2022. szeptember 27., kedd

Silva a Milant magasztalta

-

Talán a világ jelenlegi legjobb középső védője Thiago Silva, így különösen fájó sebet ütött nyári távozása nem csak a Milan, de az egész olasz foci páncélján. A Párizsban focizó brazil bekk ugyanakkor nem felejtette el, hogy mennyit köszönhet a Rossonerinek és elmondta: volt csapata sokkal nagyobb klub, mint mostani kenyéradója.

“A Milan nevét jelen pillanatban többen ismerik és sokkal jobban félik, mint a PSG-ét, mert ők hét alkalommal is megnyerték a Bajnokok Ligáját. Mi nem is tudom, hány éve nem szerepeltünk a sorozatban ezt a szezont megelőzőleg, szóval az emberek még nem tisztelnek minket annyira, mint a Milant.”

“Az elismerés a sikerekkel együtt fog megérkezni. A sikerekhez pedig kemény munkára és jó focira van szükség, szóval nekünk is ezt az utat kell járnunk. Mi továbbra is egyre erősödünk, ami elkerülhetetlen, mert nem ideális, hogy a nyáron egy időben ennyi új játékos érkezett. Ilyenkor eltart egy ideig, mire az újak összeszoknak, de jó úton haladunk.”

A PSG mestere, Carlo Ancelotti a napokban a világ egyik legjobb középhátvédjeként méltatta Silvát, kiemelve, hogy a koncentráció, sebesség, fejjáték és ütemérzék olyan elegyét alkotja, amely senki másra nem jellemző Paolo Maldini óta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

25 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. De jó lenne, ha most ő játszana Mexes mellett. :/ Senki se tudna átmenni rajtuk 😀 De sztem már így is alakul a védelem, már csak zapatát kellene többet játszattatni. De én még télen igazolnék 1 középsővédőt(Ogbonna), és elengedném Bonerát, Acerbit, és és és Mesbah-t természetesen 😀 (Ha még 1általán itt játszik, mert mostanában nem szoktam látni szerencsére)

    • Pedig az Olimpián a brazil válogatott egyik legjobbja és vezére volt. A szezon elején nem játszott a PSG-ben, mert akkor töltötte a kimaradt nyári pihenőjét. Ha minden igaz, akkor 16 meccsen lépett eddig pályára a PSG-ben, ezekből 10 meccset megnyertek, 3 döntetlen és 3 vereség a mérleg. Gólt rúgott a BL-ben és a Francia kupában is.

      Még mindig nagy király a pali, inkább csak a szőlő savanyú….

  2. Legkedvesebb mondat a számomra “A PSG mestere, Carlo Ancelotti a napokban a világ egyik legjobb középhátvédjeként méltatta Silvát, kiemelve, hogy a koncentráció, sebesség, fejjáték és ütemérzék olyan elegyét alkotja, amely senki másra nem jellemző Paolo Maldini óta.”
    Paolo Maldini!!!!!!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS