Az Udinese elleni meccs két játékos számára is több volt egy szimpla bajnokinál. Az AC Milan aranylabdás klasszisa, Ricky Kaka 2009 után újra pályára léphetett a San Siróban a piros-feketék mezében, míg Gabriel most debütált az olasz bajnokságban.

“Megható volt visszatérni, és ezért nehéz bármit is mondani arról, hogy mi történt. Az egész napom különleges volt, és csak arra tudtam gondolni, hogy ma este pályára léphetek. A győzelem létfontosságú volt, és a csapat egyre erősebb lesz. ahogy a sérültjeink lassan visszatérnek. Képesek vagyunk a jó teljesítményre. Az elmúlt egy hónapban nem játszhattam, még nem találom a ritmust, és nehéz megmondani hogy hány meccsre lesz szükségem ahhoz hogy formába lendüljek. Felelősségteljes dolog, hogy a szurkolók valami nagyszerűt várnak tőlem. Gabriel? Nagyon jól játszott. Ez volt az első bajnokija és bemutatott néhány remek védést. Nem könnyű a San Siróban debütálni, de nagyszerű jövő vár rá ennél a klubnál. Minden tőlem telhető módon megpróbálom segíteni a csapatot, hogy megmutassuk, sokáig eljuthatunk ebben a szezonban.” – nyilatkozta Kaka a Milan Channelnek.

“Ez egy csodálatos debütálás volt. A meccs elején egy kicsit ideges és feszült voltam, de ez teljesen normális. Nagyon fontos mérkőzés volt a mai. Ki a jelen kapusa? Ez nehéz kérdés, amit az edzőnek és a stábjának kell megválaszolnia. Mindannyian tiszteljük egymást, és nagy variációs lehetőséget adunk. Azért dolgozom hogy fejlődjek. A Bajnokok Ligája? Amikor kijelölték a keretet, még nem voltam 100%-os állapotban, és nem akarunk kockázatot vállalni. Ez volt a helyes döntés. Di Natale lövése? Láttam az Udinese néhány mérkőzését és tudtam hogy Di Natale jól lő. A szabadrúgásnál készen álltam és hála Istennek sikerült kivédenem. Most nagyon boldog vagyok.” – nyilatkozott boldogan Gabriel a Sky-nak.

4 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Ők ketten voltak a legjobbak tegnap. No meg birsa játszott még jól 🙂
  Gabrielt be kellene lassan szivárogtatni a kezdőbe, mint anno a Fáraót!
  A jövő minajában őt szeretném látni a kapuban!
  Kakának szerintemjól sikerült a debütálása. Hajtott, passzolt, indított, visszafutott, robotolt, és kreativitást hozott a csapat játékába. 🙂

  Grazie Brasilia!

 2. Kaka ellenes voltam azok partjan alltam akik elleneztek a visszahozataét, de tegnap szerintem nagyon jol jatszott… a labdat biztosan tartotta…. ha a fizikumat visszanyeri, ujra vezer egyenisege lehet ennek a Milannak…
  Matrit el kell kergetni, katasztrofa az a pali, csatar aki golt nem tud rugni… Niang jateka is csalodas volt nekem…