Astorival erősít a Milan?

20

Olaszországi hírek szerint Davide Astorit szeretné megszerezni az AC Milan a Cagliaritól.

Adriano Galliani állítólag együtt nyaralt az elmúlt hétvégén Massimo Cellinóval, aki a Cagliari tulajdonosa. Galliani állítólag kihasználta az alkalmat és meggyőzte Cellinót arról, hogy adja el a Milannak a védőt.

A 26 éves védő 9-10 millió eurót érhet, amit a Milan ki is fizetne a futballistáért. Az ügy érdekessége, hogy 2008-ban éppen a Milan adta el a Cagliarinak Astorit 1,2 millió euróért.A lapok szerint a Milan Abate vagy Boateng eladásából fedezné Astori megvásárlását.

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Egyetértünk! Sajnos nincs választási lehetőség. Ami megnehezíti az üzletet. Külföldön van 1-2 jobb védő, de Olaszországba még magas szintű védő nem nagyon érkezett. Mindenkinek kellett “tanuló idő”!

 1. Cellino a héten dobott vissza egy 10m fontos ajánlatot a MU-nak.

  tehát: ha egyszer oda is kéne, akkor nem kell nyafogni, hogy nem lesz jó…
  Galliani készítheti az ifik 50 %-ait, és a lófejeket.

 2. Ő erősítés? Ez komoly? Nem volt olyan meccse ahol jól játszott.Cagliariból erősítünk megint? Allegri keni vágja ezeket a “nagy” igazolásokat..olyan Acerbi fíling…

 3. Erre persze van 10 milló!Ráadásul a mienk volt!Minek adták el a szerencsétlenek?Lehet hogy a kopasz sok mindenkit megszerzett már áron alul,de amúgy nagyon hülyén igazolgatunk!Ljajicra is 10 milliót írtak,leigazolnánk 1 év múlva 20at érne!Nem kell mert valakinek távozni kell!Nem értem!Ki kéne használni az ilyeneket inkább!Hol van még augusztus 31?Bőven van idő még eladni!

   • Ki tudja, lehet addigra elviszi valaki az orrunk elol es hoppon maradunk vele kapcsolatban?!
    Erdekes, hogy a Juve pont forditva gondolkodik. Eloszor a mar meglevo tamadok ,,nyakara” odavitte Llorentet es Tevezt. Majd kozoltek a tobbiekkel, hogy maximum cserek lehetnek. Ezek utan valoszinuleg semelyik tamado nem fog akadalyt gorditeni a megvasarlasa elé.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet