2022. szeptember 25., vasárnap

Spolli és Balo incidense: az argentin tagad

-

Nicola Spolli, a Catania játékosának ügynöke szerint a hétvégi mérkőzésen nem történt semmilyen incidens ügyfele és Mario Balotelli között.

A Milan vasárnap délben lépett pályára a Catania otthonában, és  Montolivo, Balotelli és Kaká góljával 3-1-re legyőzte ellenfelét. A mérkőzés második félidejében állítólag Spolli rasszista megnyilvánulásokkal illette a Milan színes bőrű játékosát, Balotellit, aki ezt számon kérte a védőn. Az éles vitának a Milan játékosai és a játékvezető vetett véget a pályán. A Catania játékosát azonban semmilyen figyelmeztetésben nem részesítette, holott több felvétel is bizonyítja, hogy Spolli odaszólt Mariónak. A Sky szerint az argentin védő nemes egyszerűséggel “lebüdösnégerezte” a csatárt.

A védő ügynöke szerint azonban nem történt semmi: “nyugodtak vagyunk, mert nincsenek problémák, nem volt semmi összetűzés. Nicolas nem aggódik emiatt, őt csak a Catania helyezése a tabellán aggasztja” – mondta Daniele Luzzi a TMW-nek.

Korábbi híresztelések szerint ha bebizonyosodik, hogy Spolli rasszista szavakkal illette Mariót, akkor akár 10 mérkőzéses eltiltást is kaphat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Spolli biztos hogy “lebüdösnégerezte” Balotellit! A semmin Marionk nem “gőzöl” így be! Utazni is fognak rá, mert könnyen fel lehet bosszantani és kiállíttatja magát! A halk beszólás az, amit szinte lehetetlen bizonyítani (főleg a pályán), ha nem hallja más. Undorító dolog, de hasznos (lásd Materazzi kontra Zidane eset). Egyébként csak azt kóstolgatják aki “partner” ebben! Balo pedig képtelen lehiggadni! Elmehetne agymosásra Marco van Bastenhez hozzáállásból és alázatból…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS