A Milan Primavera vasárnap délután 2-0-ra legyőzte a Ternana Primaverát a Campionato Primavera 7. fordulójában.

A Milan második csapata vasárnap délután hazai pályán, a Stadio Breda di Sesto San Giovanniban fogadta a Ternana Primaverát.

Filippo Inzaghi, a Milan Primavera vezetőedzője kijelölte 23 fős keretét a meccsre.

A Milan Primavera kerete: Andrenacci, Ferrari; Compaore, De Santis, Iotti, Maldini, Rondanini, Simic, Tamás; Bende Bendé, Benedicic, Claveria, Mastalli, Modic, Pedone, Piccinocchi; Aniekan, Barisic, Cernigoi, Di Molfetta, Fabbro, Vido, Yaffa.

A találkozó 6. percében a Ternana védője szabálytalankodott a 16-oson belül, tizenegyes a Milan javára. A büntetőt Mario Piccinocchi értékesítette, 1-0. Az első félidőben több gól nem született, annak ellenére, hogy mindkét sok helyzetet alakított ki, az egyik legnagyobb ziccert Luca Vido puskázta el. A második játékrészben, a 66. percben Rondanini passzát Maks Barisic váltja gólra, megszerezte a mérkőzés és a Milan 2. gólját. Több gól már nem született, véget ért a mérkőzés, a Milan Primavera kétgólos győzelmet aratott a Ternana ellen. Tamás Krisztián végig a pályán volt.

PRIMAVERA: Milan-Ternana 2-0

Időpont: 2013.11.10. 15:00
Helyszín: Stadio Breda
Gólszerzők: Piccinocchi (6. büntetőből), Barisic (66.)
Sárga lap: Lo Bosco

A kezdőcsapatok:

MILAN: Andrenacci – Rondanini, De Santis, Iotti, Tamás – Pedone, Modic (Mastalli), Piccinocchi – Benedicic (Maldini); Fabbro, Vido (Barisic).

Cserék: Ferrari, Simic, Compaore, Bende, Cernigoi, Claveria, Di Molfetta, Aniekan, Yaffa. Edző: Inzaghi.

TERNANA: Citino – Albanese, Lo Bosco, Boninsegni, Bernardini – Gagliardini (Forte), Bobboni (Battista), Ferrari, Salvemini – Taurino, Russini.

Cserék: Cosimi, Scimmi, Mariani, Pagliarulo, Shanini, Palumbo, Tedesco. Edző: Borrello.

A Milan Primavera a következő fordulóban november 16-án az Inter Primavera csapatához látogat.

2 hozzászólás a bejegyzéshez