2022. szeptember 27., kedd

Tuttosport: Jorginho jövőre csatlakozik a Milanhoz

-

A Tuttosport szerint az AC Milan mindenben megállapodott a Hellas Veronával, és leigazolta a 21 esztendős középpályást, Jorginhót.

Az átigazolás részletei egyelőre nem ismertek, így azt sem lehet tudni, hogy mennyit fizet majd a Milan a fiatal tehetségért, aki fejlődése érdekében valószínűleg még egy évet Veronában tölt, és csak utána csatlakozik a piros-feketékhez. Jorginho alapembernek számít a Serie B második helyén végzett csapatban, és teljesítményével számos nagy klub érdeklődését felkeltette.

Szintén a piros-feketékhez kapcsolódó hír, hogy egy különös záradéknak köszönhetően a Milan vezetői megpróbálhatják megszerezni a Barcelona egyik legtehetségesebb játékosát,  Thiago Alcantarát.

Thiago szerződésében egy szokatlan záradék található, amely szerint ha a 22 éves játékos nem lép pályára a szezon mérkőzéseinek legalább 60%-án, akkor a kivásárlási ára idén nyáron átmenetileg 90 millió euróról 18 millió euróra csökken. A középpályás iránt azonban a Manchester United, a Manchester City és a Bayern München is érdeklődik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jorginho-ért szerintem kár, ha nem csatlakozik rögtön hozzánk. Amennyiben hagyjuk játszani egy másik csapatnál egy teljes szezonon keresztül, azt jelenti sose veszi magára a Piros – fekete mezt. Kölcsönbe adogatjuk, bevonjuk valami business-be és ennyi. Szerintem jól jönne a srác, de lehet a vezetőség úgy gondolja, hogy a 21 évével már öregnek számít a fiatal csapatunkba és nincs rá szükségünk. Kár, kár, kár…

  Alcantara pedig…. én nem akarom leírni a srácot. Biztos vagyok benne, hogy szuper kvalitásokkal bír, de az is biztos, hogy spanyol játékos még nem nagyon futott be a Milan-ban. Most adjuk vissza nekik Bojan-t, aki már 2 olasz élcsapatban is bizonyította, hogy az olasz foci nem nagyon fekszik neki, erre most hoznánk egy újabbat?
  Ám legyen. Végülis üzletnek nem rossz. Ha most ilyen akciós áron meg lehet szerezni, akkor hozzuk és majd eladjuk (még olcsóbban).

  Jöjjön inkább Zaza és Mastour meg egy edző, aki tudja mikor kit kell használni és hol.

  • Szerintem meg teljesen rendben lévő dolog, hogy csak 1 év után csatlakozik, mert most lesz 1 éve beleszokni a Serie-A-ba, a jelenlegi csapatával, ahol biztos, hogy több lehetőséget fog kapni, mint nálunk kapna az első évében.

   Az meg, hogy Alcantara beválna-e vagy sem az még a jövő zenéje, először igazoljuk le, aztán majd kiderül. Bojan nem vált be nálunk az tény, bár ezt a Románál eltöltött szezonja után sejteni lehetett, viszont a Fiorentinánál meg sikeresnek modhatók a spanyolból történt igazolásaik.

   • Nem is nagyon emlékszek mennyi spanyol származású játékos játszott a Milan-ban. Volt egy Javi Moreno, aki egy nagyon gyenge szezon után haza is ment, meg aztán itt van Didac Vila, aki immáron 2. szezonját ,,tölti,, a csapatnál, viszont egyetlen 1 meccsen játszott csak és inkább kölcsönben szerepel. Nem emlékszek volt-e egyáltalán spanyol játékosunk előttük.
    Más focit játszanak Hispániában. Vagy lehet csak az edzőink nem tudnak mit kezdeni a tehetségükkel.

    Visszatérve Jorginho-ra. Ugye te is figyeled az utóbbi évek igazolásait és kölcsönadásait. Akivel nem számolunk a leigazoláskor, azzal már nem számolunk soha. Jorginho-ra ugyanez a sors vár. Sose lesz belőle Milan játékos. Ha kellene nekünk, akkor nem hagynánk egy másik csapatnál még csak tapasztalat szerzés gyanánt se, hanem azt akarnánk, hogy a mi csapatunkkal edzzen és itt szerezze a tapasztalatait, itt ismerkedjen a csapattal, taktikával, a Milan-nal és ha lehetőség nyílik és szükség van rá, álljon be és játsszon.

    Félek, hogy ő is csak az a 30-40 Milan játékost tartalmazó csoport tagja lesz, akik ugyan papíron Milan játékosok, de egytől egyig más csapatban játszanak és nem is számolunk velük a jövőben.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS