Consigli lehet Abbiati utódja?

11

Meg nem erősített hírek szerint a Milan vezetősége Andrea Consiglit szerződtetné Christian Abbiati utódaként.

Christian Abbiati várhatólag a Zenit ellen tér vissza sérüléséből, miután a Juventus elleni meccs előtt bemelegítés közben sérült meg. Marco Amelia viszont kiválóan helyettesítette.

Azonban Abbiati szerződése 2013. nyarán lejár, tehát a vezetőségnek el kell gondolkoznia, hogy hosszabbít-e a veterán kapussal, vagy egy fiatal kapust igazolnak le. A Sky Sport Italia szerint a Milan kapusedzőjének azt az utasítást adta ki, hogy kövesse figyelemmel az Atalantának a kapusát, Andrea Consiglit.

Az elmúlt hetekben a sajtó arról cikkezett, hogy a Milan a Pescara kapusát, Mattia Perint szerződtetné. A 20 éves kapust Olaszország legtehetségesebb és legígéretesebb kapusának tartják, és várhatólag majd Buffon visszavonulását követően az olasz válogatottban is szerepelhet. Perin a múltban elismerte, örül a Milan érdeklődésének.A piros-feketék továbbá érdeklődtek a Santos 22 éves kapusáért, Rafaelért is.

Christian Abbiati 1998-ban került a Milanhoz, és azóta 300 hivatalos mérkőzésen lépett pályára. A Milannak jelenleg három kapusa van, Abbiati, Amelia és a fiatal Gabriel.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nemlehetne, hogy Ameliát előléptetjük? Gabriel, t meg bele kell dobálni a mélyvízbe, hogy ha szükség van rá, akkor megállja a helyét!
  És hozunk még egy ifi kapust, mondjuk Perint, és idővel változhat a sorrend!

 2. Csak megjegyzem Consigli-nek lejár a szerződése 2013 júniusában azaz ingyen jöhet én már tavaly is felfigyeltem rá, hogy jó kapus.

  • Jó észrevétel! Úgy már érthető az érdeklődés! Amúgy Jackoby-val értek egyet! Gabriel már a Brazil nagy válogatottban is bemutatkozott. Akkor miért ne bíznánk benne? Főleg nem vennék mellé még egy Brazilt! 😀

   • Menezes alatt kb. nyolcvanan mutatkoztak be a brazil válogatottban, tehát ez nem feltétlenül mérvadó. Én azért próbálnám ki Gabrielt, mert állítólag nagy tehetség. Nem ártana néha egy próbát tenni, mielőtt rásütjük valakire, hogy nem jó… Niangot is ezért nem értem. Óriási harcot vívtunk érte (talán az Arsenallal), erre üldögél a padon még egy Chievo ellen is, amely meccset már régen megnyertünk. A végén az lesz, hogy kölcsönadjuk, majd elkallódik. Persze ne ez legyen.

    Perint azért meg kellene szerezni.
    Amelia: ha valaki annyira jó, akkor az nem 30-31 évesen lesz első számú kapus.

 3. Valószinüleg nem esztelenül igazolnak kapusposztra, legalábbis szerintem ez a minimum ami elvárható a vezetőségtől. Amilyen zsugorik az utóbbi időben, nem hinném hogy csak a semmiért akarnak egy új kapust. Valószínüleg Gabriel kevés még egy olasz bajnoksághoz és nagy a gyanúm hogy a szezon végén nagy eséllyel távozik Abbiati és Amelia is.

 4. Abbiatit meg kellene tartani, annyira nem magas a fizetése és padon sztem jó vagy rotálni…
  El kell döntenünk kellene Gabriel vagy sem mert akkor hozni kell Perint aki nagyon tehetséges kapus ráadásul olasz!
  Ameliat eladnám, fölösleges volna…

 5. Tehetséges kapus, de Amelia és Gabriel is pár éven belül az első számú kapus lesz akkor minek kellene?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet