2022. szeptember 27., kedd

A Flamengo elállt Robinho megszerzésétől

-

Mint arról már korábban beszámoltunk, egyre valószínűbb Robinho távozása, aki korábban kijelentette, hogy vissza szeretne térni Brazíliába. A 28 esztendős játékos iránt a Santos és a Flamengo is élénken érdeklődik, de a legújabb hírek szerint utóbbi klub kiszállt a középpályás leigazolásáért folytatott versenyből.

“A Flamengo igazgatói, Wallim Vasconcellos és Flavio Godinho hétfőn találkoztak Adriano Gallianival, hogy Robinho leigazolásáról egyeztessenek.” – állt a brazil klub hivatalos honlapján. ”Azonban a Milan által kért magas ár miatt a klub vezetői úgy döntöttek, hogy elállnak a játékos megszerzésétől.”

Galliani szerint azonban még van esély a megállapodásra, és továbbra is sok a kérdőjel a játékos jövőjével kapcsolatban.

”Semmi konkrétum nincs a Flamengóval kapcsolatban, és január 2-ig ez nem is fog változni. Robinho vissza szeretne térni Brazíliába, de azt nem tudom, hogy a Flamengo megadja majd az általunk kért összeget. Erről a brazil klub vezetőit kell megkérdezniük.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hihetetlen!!!
  Tegnap este már az volt a hír, hogy a két fél megegyezet. 10 millióért cserél klubot Robinho, valamint hogy a Santos tudomásul vette a Flamengo ajánlatát és eláll Robinho megszerzésétől.

  Most akkor mi van? A Flamengo is elállt? A Santos sose fogja érte kipengetni ezt az összeget.

  Ezek után már semmiképp se lenne szabad, hogy maradjon. Eddig se volt formában, ezek után ha maradna, már agyilag egyáltalán nem tudna a játékra koncentrálni.

  Mindenképp mennie kell!!!

   • Figyelj Robinho eddig is cca 50%-on játszott, amióta eladtuk a Silva-Ibra párost brazíliáról álmodozik. Ugyanúgy ahogy Cassano el akart menni, azóta ő is távozni szeretne. Meg is látszik a játékán.
    Most itt áll álmai küszöbén. Végre haza mehetne Brazíliába, amikor is lehet a felek nem lesznek képesek megegyezni, és bár már félig meddig át is költözött (fejben), most vissza kell térnie januárban Milano-ba és még egy félévet le kell fociznia egy olyan helyen ahol már semmi porcikája nem kivánja.

    Szerinted hogyan fog focizni? Ha marad, akkor lesz még 1 Pato-nk. Két olyan ember a csapatban, akik egyszerűen nem akarnak itt lenni.

    Án már alig várom, hogy bejelentsék, hogy ez a két ember már nem Milan játékos és várom hogy mihamarább igazoljunk helyettük új játékosokat, mert azoknak nagyon össze kell szokniuk a csapattal, hiszen Február 20.-án a Barca ellen játszunk BL meccset, ahol se Robinak se Patonak már hasznát egészségügyi illetve mentális okok miatt nem látjuk.

    Én a csapatot nézem. Robi meg Pato csak nevek, akik ha elhagyják a csapatot nem fogok értük sírni. A csapatnak akarok sikereket, nem pedig azt hogy két ember jól érezze magát mikor épp nem kell játszaniuk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS