2022. szeptember 27., kedd

A Milan nem érdeklődik Vidic iránt

-

Az angol sajtó szerint a Milan érdeklődik Nemanja Vidic iránt, de ügynöke ezt határozottan cáfolta. A játékos szerződése jövőre jár le a Manchester United csapatánál, és a védő képviselője szerint eddig egyetlen klub sem kereste meg őket.

“A Milan érdeklődik Vidic iránt? Nincs miről beszélnünk. Most először hallok erről, és nem tudom hogy kitől indultak el ezek a pletykák. Mi most nem akármilyen játékosról, hanem a Manchester United kapitányáról beszélünk. Még egyszer elmondom, hogy senki sem vette fel velünk a kapcsolatot.” – nyilatkozta Vidic ügynöke, Silvano Martina.

Mindeközben a PSG védője, Mamadou Sakho is mikrofon elé állt, és megtisztelőnek nevezte a Milan érdeklődését.

“Hízelgő, ha olyan nagy múltú klubok érdeklődnek irántad, mint a Milan és a Liverpool. Meglátjuk, hogy mit történik majd a közeljövőben.”

Sakhót már korábban kapcsolatba hozták a Milannal, de az utóbbi időben úgy tűnik, hogy a piros-feketék figyelme más játékosok felé fordult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha valamikor, hát most lehetne drukkolni a PSG-nek, hogy vegyen már 1-2 védőt. Ebben az esetben ugyanis Sakho talán elvágyódna, és akár a Milanhoz is kerülhet. Mexés, Zapata, Salamon, Vergara, Bonera, Zaccardo… Lehetne erősebb a névsor. Zaccardo helyére simán le lehetne igazolni a franciát. Bár a 6 középső védő sok (az 5 is), ezért Salamont lepasszolnám.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS