow, Ragnoli, Paci – Lancini, Gargiulo, Comotti, Seck – Morosini, Gullotta.

Csere: Mandelli, Bertoli, Boggian, Bruno, Dugourd, Mozzanica, Paderni, Romano, Sanni, Venturi, Zeutsa. Edző: Ivan Javorcic

5 hozzászólás a bejegyzéshez