Serie A 19. forduló

Sassuolo-Milan 4-3 (3-2)

Játékvezető: De Marco

Gólszerző: Berardi (14., 28., 41., 47,) illetve Robinho (9.), Balotelli (13.), Montolivo (86.)

Sárga lap: Antei (37.), Ziegler (43.), Zaza (60.), Gazzola (63.), Pegolo (79.); illetve Bonera (29.), Balotelli (36.)

Piros lap:

Sassuolo: Pegolo; Gazzola, Antei, Ariaudo, Longhi; Chibsah, Magnanelli, Kurtic (Marzorati 87.); Berardi (Schelotto 78.), Zaza (Floro Flores 84.), Ziegler

Milan: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Emanuelson; Cristante (Montolivo 55.), De Jong, Nocerino (Pazzini 55.); Kaka, Robinho (Honda 65.); Balotelli

A gólok:

37 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. A 13. percben hátradőltem és odaszóltam a haveroknak: “Végre egy meccs amit nyugodtan végignézhetünk.”
  Hát egy nagy lóf.szt a félidőben a falat kapartam kínomban…
  Kár lenne bármit is írni, szánalmas volt a teljesítményünk!

  • SZÉGYEN – GYALÁZAT!!! Anélkül, hogy a Sassuolo érdemeit akarnám kisebbíteni, ez a mai Milan egy csődtömeg! Hogy lehet egy – 7-8 éve még világverő – csapatnak ennyire lesüllyedni??? Egyszerűen felfoghatatlan!!! Ide vezetett a pár éve tartó garasoskodás, meg spórolás! Tegnap este, ahogy néztem a mérkőzést, 2-0-nál gondoltam magamban, ez egy irdatlan nagy zakó lesz a Sass. számára, ugyanakkor a mieinknek meg nagyon jó önbizalom növelő lehet, különösen ha az elmúlt idényt veszem alapul! Erre mi történik… álmomban sem gondoltam volna ezt! Micsoda csürhe ez??? (természetesen tisztelet azoknak a játékosoknak, akik meghalnak a pályán) Minek kell még történnie, hogy ezt a kib….ott Allegrit eltakarítsák innen! Akinek nincs elképzelése, nem rendelkezik taktikával, nem tud motiválni egy csapatot, az ne válassza ezt a hivatást!!! Persze nem akaraok én mindent az ő nyakába varrni, hiszen a legfőbb ludas a vezetőség, ill. a főkolompos, Berluszkóni!!!
   Szarból még a legzseniálisabb edző sem lenne képes várat építeni! Tavaly nyáron is csatárt kellett vásárolni, amikor már összeszakad a kispad, annyi csatár ül rajta, valamire való hátvédet meg egyszerűen nem voltak képesek venni!
   És még csodálkoznak, hogy soha nem kapott ennyi gólt a Milan egy fél idény alatt, mint most az őszi szezonban! Vicc ez az egész! Ilyen mexes, zapata, nocerino, montolivo félék mi a fa….mat keresnek egy Milan-ban??? Mondja már meg valaki! Harmadosztályú, töltelék emberek! És még mexes sír, hogy kevés a játéklehetőség… eszem megáll! Húzzon innen haza a francba a többi dilettánssal együtt! Ezek nem futballisták (még egyszer: tisztelet a kivételnek)
   berlu, edd meg amit főztél!!!
   Hamarosan bekövetkezik, amit már egy pár hete leírtam itt, azaz a kiesés ellen fogunk harcolni hamarosan – meglátjátok!!!
   SZÉGYEN – GYALÁZAT!!!

 2. A tegnapi meccsel egy fő nagy gond volt, hogy Bonera játszott! Nem kellett volna mást tennünk, mit 2-0 után megnyugodni és kihúzni félidőig az eredményt. Ha Mexes vagy Rami játszik gyanítható, hogy nyerünk.

  A másik nagyon gyenge védőnk Emanuelson, azon kívül hogy sokat fut, más pozitívum nincs a játékában. Védekezésben sz.a.r, nem az első gólunk idén amikor így marad le, vagy így hoz össze büntetőt mint a harmadik gólnál. Megjegyzem ez Constantra is igaz. Urby tipikus egy lábas játékos, de így sem tud egy normálisat beívelni, mind rövid, általában az első védő aki az íveléshez a legközelebb áll már fejeli is ki. Jobb lába nincs, egy 5 méteres passz előtt is olyan körülményes hogy az hihetetlen..

  Egyértelmű, hogy a védelem a gyenge láncszem a csapatban, és annak valóban nincs értelme, hogy minden meccsen más páros kap helyet. Ha valóban Rami olyan jó, akkor Mexesszel kellene párban lenni, nyelvi gondok nemigen lennének, és papíron a 2 legjobb védőnk.

  Egyébként hozzáteszem, hogy Honda ezen a kevés idő alatt bebizonyította hogy mekkora klasszis, nagyon jól lát a pályán, jól helyezkedik, jól lő, jól ad be, 2 lábas játékos. Pont néztem hogy jobbal, ballal is adott be pontosan, ballal kapufát vágott, sajnos az ilyen technikás emberekből kellene több a középpályára.

  10 éve, amikor be voltunk szorítva 1-1 meccsen egy kis időre, akkor a Pirlo, Seedorf páros nem úgy hozta ki a labdát, hogy előrebikázták mint most, hanem kipasszolták, néha megőszültem, de mindig sikerült nekik. Most meg ha pici gond van, felrúgják a másik térfélre ahol Balora marad 3 védő, és újra jöhet az ellenfél. Technikai hiányosságok vannak, és sajnos nagyon nagyok..

 3. Ki ez a Sassuolo??? Mennyi az éves költségvetésük? Mennyit költenek igazolásokra? Mennyit ér a keretük? Mennyi európa szerte ismert klasszisuk van? Mennyi a tapasztalt játékosuk?

  Ezek leiskoláztak minket. Szinte minden poszton megvertek bennünket.
  Abbiati… jó kapus most is védett nagyokat, de betlizett is rendesen. Ameddig nem találunk egy éppkézláb kapust, addig meg kell tartani, de ha sikerülne leigazolnunk egy 25-26 éves kapust akinek már van is némi tapasztalata, akkor Abbiati már csak csere lenne nálam. Sokszor nem is mozdul a labdaért. Egy fiatalabb kapusnak nincs veszett helyzet, ő meg már túl korán feladja.

  A két szélső hátvédünk rendben van, de a védelmünk közepe egy nulla. Rami-t nem most igazoltuk. Már régóta a csapattal edz. MIért nem játszik? Allegri előhúzta a kalapból Bonera-t, aki már régóta csak kiegészítő ember. Lehozott két jó meccset és Allegri azt hiszi megtalálta a kezdő embert a szezon hátralévő részére. MINEK IGAZOLTUK LE RAMI-T????

  A fiatal játékosaink akik lehetőséget kapnak rendre bizonyítanak. DeSciglio, Cristante, Poli stb…. Verghara pedig úgy megy kölcsönbe, hogy ez az idióta még csak ki se próbálta. Pedig lett volna millió lehetőség, hiszen a Zapata – Mexes duó is sokat hibázott.

  De Jong úgy kell ennek a védelemnek, mint egy falat kenyér. Nélküle kaptunk volna egy 10-est.

  A középpályánkra annyira nem is panaszkodnék, csak nem tudom mit keres a kezdőben újra Nocerino….

  Robinho a meccs elején szépen játszott. Gyönyörűen cselezett. Gólt is szerzett, amit nagyon féltem ki fog hagyni.

  Kaká-nak nem nagyon akartak összejönni a dolgok. Az utolsó passzoknál, minden másodikat ellenfélhez rúgta.

  Balotelli…. lényegében nem játszott rosszul, de újra nem csatár poszton. Én nem értem miért játszik ő a félpályán, mikor már Nocerino is a 16-osban van. Allegri nyilatkozta egyszer, hogy neki más a feladata, mint a City-ben és az Inter-ben volt. MIÉRT???? Miért ad neki is más szerepet és feladatot??? Ő CSATÁR!!!

  Nézzük meg Berrardi-t! Ő csatár és azon a poszton is játszik. Mindig elől van, mindig arra törekszik, hogy megjátszható legyen és hihetetlen érzékkel rúg kapura, akármilyen helyzetben, takarják, gyűrik, lökdösik ő akkor is megjátszható és akkor is kapura képes lőni. Itt dobálóztunk már kismillió névvel, hogy ki lesz az új Inzaghi.
  BERRARDI az új INZAGHI! Ugyanazt csinálja, ugyanaz a stílusa. Bankot robbant, aki leigazolja ezt a srácot. Persze nem mi leszünk azok.

  Allegri nyilatkozata szerint nem fog lemondani. Én meg már kirúgnám. Teret adnék egy másik edzőnek, vagy azonnal munkába állítanám Seedorfot, hogy a következő szezonra már most elkezdhesse a felkészülést.

  • Én nem mondanám, hogy a szélső védőink jók. Se Urby, se Constant nem az igazi. Van egy meccs amikor jól játszanak, utána 2 szar, és 2 közepes követi. Egy épkézláb beadás nincs a bal oldalról. Ha arra gondoltál, hogy DS jól játszik a jobb oldalon, akkor az úgy oké, de a bal oldal eléggé gyenge. Abból nem lehet megélni, hogy gyorsan felfut, 1-2 passz rövid esetleg, kényszerítő, és megáll a tudomány, mert beadni nem tudnak, jobb lábbal nem tudnak játszani, a befele megindulás és átlövés lehetősége vagy jobb lábbal beívelés megint kizárva, ezen a szinten ez gyenge.

   Azzal teljesen egyetértek, hogy a bal oldalunknál már csak a védelem közepe gyengébb. Valószínű, hogyha tegnap nem Bonera van ott, hanem Mexes, akkor ez a meccs a miénk egy 3-1, 3-2-vel minimum.

 4. Szégyen, amit ez a Bonera, Zapata kettős összehozott ma.19 éves srác egyedül oktatta mindkettőt. Az első gólnál a gólpasszt adóé az érdem. Ez még azt mondom belefér, bár Abbiati szerintem nagyot hikbázott h. kimozdult. Nagyon lassú és körülményes. Miért nem marad inkább a vonalon? A második gól már egy vicc kategória. Ügyesen lőtte rá a srác, de nézzük már meg Bonerát könyörgöm. Úgy fordul ki, ahelyett h. odalépne, mint én 8-9 évesen a sulibajnokságban a bőrgolyó elől. A harmadik gól? Ezek se futni, se helyezkedni nem tudnak. Egy klasszis védő mindekettőben jó, de lagalább az egyikben kimagasló. Istenem, Bonera mi a f*szt csinált 10 éven keresztül? Nesta, Maldini mellett Józska Pista a megye 3-ból is többre vitte volna. Allegri semmire való edző, de a védelem még annyit sem ér. Ez viszont nemcsak az ő hibája.

 5. Te jó ég!!! Kritikán aluli fos az egész!! Széééééééééééééégyen!!! Hogy nem sül le a bőr a képéről a vezetőségtől kezdve a játékosok 80%-áig mindenkinek Allegrivel együtt??!!! 2003-2007-ig Európa legjobb csapata voltunk,most meg egy középszerűtől is lejjebb levő csürhe!!!!!! Néztem az Atletico-Barca meccset,hát ezektől a csapatoktól fényévekre vagyunk!! Mit akarunk??!! Megírtam a szezon elején,h keserves évnek nézünk elébe,és sajnos nagyon bejött!!! Ebből a csapatból aki méltó a Milan mezére az: DS,De Jong,Poli,Cristante,Kaka,Honda,és a hisztis Balo!! A többit kivétel nélkül elhajtanám a halál náthás fa…ára!!! Lassan rajtunk röhög az egész foci világ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. A legszebb az egész történetben, hogy a fiatal Berardi mind a négy gól ugyanabba a szegletbe lőtte be a gólt Abbiatinak.

  Aminek azért tudok örülni, hogy Cristante felhívta magára a figyelmet egy gólpasszal 🙂

  Ami legrosszabb ebben a 4-3ban hogy szerintem sokkal megalázóbb hogy mesternégyest vágott nekünk Berardi, s ha 1-0 kaptunk volna ki, talán méz azt is jobban emésztettem volna….

  Összességében úgy érzem magam mint akit leforráztak ….

  Allegrinek a második itt töltött év után már mennie kellett volna! Szóval a vezetőség is megéri a pénzét, hogy miért ennyire töketlenek…. No comment… S azért eléggé gáz, hogy azért nem bontottak előbb szerződést, mert na… Mindannyian tudjuk, hogy a vezetőség nem akart volna pengetni az edzőnek a távozási díjért….

 7. Én a meccsről inkább nem is írok semmit…
  Ami viszont érdekelne, hogy lőtt valaki nekünk valaha 4 gólt? Mert hogy a Serie A-ban nem, az megvan, de bármilyen más fronton?
  Akár a hármat lövők listájára is kíváncsi lennék, hogy milyen elit körbe került be a srác?
  Tud esetleg valaki erről valamit, vagy forrást, ahol utána nézhető?

  • Ennyit találtam.

   Berardi a második olyan 20 év alatti játékos lett, amelyik mesterhármast tudott szerezni az Olasz bajnokságban, és idén még ezzel a teljesítményével az első 20 év alatti játékos aki mesterhármast szerzett a Top ligákban.

   (Tegnap) Sassuolo 3-4 Milan

   Domenico Berardi lett az egyetlen olyan 20 év alatti játékos, aki 4 gólt szerzett egy mérkőzésen a Serie-A -ban.

   Az 1994/1995-ös szezon óta Berardi a legfiatalabb játékos, aki 4 gólt szerzett, egy meccsen, és az egyetlen, aki mindezt a Milan ellen tette.

   BERARDI IDÉN

   14 meccs
   11 gól (Második a góllövőlistán holtversenyben Tevez -zel)
   5 gólpassz

 8. Allergia saját magát rúgta ki ezzel, hogy Bonerat kezdőbe tette! 😀
  Ennek a vereségnek végül is volt értelme… menesztették Allergiát. (mindenben a jót kell nézni)
  Tehát örüljünk hogy MOST kikaptunk!! (nézzük a jó oldalát)
  Persze ettől még a vereség sajnos vereség… amibe rendesen benne volt az első két gólban a kapus is!

 9. Sziasztok!

  Sajnos szeretett csapatunk több sebből vérzik, és függetlenül attól, hogy Allegri már nem az edzőnk, a problémáink nem fognak megoldódni varázsütésre. (jöhet ide edzőként szinte bárki) Tulajdonképpen minden csapatrészünk erősítésre szorul, kivéve talán a középpályát. A mentális problémák mellett én a fő problémát a pénztelenségben látom, és ez aligha fog változni, amíg az öreg Silvio a tulajdonos. Természetesen én is, ahogy itt mindannyian, azt szeretném, ha élvezhető/szerethető játékot mutatna a csapatunk, és a scudettoért harcolnánk, nem a bent maradásért. Bízzunk egy szebb folytatásban!
  Forza milan, per sempre!