2022. szeptember 25., vasárnap

A Milan és az Udinese is cáfolja Di Natale érkezését

-

Adriano Galliani tagadta a híreszteléseket, melyek szerint a nyári átigazolási időszakban szeretnék megszerezni az Udinese támadóját, Antonio Di Natalét.

A Milan már tavaly nyáron bejelentkezett Di Nataléért, de az Udinese legendája végül a maradás mellett döntött. Az olasz támadó szerződése 2014-ben jár le és állítólag tegnap találkoztak a Milan képviselőivel.

A La Gazzetta dello Sport szerint Di Natale és az ügynöke, valamint Adriano Galliani és Ariedo Braida szerda dél körül találkozott, hogy megvitassák a 35 éves támadó jövőjét. Di Natale jelenlegi fizetése 1,5 millió euró évente, tehát annyi, mint a távozó Massimo Ambrosinié.

A Sky Sport munkatársa, Gianluca Di Marzio szerint a Milan és az Udinese is cáfolta a híreszteléseket. “Egyáltalán nem igaz, hogy Di Natale iránt érdeklődünk” – mondta Galliani. A Milannál a hangsúlyt továbbra is Carlos Tevez szerződtetésére helyezik, ám előbb egy támadónak távoznia kell.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Remélem a cikk végén Tevez esetleges érkezése miatti távozó Robinho és nem El Shaarawy! Egyébként a Tevezees dolgokat sem értem miért erőltetjük, nem hogy Di Natalét. Persze tudom, Bojan távozott és valószínűleg Robinho is fog és Pazzini rehabja miatt kell egy támadó, de addig a középpályánk tovább hanyatlik a nagy csatárvásárlás közben…

 2. A Calcio 2. vagy max 3. legjobb csatára Cavani (és esetleg, talán-talán Balo) után, taktikailag messze-messze a legjobb.
  Nagyszerű formában van fizikálisan és mentálisan egyaránt.
  Nevetséges az, aki nem örül, ha ezt a legendát akár csak 1 meccsen is Milan mezben láthatja.

  • Rotyikám! Nevetséges vagy sem, nem a csatársorunk a problémás! Di Natale óriási játékos, ahogy Tevez is, de a középpálya és a védelem (leginkább a kp.) az, ami mindenképp erősítésre szorul már évek óta! Nyilván ezzel Te is tisztában vagy. Egy csatárnak persze érkeznie kell, de nem gondolom, hogy egy klasszisnak, hanem inkább egy kiegészítő embernek kellene érkeznie ebbe a csapatrészbe. Ne feledkezzünk meg Pazziniről sem, még ő is a keret tagja…

   Én leginkább attól tartok, hogy egy komolyabb csatár leigazolása egy minőségi középpályástól veszi el a helyet! De ki tudja?! Messze még a vége!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS