2022. szeptember 25., vasárnap

Három olasz klub is kölcsönvenné Kingsley Boatenget

-

 Olaszországból több klub is szeretné kölcsönvenni a Milan Primavera támadóját, Kingsley Boatenget, aki az utóbbi időben a felnőtt csapattal szerepelt.

A 19 éves ghánai csodálatos gólt szerzett a Sao Paulo elleni mérkőzésen, ami egyben győztes gól is volt a találkozón, így a Milan a harmadik helyen végzett az Audi kupán.

Kingsley Boateng több klub figyelmét is felkeltette a remek teljesítményével. Az utóbbi időben a Cagliari és a Genoa is érdeklődött a támadó iránt, továbbá a Catania is bejelentkezett.

Boateng a Milan ifjúsági akadémiáján nevelkedik. Az előző szezont a Primavera csapatnál töltötte, de súlyos térdsérülése miatt kevés mérkőzésen lépett pályára. Összesen 2 találkozón kapott szerepet és 2 gólt szerzett.

A várakozások szerint Kingsley csak kölcsönbe távozhat tapasztalatszerzés érdekében, viszont ebben az esetben a Primavera csapat Andrea Petagna mellett újabb kiváló támadót vesztene.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hatalmas tehetség. Emlékezhetünk 2 éve Buffonnak mekkora kapufát lőtt!?
    Persze még mindig szemtelenül fiatal, de már most életveszélyes. Sajnos ha Ljajic érkezik, akkor neki a jövőben se lesz sok lehetősége. (támadóink, akik előtte állnak: Balo, El92, Pazznini, Robi, Niang, Pentagna, Honda?, Ljajic?)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS