A Milan Primavera vasárnap délelőtt 2-1-re legyőzte az Udinese Primaverát a Campionato Primavera 12. fordulójában.

A Milan második csapata vasárnap délelőtt fogadta hazai pályán az Udinesét a Primavera bajnokság 12. fordulójában. A Milan Primavera 2-1-re legyőzte ellenfelét.

Az első félidőben nem született gól. A második játékrészben, az 56. percben Moras szerezte meg a vezetést az Udinesének. Bő tíz perccel később a Milan Pinato révén szépített. A 75. percben Vido volt eredményes, beállítva a 2-1-es végeredményt. Tamás Krisztián végigjátszotta a mérkőzést, akár csak az első csapat tagja, Jherson Vergara.

PRIMAVERA: Milan-Udinese 2-1

Időpont: 2013.12.15. 11:45
Helyszín: Stadio Breda
Gólszerzők: Pinato (67.), Vido (75.) ill. Moras (56.)
Sárga lapok: Aniekan, Iotti, Vido, Pinato ill. Benedetti
Piros lapok: Tellan (50.), Pedone (76.).

A gólok

A kezdőcsapatok:

MILAN: Andrenacci – Simic, Vergara, Iotti, Tamás – Aniekan (Di Molfetta 66.), Piccinocchi, Pinato – Pedone – Vido (Mastalli 79.), Barisic (Fabbro 46.).

Cserék: Ferrari, Pacifico, Modic, Rondanini, Calabria, Cernigoi, Saporetti, De Santis, Bende Bendé. Edző: Inzaghi.

UDINESE: Meret – Berra, Riccardi (Saitta 86.), Pontisso (Magnino 73.), Siku – Codromaz, Puto (Borsetta 80.), Tellan – Moras, Rovini, Benedetti.

Cserék: Vicario, Boskovic, Bonilla, Bezzo, Perfetto, Borgobello. Edző: Mattiussi.

1 hozzászólás

  1. Megnéztem a gólokat facebookon, és ami egyből feltűnt, hogy a csapat az első gól után kb semennyire nem ünnepelt, futott vissza, vitte középre a labdát, és csak a második gól után kezdtek el ölelkezni, mert akkor már vezettek. Mentalitást tanulhatna tőlük a nagy csapat egy jó része… Persze lehet, hogy az ő edzőjük jobban motivál 😉