2022. szeptember 25., vasárnap

Ajánlat a kegyvesztett Younes Kaboulért?

-

A Milan a téli átigazolási időszakban várhatóan megpróbálkozik a Tottenham védőjének, Younes Kaboulnak a leigazolásával.

A Tottenham védőjét a rossoneri ár alatt szerezheti meg. Kaboul szerződése 2014 nyarán jár le az angol klubnál.

A francia védő hónapokkal ezelőtt épült fel sérüléséből, de nem sikerült állandó játéklehetőséghez jutnia André Villas-Boas menedzsernél. Kaboul kivásárlási árát 11,5 millió euróra becsülik.

Abban az esetben, ha a 27 éves középhátvéd elfogadja a Milan ajánlatát, akkor a rossoneri védelmében már három francia játékos lesz, nevezetesen Philippe Mexés, Adil Rami és Younes Kaboul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ami engem illet, tudjátok szerintem minden szekciónak van egy hazája amelyikben az adott országnak a játékosai a legjobbak.

  Védelem az legyen olasz, a középpálya legyen angol romboló, s a csatársor pedig könnyed, stílusosan látványos foci játszó brazil foci.

  Nos! Valakitől szeretnék normális érveket hallani, hogy mi a pozitívum abban, hogy mi egy Kabuolért ajánlatott teszünk egy Spursnek.
  Mert szerintem abszolút nem számít erősítésnek, sőt csak össze törne mindenkit, s so 11-est ítélnének az olasz bírók ellenünk.

  Továbbá! Ha már annyira a védelmen van a szó. Akkor inkább Abate helyére keresnék már valakit, vagy amint visszatér De sciglio akkor a kicsi lesz a kezdőben, s ez céltalan bolyongó Ignaziot eladjuk s abból veszünk még egy cserejátékost a jobbszélre a védelembe.

  Jaj és még valami! Igazolunk mint a nem normálisok a belső védelembe, pedig van nekünk egy Jherson Verghara és még szinte alig tudunk róla valamit. Amit láttam belőle, szerintem abszolút lehetne kezdeni valamit vele.
  A védéelmben természetesen sok változtatni valót eszközölnék. Én személy szerint a következő játékosokat úgy kiszórnám, mint bolond a lisztet! Ezek pedig a következők: Constant, Bonera, Abate és Zaccardo.

  Nem tartom jó ötletnek az idei “nagyszerű” teljesítménye miatt sem Kaboul leigazolását, mert összesen 3 meccsen összesen 140 percet szerepelt a Premiershipben, ami nem túl acélos,s ebből a három pályára lépésből kétszer csereként futott ki a gyepre.
  Az El-ben idén 5 alkalommal szerepelt több mint 400 percet, de ez azért nem mérvadó szerintem, mert egy Tromsö ellen nem kell óriási védelemmel felállnia egy Hotspurnek, de egy Sheriff Tiraspol ellen sem kell acélos kerettel kifutniuk az angoloknak a pályára.

  Arról meg már nem is mesélek hogy a piaci ára 11 millió Euróra rúg….

  Szóval ezeket a dolgokat mérlegelve ha valaki nekem ésszerű, logikus választ ad arra, hogy miért jó nekünk ez a játékos, annak minden tiszteletem az övé! 🙂

  Forza Milan, s kérlek kedves francia komám, maradj a fenekeden ott ahol vagy Londonban 😉 😀

 2. Meg jo, hogy volt egy fiatal Albertazzink. Meg jo, hogy van egy igeretes Pacificonk. Es jo, hogy van egy kivalo fizikai adottsagokkal rendelkezo Vergarank is!

  De e mellett kettesevel vasarolgatjuk a szarabbnal szarabb vedoket?! Matri helyett Benatiat kellett volna megszerezni es most lenne vedelmunk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS