2022. szeptember 25., vasárnap

Felkészülési mérkőzés a Derthona ellen

-

Az AC Milan hivatalos honlapján jelentette be, hogy augusztus 17-én szombaton a csapat felkészülési mérkőzést játszik a Serie-D-ben szereplő Derthona csapatával.

A Milannak az amerikai Guinness International Champions kupát követően szinte véget ért a felkészülési időszak. A rossonerik a nyár  során legyőzték a Pergolettesét, a Sao Paulót, a Juventust (büntetőkkel), a Valenciát és a Los Angeles Galaxyt is, míg a Manchester City, a Sassuolo és a Chelsea ellen vereséget szenvedtek.

A Milan hivatalos honlapján jelentette be, hogy augusztus 17-én barátságos mérkőzést játszanak a milanellói sportközpontban a Serie-D-ben vitézkedő Derthona ellen. Az 1908-ban alapított klub a tavalyi szezonban a 8. helyen végzett a negyedosztályban.

A barátságos mérkőzést követően a csapat elutazik Eindhovenbe, ahol a PSV vendégeként a BL-playoff körében játszik mérkőzést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Biztos hogy Seria D-s csapat ellen játszunk felkészülési mérkőzést játszani? D helyett B-t szívesebben olvasnék… hisz oké hogy felkészülés,de azért úgy kéne készülni,hogy az eredményes is legyen! A srácaink negyed gőzzel is agyon verik őket,ami nem éppen hoz formába senkit… a gyenge idény kezdés miatt voltunk egész szezon alatt szarba…

    • Szerintem nem lenne jó ötlet három nappal egy fontos BL meccs előtt idehívni mondjuk egy Serie-B-s csapatot. A Derthona ellen gondolom az lesz a lényeg, hogy a játékosok ne essenek ki a formájukból és esetleg néhány taktikai variációt is bevethet a mester.

      Most sokkal jobb szezonkezdetben reménykedek, mint a tavalyi, hisz a nyáron szinte nem is változott a csapat, meghatározó játékosunk nem távozott. Saponarát még ki tudja, meddig nem láthatjuk. Addig be kell érnünk egy Boatenggel (Hondával?! :)). Poli nagyon hasznos lesz, én Montolivo-De Jong-Poli középpályát erőltetnék, Nocerino formája még mindig minősíthetetlen, Muntari jó.

      És ne feledjük, De Jong személyében óriási erősítés “érkezett”. (Nem én vagyok Galliani) 😀

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS