Tizennyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott M’Baye Niang, a Milan francia támadója, aki a jelenlegi szezont a Montpelliernél tölti kölcsönben.

A 19 csatár a téli átigazolási időszakban szerződött a Montpellierhez. A francia klub nem kapott opciós jogot Niangra, ami azt jelenti, hogy a szezon végén visszatér amint lejár a kölcsönszerződése.

Niang pár héttel ezelőtt törte össze Ferrariját. A francia támadó több autót összetört, majd egy fának ütközött. A Törvényszék megállapítása szerint Niang elhagyta a helyszínt és napokig tagadta a balesetet és a csapattársára, Mohamed Ramadanira terelte a gyanút.

Szemtanúk bejelentése alapján megállapítható, hogy Niang szállt ki az összetört Ferrariból. Ezt követően Niang feladta magát a rendőrségen és elismerte a balesetet.

Korábban olyan hírek jelentek meg, miszerint Niang akár 5 éves börtönbüntetést is kaphat, de végül “csak” 18 hónap felfüggesztettet kapott és vezetői engedélyét legalább három évre bevonták.

15 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Elég nagy baj ez! Jól látszik, hogy tehetséges a gyerek, de a fejével neki is komoly gondok vannak! Ő viszont még nevelhető, de nem hiszem, hogy nagy fordulatot venne a magatartása a későbbiekben. Ha komolyan tervezünk vele a jövőben, akkor nagyon a tökére kell lépni! Szerintem úgysem bír ki 3 évet vezetés nélkül és előbb vagy utóbb megint hibázni fog! Ha jól emlékszem az eddigi kihágásai is autóvezetéssel kapcsolatosak!

    • Az a te bajod hogy sosem hallottál a Montpellierről. Had világosítsalak fel : 2012 -n ők nyerték a Francia első osztályt.
      Egyébként nem csak Niang ilyen suttyó. Minden 3. focista ilyen- természetesen nem törnek minden nap Ferrarikat de hát ők is emberek. Legfrissebb hír: Boateng cigivel és sörrel várta a doppingtesztet. Lehet ,hogy csak viccnek szánta de mindenki tudja hogy ő valóban ilyen. De nem csak ők ketten ilyenek: Balo ,Suaraez ,Götze és még sorolhatnám. Ez nem azt jelenti hogy rossz focisták ( bár én Suarezt és Götzét kifejezetten utálom ) ,hanem azt hogy mind emberek vagyunk. Niang lehet hogy a Milanban csak egy gólt szerzett de a franciáknál 10 meccsen 4 gól és 2 gólpassz a mutatója. Tudom ez sem olyan jó teljesítmény de rendre csereként lép pályára. Bármilyen suttyó is én már nagyon várom vissza a csapatba.