A Milan Primavera idegenben 4-2-re kikapott az Atalanta korosztályos csapatától a Campionato Primavera 13. fordulójában.

A Milan második csapata a múltheti Inter elleni győzelmet követően vasárnap a listavezető Atalanta Primaverához látogat. Filippo Inzaghi, a Milan Primavera vezetőedzője kijelölte utazó keretét: Andrenacci, Aniekan, Barisic, Bende, Benedicic, Calabria, Cernigoi, Claveria, Compaore, De Santis, Di Molfetta, Fabbro, Ferrari, Iotti, La Ferrara, Mastalli, Modic, Pacifico, Pinato, Saporetti, Simic, Tamás, Vido.

A 28. percben megszerezte a vezetést az Atalanta Olausson révén és még az első félidő hajrájában Bangal találatával növelte előnyét. Félidőben 2-0-s vezetéssel vonultak az öltözőbe a csapatok. A 60. percben Pugliese volt eredményes, már 3-0-ra vezetett a hazai együttes. Ezt követően szépített a Milan. A 66. percben Benedicic, négy perccel később pedig Simic lőtt az ellenfél kapujába. A 87. percben Olausson állította be a 4-2-es végeredményt.

PRIMAVERA: Atalanta-Milan 4-2

Időpont: 2014.01.19.
Helyszín: Bortolotti di Zingonia sportközpont
Gólszerzők: Olausson (28, 87.), Bangal (44.), Pugliese (60.) ill. Benedicic (66.), Simic (70.)

A kezdőcsapatok:

ATALANTA: Miori – Zanoni, Barba, Cavagna, Caldara – Savi, Grassi, Pugliese – Bangal, Olausson, Varano.

Cserék: Merelli, Kecskés, Messina, Forgács, Marchini, Pasini, Ronzoni, Ungaro, Lunetta, Parigi, Tulissi, Pilenga. Edző: Bonacina

MILAN: Andrenacci – Simic, Iotti, Pacifico, Tamás – Modic, (Barisic 74.), Pinato, Mastalli – Vido, (Fabbro 77.), Benedicic, (Calabria 92.), Di Molfetta.

Cserék: Ferrari, De Santis, Bende, Aniekan, Saporetti, , Cernigoi, Claveria, La Ferrara, Compaore. Edző: Inzaghi.