A Daily Mirror beszámolója szerint az angol élvonalban szereplő Everton hajlandó nagyobb összeget kínálni Hondáért, mint a korábbi 7 millió euro. Azonban a japán középpályás nem szeretne az Evertonhoz igazolni, inkább a Milant választaná.

Honda szerződése december 31-én lejár, ami azt jelenti, hogy ha addig a CSZKA-nak nem sikerül eladnia, januárban ingyen igazolhatóvá válik. Korábbi hírek szerint a Milan már megegyezett Hondával, 3 évre írhat alá és 2,5 millió eurót kereshet, ami bónuszokkal együtt 3 millió euróra rúghat. A rossoneri 2 millió eurót fizetne az orosz klubnak.

27 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nyilván. Szerintem róla is lemondhatunk, mint ahogy bármilyen érkezőről is. Legjobb esetben Petagna, vagy a visszatérő Oduamadi lehet az egyetlen “igazolása” a klubnak a nyáron, persze távozóak lesznek azért. Nem gondoltam volna, hogy valaha is odáig jutunk, hogy egy Honda kaliberű játékos is csak álom lesz a Milannak.

  Komolyan mondom, lassan az Udinese szintjét sem érjük el igazolások terén. Szándékosan nem a Napoli, Lazio, Fiorentina szintű csapatokat mondtam. Ők már rég leköröztek.

  • Nem is lenne rossz, ha olyasmi lenne az átigazolási politikánk, mint az Udinesenek és néhány középcsapatnak. Fillérekért vesznek tehetséges fiatalokat és a szezon végén milliókért tovább adják őket! Mi csak kényszerből veszünk fiatalokat, mert nem futja másra. Ha pedig valamelyik tehetséges, akkor opcióval kölcsönözzük ki őket. Számos ilyen kölcsön játékosunk most hasznára lenne a csapatnak!!!

 2. Kicsit igazad van, de azért az említett csapatok még nem köröztek le minket. A Napoli is el fog tűnni hamarosan onnan, ahol végeztek legutóbb. Abszolút nem lennék meglepve, ha télen érkezne ingyen, ha addig valaki le nem igazolja! Akkor legalább lehetne hangoztatni, hogy megint mekkorát igazoltunk és még pénzbe se került! Juhhéé

 3. 7 millión emel az Everton? Gondolom még a fizetésén is emelnek..Tuti hogy nekik adják el. Bravó gáljancsi ügyes voltál megint.

 4. És ezt most komolyan kell venni? Egy olyan játékosért akinek fél év múlva lejár a szerződése,beajánlanak egy 7 millió feletti összeget? Annyit nem ér ez a Honda fiú

 5. Azt én értem, hogy nem érkezik senki, ha nem adunk el valakit, de nem lehet az eladást és a vételt felcserélni? Megvennénk Hondát, majd később eladnánk valakit, tudva azt, hogy már megvan a kiszemelt… Vagy ez így túl bonyolult? 🙂

  • Ez az ‘akkor veszek, ha eladok’ duma egész egyszerűen nem állja meg a helyét. Érdekes módon Ljajic megszerzésére ‘előkerült’ 10 millió euro.. Ebből kiindulva arra gondolok, nekünk nem Honda a célpont, bármennyire is hihetetlen ez a vezetőség részéről….

  • Sőt! Ennek lenne leginkább értelme, mert ha eladunk valakit és a posztjára új embert szeretnénk igazolni, de mégsem sikerül, mert ismét túlságosan sóhereknek bizonyultunk, akkor két szék közül a földre esnénk! Tehát előbb vegyük meg, aztán adjuk el!

   • Zseniális ötlet… tudja csak meg a Santos pl., hogy Robit már fixen passzolnunk kell, vagy akárki, hogy kukázzuk a Herceget, hátha még kevesebbet adnak érte, tényleg ennek van értelme!
    De neeem, az a fontos, amit a média ír, az fel sem merül (mint hasonló esetekben a klubok nagy része csinálja), hogy a két üzlet párhuzamosan folyik és amíg nincs meg mindkettő, addig egyikről sincs bejelentés az árak miatt. 😉

 6. Persze egy Everton versenyezhet egy Milannal az átigazolási piacon,mégha 5 millióval többet is kínál…..Ez még viccnek is rossz!No comment…..

 7. Lássuk csak:
  1. Honda nem az a játékos, aki ha fél év múlva ingyen jöhet, most megérne 7 milliót, nemhogy többet. Ha csak az ár számít, menjen nyugodtan Evertonba, vagy akárhová. Nem szabad ennél többet kínálni érte. Nem egy klasszis játékos. Hajtós és valamennyire kapcsolódik hozzá a japán piac, de…hogy ott legyenek komoly térnyerések, neki folyamatosan játszania kell, márpedig, azért annyira szerintem nem nagy szám. Kockázatos igazolás. 7 millánál többért meg egyenesen butaság lenne jelen helyzetben leigazolni.
  2. A távozni kell, hogy jöjjön valaki duma inkább csak a piacnak szól: nem mindenáron akarunk venni. Ezt tudják is már rég, nem kell ezen tovább rágódni. Csak szintentartás beszólás. Nem érdemes rajta lovagolni.
  3. A játékosnak vétójoga azért van, márpedig, nem hiszem, hogy Honda, ha valóban kap tőlünk ajánlatot, s tudja, fél év múlva mindenképpen jöhet ide, elfogadna egy Everton ajánlatot most. Mi meg meg leszünk fél évig nélküle. Szóval, a legjobb megoldás a kivárás
  4. Nem kell mindenáron igazolni, főleg nem középszerű játékosokat. Nem lesz jobb a csapatunk csak azért, mert igazolgatunk. Ésszel kell azt tenni. Más lenne, ha mondjuk egy igazi világklasszisról beszélnénk, mert az bizony valóban hiányzik még a keretünkből vagy 2-3 db. De Honda nem az.
  5. A pénzt koncentráljuk komolyabb játékosok megszerzésébe, s ha honda ingyen jön fél év múlva, ezen kár is pörögni. Adni kell egy 2-3 millás ajánlatot, s ha adják oké, ha nem, várjunk ki.

  6. Tevez meg nem szerzése ellenben nagyon nagy hiba volt, főleg, hogy a Juvéba ment így. Ha marad, elfogadom, ha Francia vagy Spanyol bajnokságba megy, az sem igen érdekel, de így ez dupla öngól 🙁

  7. Kaká + 25 milla Sáriért, az lenne a jó üzlet. Sári a Reálban nem lenne kezdő. 1 év múlva 10-ért visszaadnák…

  8. Urby Ljajic csere borzalmas, de mivel Allegri maradt az edző, mégis hasznos lehet. Ha hajlandó Allegri Ljajicot ott játszatni, ahol tud. Akkor inkább cseréljük el, mert hamarosan ingyen távozik Urby.

  9. Egy jó középhátvéd kellene…nagyon…feltéve, hogy Kaká jön, mert különben egy jó TKP is kellene, tán még jobban, mint védő. Inkább ilyen híreket olvasnék már…

  10. Kellene egy komoly pszichológus a csapathoz, aki kiderítené, mit akar Boateng, Robika és Nocerino. Mi kellene hozzá, hogy úgy játszanak, ahogyan tudnak. Ha ezt nem tudjuk megoldani, akkor mindhármat sürgősen el kell adni, s hozni értük 1-2 minőségi játékost!

  • Egyetértek veled.
   Viszont abban én már nem hiszek, hogy minőségi játékosokat (világklasszisokat) igazolnánk.
   Maradnak a hiper-szuper fiatalok, akikről még senki se tudja mik lesznek, ha nagyok lesznek, és a kivénhedt klasszisok.

   A MILAN rengeteget veszített a hírnevéből, a nívójából. Már a csak a múltunk az ami valamilyen módon szinten tud minket tartani. Az átigazolási piacon már rég nem vagyunk meghatározó csapat, vagy bármelyik nagy csapat ellenfele egy-egy játékos megszerzésében. Középcsapattá süllyedtünk sajnos.

   Sose akartam, hogy a Berlusconi család megválljon a csapattól, de ha csak MILAN-szurkoló szemmel nézem a dolgokat, akkor azt mondom, csak akkor lesz újra versenyképes csapatunk, ha új Tulajdonosa lesz a csapatnak.

   Addig meg vergődünk otthon is és a nemzetközi ligákban is. Ez van…

   • Peterman!

    Sajnos már azt sem mondhatjuk el magunkról, hogy kivénhedt klasszisaink lennének, mert kivénhedt is alig van a csapatban immár, de azok, akik vannak ebben a kategóriában, azok sose voltak klasszisok! Nemhogy most.

    Ahogy leáldozóban van Berlusconi csillaga, úgy a csapaté is. Nincs már meg a tűz az öregben és a pénztárcája is lapos. Azzal, hogy átpasszolja a kis kedvenc játékszerét a lányának még anyagilag nem oldódik meg semmi. Én nem hiszek abban, hogy ez így valaha is nyerő lehet és nem azért, mert egy nő irányítaná a klubot. Egyszerűen azért, mert ide pénz kell és az nekik már nincs! Illetve van, csak a csapatra nincs. Legalább is úgy néz ki a helyzet. Akkor meg miek kínlódnak? Adják el és hátha jobb lesz!

    • A kivénhedt klasszisokat az olyan igazolásokra értettem, mint Ronaldo, Ronaldinho, Beckham stb. akik már akkor érkeztek hozzánk, mikor már jócskán túl voltak a top formájukon és ilyen olyan okból, apró pénzért el tudtuk őket hozni.
     Mindezek közül Ibra kivételt jelent, mert bár már ő is az idősebbek közé tartozik, de még mindig megeszi az Olasz, Spanyol, Francia védelmet.
     De az ilyen játékosoktól mi megvállunk. Mindenki, aki pénzt ér azt eladjuk.
     És ez szerintem nem teszi a csapatot vonzóvá főleg a fiatal játékosok szemében.
     SES szerintem 100% hogy menni fog. Fiatal tehetséges játékos és mi nem tervezünk vele, mert 40 milliót is ér valakinek.

     • Nem mintha nem értenék egyet az érveléseddel, vagy tetszene ez a szerep, amit most a Milanra osztottak, de: “ez szerintem nem teszi a csapatot vonzóvá főleg a fiatal játékosok szemében” – hát, ezzel lehet kicsit vitába szállnék.

      Nézzünk 2 nagymúltú, országában kiemelkedő és sikerektől hangos történelmű klubot: Ajax, Porto.
      Szerinted nem özönlenek oda holland, portugál (és brazil) és kitudjamilyen fiatalok tömkelegei? Dehogyisnem!
      Miért? Mert tudják azt, hogy elit csapathoz még kevesek lennének, de ideális választás arra, hogy, szem előtt legyenek egy elég nagy teamben, BLben játszanak, bajnokok legyenek és máris viszi őket valamelyik sztár-klub nagy szerződéssel.

      Sajnos egyre inkább az előbbi, mint az utóbbi kategóriába tartozunk, de azért még csak ne is vicceljünk azzal, hogy a Milan név már nem vonzó a fiatal sztár-palántáknak.
      Az már más kérdés, hogy nincs pénzünk megvenni őket és hogy nem azért jönnek ide, mert itt akarnak BL-t nyerni, hanem ugródeszkának… 🙁

  • A 6-7. kivételével teljesen egyetértek! Azt meg talán te sem gondoltad teljesen komolyan:-) (mmint a 6-t)

   • Miért? Teljes mértékben igaza van. Inkább ment volna más ligába, de ne az Olaszba és ne épp a legnagyobb riválisunkhoz. Ugyanaz a helyzet, mint Pirlo esetében. Addig a Juve csak bukdácsolt, amíg nem kapták meg Pirlo-t. Aztán ő ,,megnyerte,, nekik a Scudetto-t. Most meg egy klasszis csatárt engedtünk át nekik.
    A Juve tovább erősödik, és mi tehetünk róla. Ebben az évben se lesz túl sok esélyünk megállítani őket.

    • Ezt a részét nem vitatom, de szerintem az sem megoldás, hogy megveszünk mindenkit, akit a SeriaA akar, nehogy erősödjenek. 😉
     Inkább van szükségünk Hondára, mint Tevezre szerintem.
     Így az valóban rossz nekünk, hogy odament, de ne ezért vegyünk meg valakit.
     Valamint az átengedtük nekik kifejezést erősnek érzem annak fényében, hogy fogalmunk sincs egyáltalán tettünk-e bármit a megszerzéséért…

     Pirlo esete megint más… nem eladtuk, szabadon igazolt!
     Őt akkor kellett volna még elpasszolni, amikor ért valamit, de annyira emlékeim szerint nem vitték volna. Mindenki szidta az utolsó 2 évében, hogy nem fut, béna, alszik a pályán, etc, szabaduljunk már meg tőle.
     Azonban, amikor lejárt a szerződése már nem volt mit tenni. Eleinte örültünk, aztán amikor ő hirtelen zebra-módra váltott, akkor az már nem volt annyira nagyon jó pálya nekünk…

     • Ha jól tudom, már megegyeztünk Tevezzel, nem is egyszer. S volt a Citytől ajánlatunk 25milla+Tevez Sáriért. Én erre értem, hogy átengedtük. Mivel tudtuk, hogy a Juve is érdeklődik, ezt az ajánlatot el kellet volna fogadnunk. Tevez amúgy is jobb még, s lehet mindörökké, /bár ne legyen igazam/, mint Sári, s a +25-ből hozhattunk volna egy klasszis védőt meg Hondát.
      Butaság volt ezt a lehetőséget kihagyni.
      Erre értettem, hoyg átengedtük.

 8. Kaká meg 25 millió a fáraóért sztem nem elfogadható ajánlat. Kaká közel sem ér már 15 milliót mi meg elküldtük a Cityt a 4O milliós ajánlatukkal.
  Ha lehetőség van rá, Urbyt azonnal el kell cserélni Ljajicra, utóbbi fiatalabb, motiváltabb és nem utolsó sorban a hollandnak nincs helye Allegri csapatában.

 9. Nem értem miért gondoljátok,hogy Kaká megoldaná a problémáinkat;31 éves elmúlt,sérülékeny;ráadásul,ha jól rémlik tavaly 8 millióért adta volna a Real,de nem volt rá keret,pedig akkor adtuk el Ibrát és Silvát,akkor szerintetek idén lesz rá?
  Tisztelem,a klub egyik nagy játékosának tartom,de szerintem Seva effektus lenne belőle; nem rá van már szükségünk;akkor már inkább Honda!

 10. Nem tom h. Hallottátok de a santos új ajánlata Robinhoért 8,5 € milló . Ja és má a milan megegyezet hondával

  • de jó lenne, ha igazad lenne…
   8.5 Robikáért, és Honda nálunk vagy 5-6 milláért…még a fizetésére is maradna a transferből, s felszabadulna egy erős fizetés Rib után…
   ez jó üzlet lenne.. remélem tényleg igaz.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet