2022. szeptember 25., vasárnap

Az Interrel bizniszel a Milan?

-

A pletykák szerint játékost cserélhet az Inter és a Milan, nevezetesen Alessandro Matri és Alvaro Pereira játékjoga cserélhet gazdát.

Matri idén nyáron 11 millió euróért csatlakozott a Milanhoz a rivális Juventustól, ám nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket. Az olasz támadó 17 mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt szerzett.

Erick Thohir, az Inter tulajdonosa egy támadót szeretne szerződtetni és úgy tűnik, hogy hajlandó lenne az uruguayi szélsőt, Alvaro Pereirát elcserélni Alessandro Matrira.

Az Il Quatidiano Sportivo jelentései szerint Walter Mazzarrinak más támadók is szerepelnek a listáján Diego Milito helyettesítésére. Matri mellett Edin Dzeko, a Manchester City támadója is célkeresztben van. Dzeko átigazolása a magas kivásárlási ár miatt szinte lehetetlen. További célpont a Southampton olasz támadója, Pablo Osvaldo.

Pereira szerződése 2016-ig szól az Internél és kivásárlási ára 10 millió euró. A 28 éves balhátvéd a jelenlegi szezonban 5 bajnokin kapott szerepet, összesen 231 percet töltött a pályán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Pereiráért, könyörgöm na ne , ez a srác már 2 éve semmit nem mutat a szomszédban ! Oké hogy cseréljük el Matrit , mert csak kidobtunk rá 11 misit és az ugye nekünk semmi, mint tudjuk …ez is vicc, na de ne rá akkor inkább vonják be Ranocchiát vagy Icardit, de inkább adjuk el Matrikánkat vagy cseréljük el Naingolara !

  2. NEM NEM NEM!!!!
    Ha már kifizettük érte egy ekkora összeget, akkor könyörgöm, miért nem lehet egy kis türelmet adni, és bizalmat sugározni felé. M. Diarra sem tudott megfelelően teljesíteni a Madridban bizalom hiányában, pedig a képességei, azért valljuk be, vitathatatlanok. És ahogy a mondás is tartja, “A tenger színe mindig kék, kivéve este, akkor fekete.”

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS