2022. szeptember 27., kedd

Jorginho az első számú célpont

-

A Mediaset szerint a Milan is szeretné soraiban tudni a Hellas Verona fiatal középpályását, Jorginhót.

Mint ismert, a Milannak nem sikerült szerződtetnie Radja Nainggolant, így úgy tűnik, hogy a vezetőség Jorginho leigazolására törekszik.

A Mediaset szerint Jorginho a Milan első számú célpontja és szeretnék leigazolni annak érdekében, hogy kreatívabb és erősebb legyen a középpálya.

Ugyanakkor ahhoz, hogy új játékos érkezhessen a csapathoz, előbb játékosoknak kell távoznia. A keret létszáma jelenleg 30 fős, amit a vezetőség szeretne csökkenteni.

A piros-feketék már jó ideje figyelemmel követik a Hellas Verona középpályását. A 22 éves játékos a jelenlegi idényben 17 bajnoki mérkőzésen 7-szer volt eredményes és 4 gólpasszt jegyzett. A szerződése 2016 nyaráig szól és körülbelül 10 millió euróért már mozdítható. Jorginho iránt a Milan mellett több klub is érdeklődik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kifejezetten szimpatikusnak tartom Jorginhot. Érzi a kaput, pontosak a passzai, s a Hellasban 7 gól mellett 4 alkalommal aszisztált is. A Serie-A-ban látok egy két kiugró teljesítményt, akiknek a játéka mindenképp meggyőző.
  Ilyenek például mint a Hellasban Jorginho, de szem előtt tartanám azért a Saossulo fiatal olasz játékosát is,Domenico Berardit is. Berardi Jorginhohóz hasonló 7 gólos a bajnokságban, s 5 alkalommal osztott ki a csapattársainak idén gólpasszt.
  De egy másik olasz játékosnak is kitűnő szezonját láthatjuk az idén, s szerintem az nem más, mint a Torino játékosa Cerci.
  A másik hatalmas teljesítmény, aki jól mutatna a klubbunkban, az persze Rossi 🙂

  • Jorginho nem rossz játékos, ezért is volt már tavaly szó róla, hogy leigazoljuk. DE nagyjából helyette döntöttünk Saponara mellett, aki olasz és jobb volt a tavalyi szezonban mint Jorginho. Idén nem játszatjuk Saponara-t, a brazil kapja a lehetőséget és látjuk, hogy mire képes.

   Berardi nagyszerű tehetség! Kár, hogy a Juve-é. 🙂

   Cercit a nyáron is le akartuk hozni, akkor itt a legtöbben ágáltak ellene, nagyszerű játékos. El92 – Balo – Cerci támadósor.. brutál lett volna. De most itt van Hondí, aki hasonlóan jó!:)

   Rossi látjuk törik mint a ropi, szerintem nem nagy baj, hogy nem hoztuk mi el.

   Aki még idén kiemelkedő és érdemes rá figyelni az Iturbe!
   A Hellas kis Messije!

   • Iturbe nagyon jó kis játékos, nem kis gólokat vágott a Veronaban. Egy-két szabadrúgás sem volt semmi, de nála is olyan követhetetlen bizniszről van szó, hogy csak na. A játékjoga 45 %-ban a Portoé, a maradék 55 %-on meg ha jól emlékszem, 50 %-ot egy dél-amerikai befektető cég, 5 %-ot pedig a család birtokol (de lehet, hogy a család nem birtokol semmit, ebben nem vagyok biztos).

    A 100 % játékjogának kivásárlási ára 60 millió €, ami nem piti és erre valószínűleg rájött a Porto is, mert az általuk birtokolt 45 %-ra 15 millió €-s opciót, amit szerintem be is váltana a Verona, ha eladnák Jorginhot, de az is lehet, hogy nem, mégis csak egy kis csapatról van szó, sok nekik az a lóvé, de ha bevállalják, akkor nyerhetnek is, csak ez megint egy követhetetlen mutyizás, úgyhogy nem tudom mi lehet a pontos igazság…

    Jorginho gyerek nálunk elférne, de a Saponara biznisznek semmi köze a brazilhoz, nem helyette vettük Saponarát. Jorginho a védelem elé kell, Saponara meg a csatárok mögé vagy a szélre. Jorginho jelenleg is De Jong posztján, a kp.-s hármas közepén játszik. Szerintem azzal a 10 millával eléggé alábecsülték az árát, a Pool majd kicsenget érte 18 millát, aztán csak pislogunk megint.

    Egy a lényeg, attól ne féljünk, hogy Jotginho Saponarától venné el a helyet, mert a pályán kilométerekre játszanak/játszanának egymástól! Nocerino, Muntari helyett bármikor szívesen látnám!

 2. Nincs szükségünk rá. Itt van Saponara, akit szintén nagy tehetségnek tartanak. Őt kellene favorizálni, ha már leigazoltuk. Kaká is még remélem 2-3 évig csúcsformában lesz, úgyh. nem kell. Egyébként megint csak dobálják itt be a neveket: Nainggolan, Fernando, Jorginho…a végén meg mindet elhalásszák előlünk.

 3. Ugyanaz lesz mint tavaly. Minden nap újabb és újabb neveket fogunk hallani, hogy kit akarunk megszerezni, s szépen sorban mindet elbaltázzuk. Mi figyelünk, a többiek meg igazolnak.

  “Ugyanakkor ahhoz, hogy új játékos érkezhessen a csapathoz, előbb játékosoknak kell távoznia. A keret létszáma jelenleg 30 fős, amit a vezetőség szeretne csökkenteni.”

  Ugyanez volt a duma tavaly is, s az idén is ezzel fog eltelni a január, majd az utolsó nap leigazolunk egy újabb “Matrit”!
  Szánalmas ez az egész….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS