Mint ismert, a Milan vasárnap délután a Parma otthonában lépett pályára. A hazaiak már az első félidőben 2-0-ra vezettek. A Milannak sikerült kiegyenlítenie Matri és Silvestre góljával, ám a rendes játékidő hosszabbításában Parolo óriási szabadrúgásgóllal beállította a 3-2-es végeredményt. A mérkőzést követően Massimiliano Allegri, Alessandro Matri és Mauro Tassotti is megszólalt.

MASSIMILIANO ALLEGRI: “Az első félidőben két ellentámadásból is gólt kaptunk. A Parma jól zárta le a területeket. Nagyon elszomorító, hogy az első és a második félidő hosszabbításában is gólt kaptunk. Szükségünk van az egyensúly megteremtésére. Ki kell javítani a hibáinkat és nem szabad kontrákból gólt kapni. Idegenben sokat kell fejlődnünk, mivel eddig nagyon kevés pontot gyűjtöttünk, 5 mérkőzésen csupán 2 pontot szereztünk. A második félidőben sikerült kiegyenlítenünk, közel voltunk a gól és a győzelem megszerzéséhez, majd a 90. percben gólt kaptunk egy szabadrúgásból. Az első játékrészben két óriási hibából kaptuk a gólt. Örülök Matri góljának. Kaká kezd formába lendülni, egyre jobb de még nincs 100 százalékos állapotban. Minden játékosra szükségünk van a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában és az Olasz kupában. Mindenkinek küzdenie kell a csapatért”

“Az első játékrészt követően változtatnom kellett. Lecseréltem Balotellit, mert gyengén játszott. Mariónak voltak jó megmozdulásai, de mindent figyelembe véve rosszul játszott. Úgy döntöttem, hogy lecserélem. Már volt egy sárga lapja és attól tartottam, hogy kiállíttatja magát. Birsa kezdőként kapott szerepet, de nem voltam benne biztos, hogy végig tudja játszani a meccset. De Sciglio éppen csak most tért vissza sérüléséből, nem mertem megkockáztatni a játékát. Polit taktikai okok miatt cseréltem le. Az első félidőben az egyik legjobb volt. Januárban Rami és Honda is velünk lesz, leigazolásuk mindenképpen erősítés. Most már a következő meccsekre kell koncentrálnunk, a Lazio és a Fiorentina ellen a lehető legtöbb pontot kell szereznünk”

ALESSANDRO MATRI: “Fontos volt számomra, hogy újra betaláltam de a mérkőzés végeredményét illetően csalódottak vagyunk. Most szeretnénk a lehető leghamarabb formába lendülni. Elemezzük a meccset és készülünk a Lazio ellen. Jelenleg rossz pozícióban vagyunk a tabellán. Gabriel? Nem az ő hibája volt a harmadik bekapott gól. Ő nagyon jól teljesített és fiatal kora ellenére biztonságot jelent számunkra”MAURO TASSOTTI: “Az első félidőben nem játszottunk rosszul, de meglepetés ért minket. Aztán a félidő hajrájában bekaptuk a második gólt is. A második játékrészben sikerült visszakapaszkodnunk, de ezt követően nem tudtunk betalálni. Nyugodtnak kell maradnunk, a játékra kell koncentrálnunk és a következő mérkőzéseken annyi pontot kell szereznünk, amennyit csak lehet”

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. “Nem játszottunk rosszul…”, “Fejlődnünk kell…”, “Ki kell javítanunk a hibákat…”, “Most már a következő meccsre koncentrálunk…” Ez hihetetlen! Közhely közhely hátán! Nem is kellenek már a meccs utáni nyilatkozatok, mert ezt bármelyikünk betéve tudja! Mikor kezdünk már el fejlődni, meg hibákat kijavítani, meg koncentrálni??? Július, augusztus, szeptember, október… 4 hónap alatt mi a jó büdös francot csinált az Allegri stáb a sérült játékosok “gyártásán” kívül??? Mondja már ki valaki (mondjuk Allegri dolga lenne), hogy baj van, nagyon nem működnek a dolgok, és ez így nem folytatható! Ezzel az erővel Egervári Sanyi bácsi is lehetne a Milan trénere! Ennyire ő is tudja motiválni a fiúkat, meg ennél frappánsabban is tud nyilatkozni (“Szerethető a csapat…” meg miegymás…) Nem igaz, hogy nem találunk egy Milan szintű edzőt! Sacchihoz, Capellohoz meg Ancelottihoz vagyunk szokva! Ha így marad minden, akkor nem lesz még Európa liga sem! De ne legyen igazam!!!!!!!!! 🙁

  • Pedig ezt a barmot (és a semmire való “játékot”) kell nézni nyárig mert 3 milliót kell fizetni neki ha kirúgják. De ha nem lesz 3 hely az nem 3 millió kiesés lesz. Mondjuk az úgy sem lesz meg ha guardiola meg morinho jönnek ketten. Allegri egyfolytában ilyen ovodás nyilatkozatokat tol, nem hiszem hogy ez normális. Van a pofályán bőtr kimenni a sansiroba bajnokira? Miért nem fütyüli ki a sud?

   • Mert a sudban értelmesebb emberek vannak, akik igazi szurkolók és nem folyton elégedetlenkedő magyarok!
    Persze nem arra gondolok, hogy legyünk elégedettek a jelenlegi helyzettel, csak arra, hogy ami itt megy az túlzás és hányinger!

 2. Matri:”Gabriel? Nem az ő hibája volt a harmadik bekapott gól.”

  Jól mondod kedves Matri!! Te ugrottál el a labda elől a sorfalban

 3. A rabok faxt kedves Mester. Szégyen a köbön ez az edző. Matrica meg jobb, ha befogja a száját, mert aszongya formába akar lendülni. Hű, akkor ha 10 mecsenként lő 1 gólt, akár a szezon végére csúcsformába is lendülhet oszt még a 4 gól is összejöhet a pojácának

 4. MAURO TASSOTTI: “Az első félidőben nem játszottunk rosszul, de meglepetés ért minket.”

  Mi??? Hogy az ellenfél is gólra játszik??? Hát erre ki számított :O ???

  • eyen akadtam ki en is.Tasotti meg nem latja ay orratol a meccset.Vagy lehet atragadt ra az allegri szindroma:nem jatszottunk rosszul:-).Mi a faxt nezett,a cseh kettőt??

 5. Elképesztő, hogy a csapa amely a Barcelonával játszott mérkőzést lehoz 1 kapott góllal (lehetett volna több, viszont rúghattunk is volna többet) az kap 3-at a Parmától 🙁 A keret olyan szinten motíválatlan, hogy az már borzasztó 🙁 Meg is ,,érteném” ha a csapat tele lenne többszörös Bl győztesekkel, de ez nem így van.

  • Szerintem a játékosok sem látják azt amit a szurkolók.Ergo ezzel a mostani vezetőséggel csak ígéretekkel mellébeszélésekkel van tele már a padlás is.De semmi konkrétum semmi koncepció.Az edzőjük is egy báb egy áldozat akikt oda lehet netán lökni a nagy nyilvánosságnak.
   Mert eddig ha megfigyeljük akárhányszor a Milant temető cikk jelent meg a 3 nagy olasz sportnapilap címlapján soha nem Berlusconi vagy Galliani szerepeltek ott mint kísérő kép.Hanem Allegri vagy a játékosok.Ennek a mostani vezetésnek Allegri áldozatnak kell.És ez szerintem világos is.Allegri meg van olyan hülye h ezt eltűri.
   De ahogy mondani szokás aki hülye az haljon meg….

   • Szerintem viszont a játékosok jóval többet látnak mint az (ellen)szurkoló, mivel lényegesen közelebb ülnek ahhoz a bizonyos tűzhöz és tisztában vannak az elvárásokkal. A vezetőség többször nyilatkozta, hogy nem tudnak hatalmas összegeket fektetni a csapatba, azon dolgoznak, hogy a Milan önfenntartó legyen, ehhez az első lépés a költségek csökkentése, ez főleg a fizetések terén mutatkozott meg. Hogy nem lenne koncepció ? Szerintem van és úgy hívják életben maradás. A Milannál jelenleg olcsó, kevés kockázatot rejtő igazolásokkal próbálkoznak, így az esetleges bukás sem jár komolyabb anyagi veszteséggel és a költségek sem emelkednek az egekig. Persze sokan érvelnek emiatt(vagy csak…) a klub eladása mellett, de tudjuk(???), hogy ez nem megy egyik napról a másikra és a tulajdonosoknak jogukban áll ragaszkodni a a klubhoz, akkor is ha már nem tudnak akkora összegeket rá szánni, mint régebben.
    Érdekes volt olvasni, hogy Allegrit dróton rángatható bábként kezelik és áldozatnak szánják, erre példa, hogy nem a vezetőség tagjai szerepelnek a Milant temető cikkekben. Kérdem én, biztos hogy a vezetőséget kellene elővenni a Hellas Verona, Bologna vagy Parma elleni eredmény miatt ? Ha a Napoli vagy Juventus elleni mérkőzésről lenne szó, még jogos is lehetne a felvetés, hogy miért nem erősítették meg a keretet megfelelően, hogy versenyképesek legyenek az említett csapatokkal. Úgy vélem a Milan kerete kb. azonos erősségű az Interével, akik jelenleg a 4. helyen állnak a tabellán, harcban a BL indulásért.
    Az utolsó mondatoddal viszont tökéletesen egyet értek.

 6. Na most nagyon kíváncsi leszek mire megyünk a Lazio ellen!
  Ugyanis a Lazio még nálunk is gyengébben szerepelt idáig idegenben ebben a szezonban!
  Mindössze egyetlen egy pontot szedtek össze idegenben, ami még a mi idegenbeli teljesítményünket is alul múlja!!!

 7. Ez a Tassotti is egy mekkora nulla! 2001 óta másodedző, lehúzott Ancelotti mellett 8 évet és mire ment vele? Allegrivel együtt ő is mehetne a búsba.

 8. De gyerekek, ezek az emberek nem azért ülnek ott mert mekkora edzők, hanem mert nem beszélnek vissza és gyorsan bemagolják a nyilatkoznivalót. Ne rájuk haragudjatok, Allegrire max a gerinctelensége miatt lehet haragudni. Egy olyan edző aki ad magára valamit már rég elhúzta volna a csíkot. Na ő nem az aki ad magára, így kitölti a szerződését, egyrészt azért mert Berlu papa nem akar fizetni neki 3 millát a leléptetésért, másrészt pedig azért mert ez megfelel a vezetőségnek is ebben a formában. Lehet szidni ezt a szerencsétlent, de nem ő a Milan gondja.
  Tűnj el te vén f…sz!!!!!!!!!

  • mint pl. Leonardo

   Lehet nem értetek velem egyet, de Leonardo edzősködésén legalább még látszott valamiféle taktika, sőt ha neki adtak volna 4 szezonnyi lehetőséget, akkor lehet győztes csapattá gyúrta volna a MILAN-t.

   Na de ő felemelte a szavát és ez jelentette a vesztét…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet