Vergara: Mindent meg akarok nyerni a Milannal

4

Jherson Vergara, a Milan nyári szerzeménye a Milan Channelnek elmondta, a példaképe Mario Yepes, majd szót ejtett csapattársáról, Cristian Zapatáról is.

Vergara idén nyáron érkezett a Deportes Quindio csapatától. A 19 éves középhátvéd a szerdai Manchester City elleni mérkőzésen már be is mutatkozott új klubjában.

“Yepes, a kolumbiai válogatott csapatkapitánya az én példaképem. Zapata? Nagyon sokat segít. Olyan mint egy nagy testvér. Rengeteg tanácsot ad. Boldog és nyugodt vagyok. Az edzéseken keményen dolgozom. Most már csak meg kell szoknom az olasz labdarúgást és a Milant. Az álmom? Az, hogy mindent megnyerjek a Milannal” – mondta a kolumbiai középhátvéd.

Mint ismert, Mario Yepes szerződése a nyáron lejárt és a vezetőség nem hosszabbított vele. Yepes az Atalantához szerződött.Mindenesetre Vergarának biztosan lesz lehetősége bizonyítani, hisz a védelemből Bonera és Mexés is megsérült, utóbbi sérülése nem olyan komoly.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Salamon is ilyen nagy reményekkel érkezett, mondjuk róla még ez az 1 db lejátszott meccs se mondható el.
    Amúgy szerintem is jó lesz, arra vagyok kíváncsi mennyi lehetőséget fog kapni és hányadik számó csereként fognak vele számolni, mondjuk a szezon második felében.

  2. Reméljük ő is,és Silvestré is kap bizonyításra lehetőséget. (ha már kettőjükből egy beválik,az már plusszos.)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet