A Milan Primavera egygólos vereséget szenvedett a Chievo Primavera otthonában a Campionato Primavera második fordulójában.

A Primavera csapat szombat délután a Chievóhoz látogatott. A találkozót a Campionato Primavera 2. fordulójában rendezték. Filippo Inzaghi, a Milan Primavera vezetőedzője kijelölte keretét.

Íme a Milan Primavera kerete: Andrenacci, Anelli, Aniekan, Barisic, Benedicic, Calabria, Cernigoi, Claveria, Compaore, Di Molfetta, Fabbro, Ferrari, Iotti, Mastalli, Modic, Pacifico, Pedone, Piccinocchi, Pinato, Rondanini, Saporetti, Tamás, Viola.

A Milan jól kezdte a mérkőzés, az első 15 percben uralták a pályát. Ezt követően kissé visszaálltak és teret engedtek az ellenfélnek. Ennek meg is lett az eredménye. A 30. percben Alimi majd a 32. percben Da Silva volt eredményes, így félidőben 2-0-s Chievo vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőbe.

A második félidőben tovább növelhette volna előnyét a Chievo, ám Da Silva büntetőt hibázott. Ezután a Milan játéka felélénkült, az 53. percben Zan Benedicic szépített majd a 60. percben Cernigoi egyenlített. Az öröm nem volt felhőtlen, a 70. percben Da Silva betalált és ismét vezetéshez jutottak a hazaiak. Már nem született több gól, maradt a 3-2-es végeredmény.

PRIMAVERA: Chievo-Milan 3-2
Időpont: 2013.08.31.
Gólszerzők: Alimi (30.), Da Silva (32., 70.) ill. Benedicic (53.), Cernigoi (60.)
Piros lapok: Brunetti ill. Calabria

A kezdőcsapatok:

CHIEVO: Moschin – Aldrovandi, Costa, Magri, Toskic – Brunetti, Troiani, Tibolla (Cecco 31.) – Alimi (Ronca 81.), Da Silva, Messetti (Marchionni 31.).

Cserék: Picco, Bertoldi L., Bertoldi M., Bianchi, Cecco, Gatto, Gjoshi, Marchionni, Ronca, Venturi, Bertasini, Vincenzi.

MILAN: Andrenacci – Rondanini, Tamás, Pacifico, Piccinocchi – Iotti, Pedone, Benedicic – Fabbro, Claveria (Pinato 31.), Cernigoi.

Cserék: Ferrari, Compaore, Modic, Saporetti, Calabria, Pinato, Mastalli, Anelli, Di Molfetta, Barisic, Viola, Aniekan.

A Milan Primavera a következő mérkőzését hazai pályán a Lanciano Virtus ellen játssza. A találkozóra szeptember 14-én kerül sor.