Mario Balotellit megbünteti az AC Milan vezetősége, amiért sárga lapot kapott a Torino elleni bajnokin – mondta Adriano Galliani, a klub alelnöke.

“Ameddig több gólt szerez, mint amennyiszer leveszi a mezét, addig nincs gond, de a bankszámláján jelentkezni fog ez a mezlevétel is” – mondta Galliani.

Az alelnök arra utalt, hogy pénzbüntetést kap majd Balotelli, amiért az 1-0-ra megnyert meccsen a hajrában lőtt győztes gólja után levette a mezét, és ezzel együtt begyűjtött egy sárga lapot is (csapattársa, Muntari is felmutatta neki, miután a játékvezető kiejtette a kezéből).

A Manchester Citytől a télen érkezett Balotelli eddig tíz bajnokin kilenc gólt szerzett a Milanban.

14 hozzászólás a bejegyzéshez

    • Tudjuk jól, hogy ez a pénzbüntetés csak formalitás. Balotellinek ez a büntetés olyan, mintha én elvesztenék egy 5 forintost. Ezzel csak arra akarják sarkallni, hogy ne legyen több ilyen, legalábbis ne sűrűn, mert nem akarják, hogy sok sárga lapot gyűjtsön be, mert akkor eltiltás és ő hiányozna a csapatból. Ennyi az egész.

    • De, úgyhogy megköszönhetjük, hogy nem kapott ő is egyet, mert mehetett volna zuhanyozni…

      Amúgy nem számoltam, de mintha Mario ennek a 9 gólnak jobban örült volna, mint az összes előtte lévőnek, kivéve az EB-t. Kezdem megkedvelni. 🙂