2022. szeptember 25., vasárnap

Ghoulamról tárgyal a Milan

-

A francia L’Equipe beszámolói szerint a Milan felvette a kapcsolatot a francia élvonalban szereplő Saint-Etienne vezetőségével a 22 éves Faouzi Ghoulam megszerzése érdekében.

Úgy tűnik, hogy Keisuke Honda és Adil Rami mellett meg van a rossoneri harmadik januári kiszemeltje, Faouzi Ghoulam személyében.

A francia L’Equipe újság szerint a Milan megkezdte a tárgyalásokat a Saint-Etienne-el Ghoulamról. A 22 éves algériai védő posztja balhátvéd, de a középpálya bal oldalán is bevethető.

Ghoulam szerződése 2016 nyarán jár le,  kivásárlási árát 3 millió euróra becsülik. A játékos iránt korábban már a Torino is érdeklődött. Ghoulam a jelenlegi szezonban 6 mérkőzésen lépett pályára, egy gólt és egy gólpasszt szerzett. A játékos a francia utánpótlás-válogatott tagja, így érkezése nem vesz el “non eu-s kvótát” a klubtól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. 3 millió a kivásárlási ára,hmmm,komoly erősítésnek ígérkezik;pont az ilyen noname játékosok miatt vagyunk bajban.Amennyiben vannak még komoly terveink a klubbal,akkor sajnos ki kell nyitni a pénztárcát,ahogy a többi top klub;különben marad a hosszú vegetálás és küzdés a harmadik helyért.Viszont,ha az öreg már nem akar áldozni a klubra,akkor el kell adni,legalább egy részét,mondjuk 40 százalékot,és még így is többségi tulajdonos marad Berlusconi.
    Nincs más kiút csak a pénz,mivel nálunk a fiatal játékosok kinevelése,és belőlük egy csapat építése nem járható út.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS