Az AC Milan hivatalos honlapján bejelentette, szeptember 7-én szombaton barátságos mérkőzést játszanak a svájci másodosztályban szereplő Chiasso csapatával.

Kevesebb mint hét válogatott szünet következik a profi labdarúgásban. A Milan következő mérkőzését szeptember 15-én játssza a Torino otthonában, ám szombaton barátságos mérkőzésen lépnek pályára.

Az acmilan.com tájékoztatása szerint a csapat a svájci másodosztályban szereplő Chiassóhoz látogat egy barátságos felkészülési mérkőzés keretein belül.

A Chiasso jelenleg a 9. helyen áll a másodosztályban. Összesen 7 mérkőzést játszottak és a mérleg 2 döntetlen és 5 vereség, 2 rúgott és 11 kapott gól és 2 gyűjtött pont. A svájci klub játékoskeretének összege 4,6 millió euró. A Chiasso jelenleg soraiban tudja a korábban a Milanban is megfordult Gianluca Zambrottát és a Primavera csapattól távozó 20 éves Mattia Desolét is.

A barátságos mérkőzést szombat este 18:00-kor rendezik a chassioi városi stadionban, a jegyek 10 euró, míg a páholyba 20 euró körül kaphatók.

2 hozzászólás a bejegyzéshez