2022. szeptember 27., kedd

Érik Robinho eladása

-

Egyre közelebb van a megállapodás Robinho jövőjéről, derült ki brazil lapok híradásaiból.

Galliani tegnap találkozott a Flamengo vezetőivel brazil lakásán, hogy Robinhóról tárgyaljanak. A brazil sajtó jelentései szerint a megbeszélés pozitívan záródott.  Galliani is elismerte, hogy Robinho Flamengóba igazolása elképzelhető.

Az opovo.com.br beszámolója szerint a Flamengo 10 millió eurót ajánl Robinhóért: 7 és fél millió fog érkezni az Adidassal kötött megállapodásuk révén, míg a fenn maradó 2 és fél millió eurót a brazil klub saját kasszájából fizeti ki.

2010-ben a Milan nagyjából 18 millió eurót fizetett az egykori Santos és Real Madrid támadóért a Manchester Citynek.

A Sky Sport Italia szerint, Robinho ma egyeztet Gallianival Brazíliában.A játékos a Globoesporte.comon megjelent nyilatkozatában azt mondta: “Mindenki tudja, hogy imádom a Santost. Ott nőttem fel, ott lettem ismert játékos. A Flamengo is egy nagy klub… Mind a kettő nagyszerű csapat! De jelenleg van egy élő szerződésem a Milannal. Majd meglátjuk, hogy alakul a sorsom. “

A milannews.it kedd este azt írta, hogy a Santos nem kíván licitálni Robinhóért, tudomásul veszi a Flamengo 10 milliós ajánlatát.

A Patóról szóló tárgyalások holnap kezdődnek a Corinthianssal, egy 15 millió eurós ajánlat már elegendő lehet, hogy a Milan elengedje a “Kacsát”.

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. nem tudom fel fogni hogy lehetnek ilyen hülyék, Ronaldinhot megvették 20+2milla bónusz 2év múlva 5milláért adták el, most a 2 brazilon annyit buknak ……. minden faszopó játékosnak felverik az árát, mert rúgott 2 gólt, letudott kezelni 1 labdát… akkor már klasszis tehetség… 50milla .. Robinho 28éves. Pato 22 minden a két játékosba vannak még évek évtizedek… buzi hülye vezetőség, aztán hozzák ide a nyugdíjas Drogbát-.- mert még van benne 1 év…

  • Már ne haragudj, de nem hinném hogy a vezetőség tehetne az árzuhanástól! Tény, sokkal többet ér mind a kettő. De a mutatott játék/játékhiány arányában még ezek a nevetséges összegek is reálisnak mondhatók. Pato-t remélem 15+ záradékért adjuk el!!

   • teljesen igaza van , nem értek veled egyet a vezetőség rontja a helyzetet sajnos, ha mi is oda csapnánk az asztalra akkor őket is fejenként 20 millio euro környékén kéne őket elengedni, minden kis brazilért aki tényleg egy-két gólt lőtt már flellegekbe jár az ára, mi meg az utóbbi évekbe tényleg mekkorát buktunk már mindig?

    • Az üzleti érzékét szerintem nem kéne a vezetőknek megkérdőjelezni mert az üzletből lettek milliárdosok. A tiedet viszont meg lehet…nem az számít,hogy mire/kire milyen árcetli van nyomtatva hanem az,hogy mennyit adnak érte!!! Európában senki nem akarja Robinhot és ő is haza akar menni,vagy elfogadjuk az ajánlatukat vagy várunk fél évet és ingyen megy. Melyik a jobb???
     Patoval kapcsolatban meg kijön az emberi butaság…mindig sírtok,hogy a kopaszék hazudnak és már nem hisztek el semmit,de azt azonnal elhiszitek,ami rossz. El lehetett volna adni Patot 50 milláért a PSG-nek csak megszólalt Berlu szíve? Nem lehet,hogy itt is sántított kicsit a sztori és esetleg Pato mondott nemet az üzletre? Esetleg szó sem volt ennyi pénzről? Fogjuk már fel,hogy Patoért sem akar senki egy petákot sem adni,mert nem kell olyan aki 10 percet játszik évente! Tarthatjuk magunkat 30-40-50 millákhoz de akkor nem veszik meg és nálunk nem csinál majd semmit csak felveszi a fizetést,majd ingyen távozik. Ganso az igazi példa! A Santos tartotta magát a 30 feletti összeghez,nem is kellett a kutyának sem és a végén 7 milláért távozott. GONDOLKOZZATOK!!!

     • Persze,persze buta vagyok de szeretnék egy olyan zsenitől tanulni mint te. Ganso 7 milláért kelt el és nem annyit kapott a Santos,remélem tudásod feljogosít arra,hogy kiszámold ennek a 45%-át. Előtte egy évvel 20-25 millákat kínáltak érte de nem adták mert szerintük többet ér. Nem ért.
      Mikor Patoért azt a 36-ot kínálták ott voltál? Miért gondolod,hogy igaz? Honnan veszed,hogy tényleg Berlusconi állította le az átigazolást és nem Pato mondott nemet? Erőszakkal nem lehet oda küldeni. Pont most az egyszer mondott volna igazat a vezetőség? Kérlek válaszolj ezekre tájékozott zseni barátom,mert én buta nem értem…ja és ha tudsz valakit aki adna többet Patoért akkor szólhatnál annak az üzleti analfabéta Berlunak is. Szeretem az ilyen meg nem értett géniuszokat mint te akinek zseni létére mégis csak a szarlapátolás jut,bezzeg Berlu a mázlista,buta létére milliárdos:) Nincs igazság a földön:)

 2. Robinhot én nem adnám el. Az egyetlen játékosunk, aki jelenleg meh tud csinálni 1 cselt a középpályán, vagy meg tudja tartani a labát, esetleg faultoltatni magát. Lát a pályán, jó a rúgótechnikája is. Szerintem most hullámvölgyben van, több lehetőség kéne neki a pályán és újra formába lendülne. Csak akkor adnám el ha lenne megfelelő pótlás a helyére. Persze lehet neki is csak környezetváltozás kell, mint pl Pirlonak, és majd újra szárnyalni fog. Meg Pato is. Mi meg majd anyázhatunk, hogy mi a faxnak lettek elküldve. Ha valakiket eladnék az Boateng meg Nocerino. Sajnos tavaly volt egy kiemelkedő szezonjuk, aztán leeresztett a lufi.

 3. Sajnos itt senki sincs elküldve!
  Korábban több nyilatkozatban olvashattuk, hogy Robinho és Pato kéri had menjenek el.
  A Milan pedig van olyan csapat, hogy ebben is megpróbál segíteni…
  Ez egy család, erőszakkal nem kell itt tartani senkit.

  Galliani most megpróbál a feltételeknek megfelelően a legjobban kijönni a dologból.
  Robi és Pato is nagyon jó játékos, de boldogtalanok, nem is akarnak játszani.
  Ennél a mutatott játéknál jóval “olcsóbb” játékosok is képesek.

  Ez van, nem vitatkozni kell és szidni azokat a vezetőket akik a Milant Milanná tették, hanem várni, hogy a kopasz kire vetette ki helyettük a hálóját.
  Szerintem ez a kérdés sokkalta érdekesebb!

  De magyarok vagyunk éljünk a múltba, sírjunk Ibra vagy Silva után.

 4. 10 milla nagyon kevés érte! Jelenleg ő az irányítónk, nem létezik olyan,h egy Milan ne tudjon 10 millán összekaparni máshonnan csak az irányítója eladásából.
  Ráadásul egyre jobb formában van! 10 milla+ egy Felkipe Anderson kb. alsóhangon is ennyit ér…
  a kopasz elm. egy jó üzletember, remélem nem ugrik bele!

 5. 1. dolog Robinho szerződése nyáron lejár ha most nem adjuk el nem lesz pénz belőle és mint mindenki tudja mostanság csak ha nem jön egy befektető másképp nem lesz tőkeinyekció így a 10 misi már nem is rossz hisz csak fél idényt kéne várniuk és ingyen az ővék (bár inkább akkor a santos).
  2. nem kifejezett irányító igen alá írom a keretben (montin kívül) a legjobban lát a pályán és megbolondítja a népet a pályán HA jó napja van és AKAR játszani. (már nem akar annyira)
  3. Pato én is azok közé tartoztam akik mindig kiálltak mellette és a haverok mikor fikázták sőt tavaly amikor már azzal vágtak fel hogy mondjam meg hogy hány meccsen játszott egyáltalán mindig csak annyit mondtam majd meglátjátok ha meggyógyul de bekkel sajnos látni hogy nálunk már egy fabatkát se ér (sajnos) és rengeteg a fizetése is.

  Ezután azt kell, hogy mondjam (és megint sajnos) jó üzlet lenne ez számunkra persze 2 olyan ember elküldése akik nem akarnak (szerintem boa is mehetne nico viszont amit mecset láttam küzd)ha nem az történik mint a nyáron, hogy két ember megy és az értük kapott pénz eldiffundál a klubtól.
  A klubvezetők politikájára meg nekem is meg van a véleményem hisz ahogy olvasom itt vannak sokan akik jóval előttem ennek a remek klubnak szurkoltak nekem az eszem sajnos csak 2005 tájékán jött meg de szerintem mindenki aláírná most hogy 1 év bl nélkül igaz, de 1-2 év utána megint Európa sőt a Világ csúcsán legyünk.

 6. Sajnos Robinho nem ér többet…európában sehol ne lett igazi sztár mert fizikálisan gyenge. Mindenhol volt 1 jó szezonja de ennyi. Hihetetlenül technikás de ez önmagában kevés. Pato…nagy kedvencem,a világ egyik legjobb befejező csatára de nincs hasznunkra mert nem játszik. Ha menni akar menjen de valakit alkudjunk bele az árába. Paulinho jó lenne de lehet a PSG-nek adnám,mondjuk Verrattiért cserébe:) Szerrintem a csapat gerince kezd kialakulni és ha a következő 1-2 mercatoban okosan igazolunk akkor újra az elitbe fogunk tartozni. Nem méreg drága hanem jó igazolásokra gondolok,mert Drogbán kívül végre csak fiatal,sikerre éhes embert akarunk megszerezni.

 7. Nekem régebben mindig az volt az álmom hogy egyszer nálunk fog játszani Robinho. Mikor megvettük nagyon örültem. Én nem adnám el mert még van benne valami milyen jó cselei vannak meg minden. Azért mert 2-gólja van attól függetlenül még meglehet akár a 15-is. mint most pl: El Shaarawy az első félévben 14-rúgott. Akkor Robinho miért ne tudna pl: egy 10-est lőni? Ha tényleg nagyon haza akar menni akkor szívem szerint elengedném. De ha nem ,akkor maradjon itt. És azt is nézzük hogy lehet a bl-ben el se jutottunk volna a negyeddöntőbe ha nem lő egy 2-est a kis Robika . Az első évben is neki köszönhető hogy megnyertük a Bajnokságot 14-et lőtt. Pato megint más őt tényleg el kéne adni 1-éve csak sérült lassan 1-és fél éve azért mert lőt kettőt a bl-ben a fejes gőlja nem volt rossz . De a másik gólját akár ki belőtte volna. (ÜRESKAPUBA) Én egy 15-milláért eladnám. Mert egyáltalán nem látom azt benne mint Robinhóban ő azért oda teszi magát milyen jó labdákat add El Shaarawynak és a Torinó ellen is milyen szép gólt lőtt. A Juventus ellen kicsit könnyebb volt mert tizenegyest kellet lőni és belőtte. De PATO meg fölé lőtte . Te hát Robinhot megtartanám nyárig és ha tényleg nem mutat semmit akkor meg eladnám nyáron. Pato te meg takarodj

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS