Tovább folytatja jó sorozatát a Milan Primavera. Filippo Inzaghi csapata szombat délután 3-0 arányban legyőzte a Cagliari Primaverát a Campionato Primavera 5. fordulójában.

A Milan Primavera szombat délután fogadta hazai pályán a Cagliarit a Campionato Primavera 5. fordulójának keretein belül. A mérkőzés 3-0 arányú Milan sikerrel zárult.

Filippo Inzaghi, a Milan Primavera vezetőedzője kijelölte keretét a mérkőzésre: Andrenacci, Ferrari – Compaore, De Santis, Iotti, Pacifico, Pinato, Rondanini, Saporetti, Simic, Tamás – Aniekan, Bendé Bendé, Felicioli, Mastalli, Modic, Pedone, Piccinocchi – Anelli, Barisic, Claveria, Di Molfetta, Fabbro, Vido.

A találkozó 21. percében Davide Di Molfetta révén megszerezte a vezetést a Milan. A második félidő a lehető legjobban kezdődött a hazaiak számára, hisz Davide Pacifico a 47. percben növelte a csapat előnyét, már 2-0-ra vezetett a Milan. Három perccel később a Catania Primavera csapatától a nyáron érkezett Maks Barisic talált be, beállítva a végeredményt. Összességében a Milan uralta a találkozót, megérdemelt három gólos rossoneri győzelem született. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy az 59. percben Stefan Simic-et kiállította a játékvezető, majd a 87. percben Demontis és Pinato is pirosat kapott.

PRIMAVERA: Milan-Cagliari 3-0
Időpont: 2013.09.28.
Helyszín: Stadio Breda San Giovanni
Gólszerzők: Di Molfetta (21.), Pacifico (47.), Barisic (50.)
Sárga lapok: Simic (55.) ill. Del Fabbro (10.)
Piros lapok: Simic (59.), Pinato (87) ill. Demontis (87.)

A kezdőcsapatok:

MILAN: Andrenacci – Simic, Tamás, Pacifico, Piccinocchi – Iotti (De Santis 81.), Pedone (Aniekan 66.), Mastalli – Barisic, Di Molfetta (Rondanini 60.), Pinato.

Cserék: Ferrari, Campaore, Saporetti, Claveria, Fabbro, Anelli, Vido, Felicioli, Bende. Edző: Inzaghi.

CAGLIARI: Carboni – Pisano, Russu, Deiola (Demontis 51.), Del Fabbro – Cappai, Barella (Paulis 63.), Muroni, Suella – Masia, Loi (Solinas 57.).

Cserék: Fadda, Saias. Edző: Pusceddu.

A Milan Primavera legközelebb jövő héten szerdán az Ajax csapatához látogat az Ifjúsági Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában.