A Milan Primavera szombat délután Pinato, Fabbro és Vido góljaival 3-0-ra legyőzte a Cittadellát a Campionato Primavera 10. fordulójában.

A Milan második csapata szombaton a Cittadella Primaverát fogadta a bajnokság 10. fordulójában. A Primavera a hétközben 1-1-es döntetlent játszott a Celtic korosztályos csapatával az Ifjúsági BL-ben, így az Inzaghi vezette Milan továbbjutott a Kieséses szakaszba.

Az első félidőben a Milan egyre több helyzetet alakított ki, Mastalli, Fabbro, Vido és Pedone is nagyon közel állt a gólszerzéshez. A 40. percben Pinato révén szerzett vezetést a Milan. A második félidő elején, az 54. percben Tamás ívelt középre a bal szélről és a 16-oson belül helyezkedő Fabbro a kapuba fejelt. 2-0. Egy perccel később Vido megszerezte a Milan harmadik gólját. Ez volt Vido első szezonbeli találata. A mérkőzésen már több helyzet nem született, a Milan emberelőnyben 3-0-ra legyőzte a Cittadellát.

PRIMAVERA: Milan-Cittadella 3-0

Időpont: 2013.11.30. 15:00
Helyszín: Solbiate
Gólszerzők: Pinato (40.), Fabbro (54.), Vido (55.)
Sárga lapok: Rondanini (25.), Tamás (75.)
Piros lap: Zanata

A kezdőcsapatok:

MILAN: Andrenacci – Rondanini, Pacifico, Iotti, Tamás – Mastalli, Piccinocchi, Pinato (Calabria 57.) – Pedone – Fabbro, Vido (Yaffa 77.).

Cserék: Livieri, Simic, Modic, De Santis, Saporetti, Bende Bendé, Anelli, Di Molfetta, Compaore, Cernigoi. Edző: Inzaghi

CITTADELLA: Fasolo – Cecconello, Campello, Zanata, Colombara – Rizzon, Furlan, Xamin (Eulogi 46.), Lucon – Antonello, Bizzotto.

Cserék: Maggiotto, Prai, Munarini, Dalla Costa, Rossignoli, Macolino, Frimpong, Zanolo, Ziviani. Edző: Capuzzo.

A Milan Primavera a következő fordulóban a Padova Primavera otthonába látogat, december 7-én.

4 hozzászólás a bejegyzéshez