2022. szeptember 25., vasárnap

BL: Puyol a Milant akarja ellenfélnek

-

A hét közepén befejeződtek a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei, és a továbbjutott csapatok szurkolói már a lehetséges ellenfelek közül próbálják kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet. Nincs ez másként a játékosoknál sem, és a Barcelona védője, Carles Puyol leginkább az AC Milannak örülne.

”Nem érdekel minket, hogy ki lesz a következő ellenfelünk, de tudják jól, hogy szeretek a Milan ellen játszani, mert csodálom a csapatukat.,” – nyilatkozta a rutinos hátvéd a katalán klub hivatalos honlapjának.

A piros-feketék a Malaga mögött a második helyen kvalifikálták magukat az egyenes kieséses szakaszba, így a december 20-i sorsoláson a Barcelona mellett a Bayern München, Dortmund, Schalke, Manchester United, PSG ötösfogatból kerül majd ki a Milan soron következő ellenfele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Puyol a Barcelona egyik olyan figurája, akit nagyon sokra tartok. Olyasmi vehemenciával, odaadással játszik, mint nálunk annak idején Gattuso. Mindketten azért szereztek nevet a szakmában, mert bár nem voltak született tehetségek (mint pl. Nesta vagy Maldini), ezt kompenzálni próbálták (és tudták is) iszonyú mennyiségű munkával.
    Ő azért valószínűleg nem ezt a mostani Milant kedveli, hanem azt, amely többször leigázta Európát… De nincs is ezzel gond; nekem például az 1994. május 18-án Athénban fellépő Barcelona marad az örök kedvencem!
    Nagyon nem kellene kifognunk a katalánokat, mert enyhe kifejezés, hogy nincs egy súlycsoportban a két gárda.

  2. Azért azt nem mondanám ,hogy nem sikerült már vissza adniuk.. ugyanis a 2005-2006-os kiírásban az elődöntőben a bíró szépen elintézett minket mikor Sheva szabályos gólját nem adta meg és még a többi kétes esetről nem beszéltünk. Márpedig meggyőződésem ha tovább jutunk a döntőbe levertük volna az Arsenalt. Tavalyi szezonban is kiejtettek minket a legjobb 8 között igaz ott is egy “kis” bírói segédlettel…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS