A Milan Primavera 2-0-ra magabiztosan legyőzte a Virtus Lanciano csapatát a Campionato Primavera 3. fordulójának szombati játéknapján.

A rossoneri Primavera csapata szombat délután hazai pályán lépett pályára a Virtus Lanciano ellen. Filippo Inzaghi, a Milan Primavera vezetőedzője kijelölte keretét.

Íme a keret: Andrenacci, Ferrari, Gabriel – Calabria, Compaore, Iotti, Maldini, Pacifico, Pinato, Rondanini, Saporetti, Simic, Tamás – Benedicic, Mastalli, Modic, Pedone, Piccinocchi – Anelli, Barisic, Cernigoi, Claveria, Di Molfetta, Fabbro, Vido.

A kezdőcsapatban helyett kapott a felnőtt csapat kapusa, Gabriel is, aki sérüléséből épült fel, valamint Tamás Krisztián is kezdőként lépett pályára. A 29. percben Piccinocchi büntetőből szerezte meg a vezetést, míg Berishakut szabálytalanság miatt kiállították. A második félidőben, a 61. percben Cernigoi könyöklése piros lapot ért, így 10-10 játékossal folytatták a csapatok. A 71. percben a vendégektől Perrit állítja ki a játékvezető. A 83. percben a csereként beálló Andrej Modic növelte a csapat előnyét. A találkozó végeredménye 2-0 lett a piros-feketéknek.

PRIMAVERA: Milan-Virtus Lanciano 2-0
Időpont: 2013.09.14.
Gólszerzők: Piccinocchi (29.), Modic (83.)
Sárga lapok: Iotti (36.) ill. Degrassi (40.)
Piros lapok: Cernigoi (61.) ill. Berishaku (28.), Perri (72.)

A kezdőcsapatok:

MILAN: Gabriel – Pedone, Tamás, Pacifico, Piccinocchi – Iotti, Mastalli (Rondanini 77.), Benedicic (Barisic 85.) – Fabbro, Claveria (Modic 74.), Cernigoi.

Cserék: Andrenacci, Compaore, Saporetti, Di Molfetta, Anelli, Vido, Simic, Ferrari, Maldini.

VIRTUS LANCIANO: Maggi – Bei, Degrassi, Gentile, Gregori (Alessandroni 75.) – Berishaku, Cericola (Morise 70.), Raho, Fioretti – Difino, Barone (Perri 54.).

Cserék: Terbeshi, Ambrosino, Carpineta, Cataldi, Sablone, Abrazhda.

Inzaghi, a Primavera vezetőedzője nyilatkozott a Virtus Lanciano elleni győztes mérkőzést követően.

“Nem érdemeltünk vereséget a Chievo elleni előző bajnokin. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzést fogunk játszani a Virtus ellen. Sok hibát elkövettünk. A Celtic elleni meccs különleges lesz a játékosok számára. Nehéz csoportban vagyunk. Délután 15:00-kor játszunk és remélem, hogy sokan kilátogatnak a stadionba. Kaká? Sok szerencsét kívánok neki, jó barátok vagyunk és remélem, hogy ismét meghatározó tagja lesz a csapatnak”

A Milan Primavera a következő mérkőzését a bajnokságban szeptember 21-én játssza a Hellas Primavera otthonában. Inzaghi csapatának a hét közben jelenése lesz az Ifjúsági Bajnokok Ligája keretein belül, az ellenfél a csoportkörben a Celtic korosztályos csapata lesz.

1 hozzászólás