Nem játszhat a Lazio elleni szombati rangadón Mario Balotelli, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan válogatott futballistája.

Manchester Citytől a téli átigazolási szezonban szerződtetett támadó még múlt vasárnap, a városi rivális Internazionale elleni 1-1-re végződött derbin szenvedett térdsérülést, és körülbelül még egy hetet kell kihagynia. Más források szerint a játékos annyi rúgást kapott a sípcsontjára, a térdére a derbin, hogy Allegri úgy találja helyesnek, ha a csatár kihagyja a rangadót. Allegri ezt a mai hivatalos sajtótájékoztatón külön el is mondta. A Lazio ellen így vélhetően Pazzini kezd a helyén.

Balotelli az érkezése óta négy mérkőzésen négy gólt szerzett a piros-feketék színeiben. A Milan jelenleg a negyedik a tabellán, hátránya mindössze két pont a harmadik Lazióval szemben.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát ez Szuper!!! 🙁
  Pazzini? Úr isten,végünk…
  Tedd már be a kezdőbe,és ne 10-percre Bojant te Ökör Allegri….

  Forever Milan

  • Hátrább az agarakkal kedves szurkolótársak! A Barca ellen is Pazzini játszott (nem is rosszul) és nem az agyonsztárolt Balotelli! Mégsem panaszkodhatunk azt hiszem. Jó lesz ez így! Más lehetőség meg amúgy sincs középcsatár poszton, ha Balo sérült.
   Forza Milan

   • Balotelli nem játszhatott (MC BL szereplése miatt), azért játszott Pazzini. Én is inkább Bojant favorizálnám.

   • de most komolyan te mit akarsz a Bojannal? a lazio védői ráfinganak és már nincs is nála a labda….Pazzo lesz a nyerőember meglásd….
    Amugy mi ez a Pazzini utálat? ő egy statikus csatár, akit ki kell szolgálni. ha kivan szolgálva akkor meg beveri jobbal, ballal, fejjel.

 2. Bojan? Egyszerűen nem illik bele ebbe a Milanba. Fizikuma 0! Technikás de nem annyira, hogy tudja a fizikális hátrányait legyőzni vele. Ha játszik is belevezetgeti a védőkbe, ostoba cselekbe kezd, nem annyira hasznos. Pazzo jó volt a Barca ellen is képes megtartani a labdát és jól helyezkedik. Balotelli persze komplexebb játákos de a rutinjával összehozhat egy tizit meg pár szabadot Pazzo meg hát lapokat is és ha úgy fedezi a lasztit mint a Barca ellen akkor a meccs embre is lehet.

  Bojan semmiképp sem játszatnám én sem sokkal előbb Ninagot! Gyorsabb erősebb ügyesebb Bojannal bár sajnos egyikük sem egy gólzsák!

 3. Teljesen mindegy milyen felállással megyünk ki, ha Józsi a paraszt játszik, akkor is kötelező a 3 pont!
  (Józsiktól elnézést kérek.. 😀 )

 4. Nem értek azokkal egyet, akik most Bojant követelik a kezdőbe Pazzini helyett. Ezt úgy mondom, hogy nekem is szimpatikusabb Bojan játéka, mint Pazzinié. Ettől függetlenül Pazzini valóban jól játszott a Barcelona ellen, jól érvényesítette fizikális adottságait, jól tartotta meg, fedezte a labdát és voltak veszélyes löbései is. Ha ezt a formát át tudja menteni ma estére, jól sülhet el a játék. Bojan viszont ezzel szemben csereként beállva tud inkább lendületet adni a játéknak, az ő gyors megmozdulásai, passzai inkább akkor kellenének, ha a játék esetleg nem megy úgy, ahogyan kellene. Én Pazzinit tenném tehát a kezdőbe, de Bojant is beállítanám a meccs folyamán.

  • Hála istennek, a végeredmény engem igazol Pazzinit illetően. Nem a legtechnikásabb játékot mutatta, de ott volt mindig a megfelelő helyen a megfelelő időben. Nagyon jó volt nézni az eredményjelzőt. Egy 10 emberrel játszó Lazio ellen kötelező volt behúzni a meccset.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet