Adriano Galliani ma sem vesztegette az idejét. Tárgyalt, egyeztetett és nyilatkozott is.

Kezdjük talán az utóbbival. A Milan általános igazgatója a milannews.itnek egy érdekes, a szurkolókat régóta izgató kérdést vetett fel: “Véleményem szerint a Milannak és az Internek is szüksége lenne egy saját, külön stadionra. Nehéz lenne két új stadiont felhúzni és magára hagyni a San Sirót, ezért ha az Inter saját stadiont fog épiteni, akkor mi megvásároljuk a San Sirót.”

Természetesen a sportvezető a mercatóra is kitért, hiszen ma is folyamatosan jelentek meg pletykák  a játékosokkal, kiszemeltekkel kapcsolatban: “Nem hiszem, hogy januárban klasszis játékos érkezne a csapatba. Hogy Drogba a Milan vagy a Juventus játékosa lesz? Didier nem fog Olaszországba igazolni. Nem érkezett semmilyen ajánlat Boatengért, ha pedig mégis érkezne ajánlat érte, akkor mi elutasitjuk azt. Egyetlen klub sem jelentkezett be Antoniniért sem. Lodi? Érdeklődtünk utána, de a Catania elutasitott minket. A Parma csapatától Cristian Zaccardo megszerzése egy lehetőség volt számunkra, de ez már nem aktuális. Ő biztosan nem csatlakozik a Milanhoz.Visszautasítottuk a Zenit ajánlatát, mivel Abate nem eladó. Allegri? 2014-ig szerződése van a klubbal, de mint minden esetben, az edző sorsa az eredményektől függ.”

A Milan vezetése ettől függetlenül komolyan dolgozott az elmúlt 2 napban. A milannews.it szerint a csütörtök esti vacsorán, ahol Galliani és Preziosi, a Genoa tulajdonosa beszélgetett egy új üzlet alapjait rakhatták le. A Milan és a Genoa egy cserét hajthat végre januárban: Francesco Acerbi a Genoa csapatához kerülhet, mig Juraj Kucka a Milan keretéhez csatlakozhat.erről természetesen hivatalos nyilatkozat nem jelent meg, de a genovai elnök bezsélt egy olyan játékosról, akit a milánói szurkolók (is) örömmel látnának a csapatban. A Pescaranál kölcsönben lévő, kapusról, Perinről van szó. “Perin egyelőre nem lesz a Milan kapusa. A tegnapi egyeztetések után Preziosi, a Genoa tulajdonosa (ők birtokolják a kapus játékjogát) azt mondta: “Hagyjuk Perint nyugodtan játszani a Pescarában! Örülünk, hogy elkezdett jól teljesíteni, csak erősödjön így tovább! Aztán majd meglátjuk…”- mondta Preziosi elnök.

A másik ügy, amelyiken dolgoznak a Milan vezetői, az Santon. Az olasz válogatott játékos munkaadója, a Newcastle United péntek délelőtt hivatalos nyilatkozatban tudatta, hogy a védő nem eladó.  Abban az esetben, ha a játékos mégis a Milanba akar igazolni, akkor 15 millió eurót kér a Szarkák vezetése. Vagyis ennyiről indul a tárgyalás…  Ehhez képest délután 5 órakor a milánói Hiltonban egyeztetett  Santon ügynöke , aki egyben Astori (képünkön) ügynöke is.  Claudio Vigorelli  mindent elkövet, hogy mindkét védence a Milanba szerződhessen. A milannews.it azt írja, hogy Santonért legalább 8 millió eurót kell fizetni a Newcastle Unitednek. A jövő héten mindkét ügy élesbe fordulhat.

Hogy a 8 és a 15 között nem olyan nagy a szakadék, mint azt elsőre gondolnánk, azt jelzi: a Newcastle United ajánlatot tett a Valenciennes-nek egy balhátvédért, ezt a francia klub elnöke is megerősitette, és elmondta, hogy az angolok nagyon érdeklődnek a védő után, sőt már ajánlatot is tettek érte.

Közben a színfalak mögött haladnak a tárgyalások Balotelliért is. A Berlusconi által rothadt almának nevezett játékosról a Sun és a Guardian is úgy tudja, hogy a Milan már tett is egy 24 millió fontos ajánlatot. Bekavarhat a dologba, hogy Piero Ausilio, az Internazionale labdarúgócsapatának sportigazgatója a Panorama magazinnak elárulta: az Internek visszavásárlási opciója van Mario Balotellire, amennyiben a Manchester City értékesíteni kívánja az olasz válogatott csatárt. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a City eladná, akkor először az Internek kell felkínálni a játékost.

43 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. “Drogba?Ő nem fog Olaszországba igazolni!”
  Honnan a fa…ból tudja??????

  “Nem érkezett semmilyen ajánlat Boatengért, ha pedig mégis érkezne ajánlat érte, akkor mi elutasítjuk azt”
  Ezt már hallottam valahol……..

  “Lodi? Érdeklődtünk utána, de a Catania elutasított minket”
  Vajon miért??????

  “Allegri? 2014-ig szerződése van a klubbal, de mint minden esetben, az edző sorsa az eredményektől függ.”
  Akkor miért nem rúgod ki te kamuláda??????

 2. “Az edző sorsa az eredményektől függ”… akkor Allegrinek már rég nem kéne itt lenni ilyen szezonkezdet után…
  Ha a Genovából szinte mindenkit meg tudunk szerzeni, akkor miért nem került szóba még sose Immobile? fiatal, olasz és elég gólerős volt tavaly és ebbe a gyenge Genovába is elég jó, Pazzininél jobb lenne szerintem.. Kuckát én sose látom olyan jónak mint amilyennek beállítják, szerintem egy középszerű játékos, főleg hogy szerintem nem középpályás kell a legjobban vagy ha igen akkor egy irányító.
  Santonnak és Astorinak még mindig örülnék.
  Már gondoltam, hogy lehet hogy azért volt ez a rohadt alma nyilatkozat, hogy lemenjen Balotelli ára, mindenesetre ezt a 24 milliót már több helyen olvastam, szerintem ennyiért akár oda is adják. Én neki is örülnék.

 3. Sampdoria ellen várható kezdőcsapat:Abbiati – Abate, Mexes, Zapata, De Sciglio – Montolivo, Nocerino, Flamini – Robinho, Boateng, El Shaarawy.

  Az én kezdőm így lenne. Abbiati Abate Mexes Zapata De Sciglio
  Nocerino Montolivo Boateng Robinho Pazzini Fáraó

 4. azt hiszem,mi leszünk az a csapat a világon,aki nem igazol a télen aktív játékost. azt se értem,hogy a huszadik fordulóban mért kell a huszadik csapat felállást meglépni,ha nem muszáj? tudja valaki hogy volt e már két ugyanolyan felállásunk az idényben? szerintem nem és nem a sérülés miatt.

 5. Ismét elmondták,hogy nem jön senki…. holnap lenyilatkozzák hogy jön 3-4 klasszis… aztán meg hogy 3 fiatal… aztán meg hogy nem vesznek senkit…. f*szom se érti ezt csikánó! minek ez a ködösítés? más csapatok nem csinálnak ilyen hülyeséget… mégis sikerül igazolniuk…. hülyeség ez az egész átigazolási politika….

 6. Miért teszik ennyire unszimpatikusá magukat??? miért kell mindenáron lehazudni a csillagokat az égről?
  Ami itt az utóbbi pár évben megy az már szánalmas.

  Eddig mindenki akire azt mondták, nem eladó, vagy hogy minden ajánlatot elutasítunk, azt eladtuk. Akiket hírbe hoztak velünk az nem jött.

  Berlu azt nyilatkozza, megajándékozza a csapatot 2-3 klasszissal, aztán már jön a cáfolat, hogy semmiféle klasszis de még csak véletlenül se.

  Berlu lenyilatkozza: Balotelli isten mentsen meg (ezzel különben egyet értek), mégis ajánlanak érte 24 milliót!!!

  Most meg hogy megveszik a stadiont??? Emberek!!! Ne már! Hogy süllyedhetünk ilyen mélyre!!! Minek mondják hogy megveszik, mikor nincs pénzük rá!!! Az évek sorban telnek és a szurkolók csak várják, hogy akkor most melyik évben is veszik meg? SOHA!!! De akkor minek mondják???

  Santon azt nyilatkozta valahol, hogy nem akar hallani se az olasz ligáról…

  Boatengért nem jött ajánlat? Akkor miért lett behívva beszélni Allegrivel és Gallianival? Csak úgy kávézgattak?

  Imádom a csapatot… de a vezetőségünk egy utolsó mocskos senkiházi hazug ember képét festi le a szemem előtt.

  Pár éve ez még nem így ment nálunk. Alig várom a váltást! Totálisan elveszíti a csapat a hírnevét! Amit Berlu hosszú évek során felépített, most hirtelen lenullázza!
  76 évesen már igazán kivonhatná magát a forgalomból és szabad kezet adhatna valamelyik kölkének.. hátha azok normálisabbak…

  • Én ezt most nem látom ennyire negatívan. Régóta sóvárog az öreg azért, higy stadiont nevezzenek el róla. simán el tudom képzelni, hogy megveszi a San Sirot, hogy elnevezhesse magáról. És ez nekünk nem is lenne annyira rossz üzlet… Saját stadion KELL. Azzal együtt a pénzköltési szabályozás is nagyobb teret ad majd a csapatnak a nemzetközi kupasorozatban. Ezért akar az Inter is saját Stadiont, s épített a Juve is. E nélkül nincs esély a nemzetközi porondon.

   Más: most volt és még lesz is, szerintem, játékoseladás. Mivel a stadiont csak akkor vehetjük meg, ha az Inter már elköltözött, így a mostani eladási pénzek jelentős része igazolásokra mehet. Mivel jelenleg már, tudtommal, nullás a költségvetésünk. A BL-ben a csoportkörből továbbjutás is többletbevételt jelent, szóval én bizakodó vagyok.
   Balotelli és Astori, meg valaki a Genoától simán érkezhet. Ha eladjuk Abatet, márpedig 12ért el kell adjuk, és Acerbit odaadjuk a Genoának, akkor egyértelműen kell hogy jöjjön Astori és még valaki jobb oldalra. Ezek, nekem tetszetős változtatások. Mind. És a csapat is tovább fiatalodik, sőt erősödik is.
   Amit meg Allegriről írtak, gyakorlatilag kimondták, hogy ki van rúgva, a kérdés csak az, mikor. De mivel már teljesítette a kirúgásához szükséges feltételeket (olasz kupa búcsú elődöntő előtt), akár még a télen is elküldhetik, mivel Pepp azt nyilatkozta, következő szezont Olaszországban képzeli el.na jó, nem pont ezt mondta, de sejtette. És akkor még a téli igazolásokba is lenne/van beleszólása. mondjuk ő nem tudja kezelni majd Balotellit, de azt majd Berlu megoldja,
   És akkor össze tud szokni a csapattal a következő szezon kezdetéig.
   Én bizakodó vagyok 🙂 Talán ebben a szezonban először!

   • Sol – ez mind szép, amit leírtál. Ezek a dolgok nekem is imponálnának. De ezek csak a pletykák, amiket nap mint nap olvashatunk különböző oldalakon. Viszont az utóbbi 3 év pletykái, nyilatkozatai, és az ezeket követő cselekmények, történések azt mondják, hogy itt semmi pozitív nem fog történni. Legalábbis az biztosan nem, amit az újságok leírnak.

    Az utolsó BL győzelmünk után nem nagyon voltunk eredményesek, illetve mikor végre már összeállt a csapat 2010-ben és már méltó ellenfelei tudtunk lenni a legnagyobbaknak és már csak apróbb változtatásokra, erősítésekre lett volna szükség, Berlusconi egymaga kitépte az új, sikereket nagy eséllyel begyújthető csapatunk gerincét! Miért? hát mert nem volt pénze a csapatnak.

    Spórolósra vettük a fazont és ez meg is látszik a csapaton. De ugyan mennyit spórolhattunk azzal, hogy sztárok, karakterek, vezéregyéniségek híján king-kong a stadion az ürességtől és már szinte nincsenek mez eladások egy-két nevet kivéve, az egész merchandise haldoklik. Nem hinném, hogy annyit spórolhattunk ez alatt a félév alatt, hogy most nagy hirtelen megvehetjük a San Siro-t.
    Az Inter stadiont épít, ami cca 5-6 év múlva készül el.
    Berlu már régóta áhítozik egy saját stadionról, ahogy írtad is, de mégis mit gondolt, ki fogja neki azt felépíteni? Azt hitte, hogy Olaszország kifejezi a tiszteletét, és köszönetből felhúz neki egy stadiont, amit róla neveznek el? vagy hogy majd Moratti pajtás teszi ezt meg? Affenéket! Erre egyedül ő lett volna képes, de nem tett semmit, akkor meg ne is várja el másoktól hogy megtegyék neki.
    Berlu már 76 éves…nincs sok neki hátra. Jelenleg az egyetlen esély a ,,Berlusconi-stadionra,, hogy majd a gyermekei megveszik, felújítják és átkeresztelik a San Siro-t post humus, a halála után. Hamarább semmiképp.

    De ha ő ezt az álmot fogja hajszolni ez alatt a pár év alatt és a csapattal nem foglalkozik, akkor félek hogy 5-6 év múlva már nem lesz csapat, aminek szüksége lenne egy ilyen stadionra. Jelenleg is rengeteget esett a csapat hírneve. Jelenleg nem vagyunk elit klub. Nem tartozunk az elitbe. Nemzetközi szinten megkockáztatom, hogy már az első 10-be se férünk bele. És ki tudna ezen változtatni? Bingo! Egyedül ő.

    Én mint tős-gyökeres MILAN szurkoló megérteném a vezetőségünket, ha kiállnának és azt nyilatkoznák, hogy sajnáljuk, de jelenleg nem tudunk sztárokat vásárolni, 2-3 évig abból kell főznünk ami van. Senki ne várjon sztárigazolásokat, mert gazdaságilag rosszul állunk. Meg kell válnunk további játékosoktól, mert a gazdasági helyzetünk nem engedheti meg magának ezeket a kiadásokat. Én megérteném mindezt és még szimpatikusabbak lennének a szememben.

    De mikor egyik szavukkal ütik a másikat… és nincs pénzünk de ,,sztárokért,, ajánlunk 24 milliókat… miközben megváltunk azoktól, akiknek valóban volt helyük a csapatban… nekem azt jelentik, hogy itt nagy a gáz.. és ez nem a gazdasági helyzet, hanem Berlu fejével vannak a gondok. Egyszerűen ebben a korban már átkattant neki. Egyszer így gondolja, egyszer meg úgy.
    De ezzel az egész csapatra is rossz fényt vet. Nincsenek kitűzött céljaink és fogalmunk sincs hogyan érjük el azokat a kicsiket is.

    Allegriről meg nem is akarok már beszélni… mert ez a csapat mégha nincsenek is benne hiperszonikus dupla szaltó sztárok, többre lenne képes ha lenne egy normális edző aki vezeti őket.

    Róla még annyit, hogy nem ő segitett a csapatnak, hogy bajnokok lehessenek, hanem épp forditva! A csapat segítette Allegrit hozzá, hogy bajnok lehessen a MILAN-nal!

    • Nem mindenben értek veled egyet. Ha kiállna gerincesen a vezeőség, s elmondaná, hoyg baj van, nics pénz, el kell adni a sztárokat, s nem igazolunk senkit, meglátjuk mi lesz. Ezzel biztos szimpatikusabbak lennének a saját szurkolóik szemében, de nézzük csak, a csapatnál ez mit eredményezne?

     1. játékosok lelki állapota. Ez a csapat nem hivatott semmire. Akkor mit keresek én itt? minek hajtsak, ha nem lesz pénz, nincs cél…inkább elkezdek “apróhírdetéseket bújni”, s kikacsingatni, itt meg majd lesz valami, úgysem maradok. Eredmények így biztosan nem jönnének. A csapat kiesés ellen harcolna.
     2. Szárjátékosaink ára kb feleződne. Ha kihirdetjük, hogy el akarjuk adni őket, akkor ki az a hülye, aki ne alkudozna sokkal pofátlanabbul, pedig már most sem ígérik túl a játékosaink értékeit az ajánlatokkal.
     3. Az ingyen megszerezhető, vagy olcsón igazolható játékosok miért hozzánk jönnének, ha itt úgy sincs semilyen perspektíva? Mondjuk Montolivo egy ilyen nyilatkozat után szerinted ide jött volna? Vagy mondjuk a Romaba?
     4. A mérkőzésre kilátogató már most is igen csekély nézőszám is feleződne, kb. mert egy cél nélküli vergődő csapatra senki sem kíváncsi…
     5. ereklye eladások is megszűnnének, mert jövő nélküli csapattól kevesen vesznek ártáktárgyakat.
     6. Szponzorok elhúznának a fenébe, mert egy ilyen nyilatkozat mögé senki nem akarna felsorakozni.
     7. ne folytassam…
     Szóval mind szé és jó, hogy gerincességet kértek, sőt követeltek tőle, de ahogyan viselkednek, ha valóban nagy a baj, az az EGYETLEN HELYES viselkedés, ha a szeretett csapatunkat, s ne kérdőjelezzük meg, hogy sokkal jobban szereti a csapatunkat nálunk /nem hiszem, hogy van közöttünk egy valaki is, aki csak a milliomod részét tette volna ezért a csapatért, mint az általunk szidott Berlu papa/, szóval, hogy ezt a csapatot megmentse, s kivezesse a problémás időszakból. Ez az időszak meg igen, a FININVEST bűntetése miatt van. Meg a válság miatt. De nem azért, mert kiveszi a pénzt Berlu a Milanból, hanem mert nem tud belerakni, s önjárónak kell lennie a csapatnak. S eddig baromira nem volt az. Minden évben kellett belepumpalni 50-100 milliót, hogy túlélje az évet. Most nem tud. Ezért drasztikus költségcsökkentést léptek meg. Azért, mert jelenleg ez a helyes út. Az előremenekülés csak akkor kifizetődő, ha biztos a jövőképben a profit. Ez a Milan esetében nincs, nem lehetett meg, ellentétben mondjuk egy Real, egy Manchester vagy egy Barcával. Legfontosabb különbség a saját stadion. E nélkül egyszerűen nem lehet normális profitot termelni.

     Stadion: nyilván tisztában van vele, hogy a stadiont neki kell kifizetnie, mert a csapat nem tudja. Szerintem így is fog történni. A Milannak nincs pénze, s meggyőződésem ennyi még Berlunak sincs most, mozdítható formában, de kettőjüknek együtt van annyi hitelük, és pénzük, hogy egy kb. 70:30% arányban, /Berlu a többlet/ összeszedjék hozzá a pénzt. S a stadiont meg majd elnevezi saját magáról. Meglesz az álma, s a Milan jövőképe. S ez sokkal fontosabb a csapat számára, mint leigazolni Falcaot vagy Messit…

     • De Sol…. figyeled te az eseményeket?

      1. A csapat a szezon elején igencsak a kiesőhelyek felé tartott. Nekik ez egy munkahely, nem csak egy fan-club. Ha nem teljesitenek jól, rossz eredmények születnek. mindegy Messiről vagy Mesbahról beszélünk. Silvát – Ibrát eladták, Cassano azonnal kérte hogy adják el, Pato és Robinho is megkérte a vezetőséget, hogy adják el. A mostani Boateng ügy se véletlen.
      2. Sztárjátékosaink ára feleződik is! mennyit kaptunk Pato-ért? mennyit kínáltak érte egy évvel ezelőtt? vagy még mikor voltak sztárjátékosaink? Mennyit ér Robinho?
      3. Ingyen és olcsón megszerezhető játékosok azért igazolnak hozzánk, mert MI csak őket tudjuk megfizetni és ha nekik kell választaniuk egy nulla dicsőséget jelentő Empoli, vagy egy nagy múltat megélt AC MILAN között, akkor valószínűleg az utóbbit fogja választani. Mesbah-tól nem tudunk megszabadulni… mert inkább itt melegiti a padot, minthogy a parma-ban, Empoliban stb. kapjon játéklehetőséget.
      4. a nézőszám feleződne? Hiszen már itt nincs is nagyon mit mefelezni…. alig van néző! Egy-két nagyobb meccsre ugranak össze, hogy 75%-ban telve legyen a stadion. ..
      5. ,,ereklyék,, jóformán már csak az El Shaarawy nevével ellátva eladhatóak.
      6. Szponzorok? Ők több éves szerződést irtak alá MILAN-nal, és nem fogják felbontani… max. a szerződés lejártával majd nem fogják meghosszabbítani. Ennyi.

      Lásd be, hogy azok a dolgok, amiket itt felsoroltál szépen pontokban, olyan címen, hogy ha a vezetőség derekasan kiállna és tényeket közölne és nem hazudna, akkor ezek történnének…. már rég történnek. A pontjaid szinte mindegyike már megtörtént, folyamatban van…

      Hogy Berlu tett a legtöbbet a MILAN-ért? Úristenem… kinek kellett volna a legtöbbet tennie??? Ő vette meg! Az ő csapata!!! Még szép hogy nem a szurkolók gyűjtenek pénzt játékosigazolásokra, fizetésekre stb! Örüljenek, hogy vannak emberek, akik megveszik a jegyet és kiutaznak meccsekre, illetve vesznek egy két ,,ereklyét,, . Komolyan nem értem mit akartál ezzel mondani. Az egyedül Berlusconi vállalkozása. Egy vállalkozást pedig lehet jól és rosszul vezetni. Évek hosszú során jól ment neki… aztán mihelyst a politikát helyezte előtérbe és sok sok más dolgot… az AC MILAN nevű vállalkozása elkezdett lefelé zuhanni a lejtőn. nem törődött vele…. ennyi.

      STADION. Szerintem már mindenki tisztában van vele, mennyire fontos egy saját stadion. Fontos lett volna eddig is.. csak eddig nem érdekelte, hogy mi lesz. A Juve a nulláról, sőt a minuszból jött vissza de legfontosabb dologként lépték meg ezt.

      ha azt hiszed, hogy az elkövetkezendő 2-3 évben, ameddig még él az öreg, az AC MILAN-nak lesz egy ,,Silvio Berlusconi,, nevű saját stadionja, akkor nagyon naív vagy barátom.

      Ennyit erről. Én könnyebben veszem a dolgokat ha a kompetens emberektől tudom meg szemtől szembe az igazságot….. nem pedig tagadás, ködösítés után kell megtudnom más forrásból. Az ilyen emberek nálam hitelüket vesztik….örökre.

 7. Én a szokásosnak mondható pletykákkal már nem is foglalkoztam, azok nem ütötték meg a fülem/szemem 😀 . Viszont egy valamire felfigyeltem, ez pedig az edzőkérdés. Eddig a szezon elején állandóan azt hallhattuk mind Belusconitól mind Gallianitól mind Allegritől, hogy maximális a tisztelet és bizalom mindenki irányába és Allegrivel képzelik el hosszútávon a jövőt. Most viszont ezt a mondatot nagyon kiragadtam ebből a nyilatkozatból: “Allegri? 2014-ig szerződése van a klubbal, de mint minden esetben, az edző sorsa az eredményektől függ.” – és itt is inkább a mondat második fele ami érdekes… Lehet, hogy Berluék is belátták, hogy mostanra azért már össze kellett volna szokni a csapatnak, mert a szezon első felében még lehetett arra fogni az eredménytelenséget, hogy gyakorlatilag a fél csapat elment/kicserélődött. Mostanra talán Berluék is észbe kaptak, hogy hozhatnak ők ide akárkit, elkezdhetik a fiatalítást, de ennek nem lesz eredménye, amíg egy megfelelő edzőt nem ültetnek le a padra.

 8. Én meg veled nem tudok egyet érteni mindenben.Szerinted más klubbok nincsenek eléggé informálva a pénzügyi helyzetünkről?Mit gondolsz hogy kósza hírekből mérik fel mennyink van?Mit gondolsz Ibraért miért csak annyit kaptunk amennyiben meghatározták Santon árát?Én is egyet értek Petermannal mert sokkal szerethetőbb lenne ez a szó szerinti vergődés ami a Milan meccseken megy ha legalább annyira tisztelnék a szurkolókat hogy ne sunyizzanak,Nem kell nekünk 60 millioért játékos hanem nekünk a Milan kell ami mindig is egy CSALÁDOT jelentett nem pénzéhes,csaló,hazudós és kétszínű emberek gyülekezetét.

 9. Galliani szerint januárban nem lesz több igazolás

  A Milan nem fog több játékost leigazolni ebben a hónapban, kivéve ha eladnak valakit, valakiket.

  “Ha nem fog távozni senki, akkor érkező sem lesz.” – nyilatkozta Adriano Galliani ma délután.

  “Már van öt csatárunk három posztra, tehát megvagyunk. Mindig azt hangsúlyoztam, hogy ha ebben a hónapban egy csatárunk távozik, és Pato távozott, akkor maradunk igy ahogy vagyunk. Úgy döntöttünk, hogy a feltörekvő fiatalokra forditjuk a hangsúlyt. Ezt elmagyaráztam a szurkolóknak is, és azt hiszem, hogy megértették. Most januárban is befektettünk néhány fiatal játékosba, és meg vagyunk győződve arról, hogy remek eredményeket fogunk elérni.”

  Na ennyit a mercatorol. Szerintem itt nem lesz csapat még ez a 2 ember itt sóvárog.