A Corriere della Sera értesülései szerint az AC Milan labdarúgócsapata 2012 decemberében szinte mindenben megállapodott a jelenleg a brazil Botafogót erősítő Clarence Seedorffal, akit a milánóiak az együttes vezetőedzőjeként alkalmaztak volna, de az ügylet végül anyagi okok miatt meghiúsult.

Az olaszok szerint a milánóiaknál tíz évet töltő középpályás már a szerződését is aláírta, de az anyagiak végül közbeszóltak, ugyanis Seedorf kivásárlására a brazil klubtól, fizetésére és az általa kiválasztott stábtagok szerződtetésére több mint 15 millió eurót (nagyjából négy és fél milliárd forintot) kellett volna költenie a Milannak, Silvio Berlusconi elnök ezt pedig sokallta.

Az AC Milant így azóta is Massimiliano Allegri irányítja, míg a 37 esztendős Seedorf továbbra is a Botafogóban futballozik.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én azért örültem volna neki. Nagyon tisztelem őt, és bár nincs különösebb bajom Allegrivel, remélem rövidesen őt láthatom majd szeretet klubbom padján edzőként.

 2. Én azt nem értem, hogy ezekről a költségekről a tárgyalások megkezdése előtt nem tájékozódnak?
  Végigtárgyalják az egészet, nyélbe ütik a szerződést, és a végén látják, hogy hoppppááá… ez 15 millába kerülne???.. akkor bocsi, mégse.
  A másik hogy egy ilyen info, biztosan nem tesz jót Allegrinek, sem a csapatmorálnak.

  • Ne hogy mar azon aggodjunk mi tesz jot Allegrinek.A csapatnak viszont az tenne jot,ha elhuzna innen a busba!!!

 3. Messzebb lennénk Seedorffal! Mindenféle edzői tapasztalat nélkül is!
  Seedorf egy intelligens sokat tapasztalt észember. Allegri meg….

  • pontosan. allegri vak. seedorf akár telefonon keresztül bl győzelemre vezetné a milant egy igazi bajnok. vérében van a győzelem. a dns-ében! 🙂

 4. Minden egyes sikeres edző,végigjárta azt a bizonyos “iskolát”. Mindenki kezdte valaki mellett,aztán kisebb csapatoknál,és ha sikert sikerre halmoz egy gyengébb osztályban,akkor mehet egy nagy csapathoz…. én teljes meggondolatlanságnak tartom az ő alkalmazását a nagy csapatban.. Pippo is alulról indul…. Ne értsetek félre,nem Allegri mellett vagyok,és nem is See papa ellen,de ez óriási lutri lenne!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet