2022. október 07., péntek

A Primavera kínos veresége

-

A Milan Primavera 5-1-re kikapott a Chievo Primaverától, a Campionato Nazionale Primavera bajnokság 12. fordulójában.

Mint ismert, a Milan felnőtt csapata 5-1-re győzött a Chievo ellen, míg egy nappal azelőtt a Milan Primavera a Chievo Primavera ellen ugyanilyen arányú vereséget szenvedett.

A vendégek már a 2. percben vezetéshez jutottak, Bjby révén. Ezt követően a Milan veszélyes helyzeteket alakított ki, Cristante, Ganz és Di Molfetta is közel volt a gólszerzéshez. A 31. percben viszont jött a második találat, amelyet Da Silva szerzett. A mérkőzés második félidejében, a 62. percben Cissotti talált a kapuba, már 0-3 volt az eredmény. A 78. percben Simone Andrea Ganz szépített, ezt követően Cissotti a 82. percben duplázott, míg a 88. percben Paruzza beállította az 5-1-es végeredményt.

A mérkőzés első félidejében pályára lépett az első csapat tagja, Rodney Strasser, aki sérüléséből tért vissza. Íme a mérkőzés utáni nyilatkozata: “Boldog vagyok hogy visszatérhettem, és jól érzem magam. Sajnálom ami a meccsen történt, de nem voltunk képesek a félidőben 2-0-ról felállni.”

PRIMAVERA: MILAN-CHIEVO 1-5
2012.11.02. 15:00
Helyszín: Vismara sportközpont, Milánó
Gólszerzők: Ganz (78.) ill. Bjby (2.), Da Silva (31.), Cissotti (62., 82.), Paruzza (88.)

A kezdőcsapatok:

Milan: Narduzzo – Ferretti, Iotti, Dal Compare, Pinato – Piccinocchi, (Henty 46.), Strasser, (Bortoli 64.), Cristante – Di Molfetta, (De Feo 70.) – Petagna, Ganz.

Cserék: Petkovic, Prosenik, Rondanini, Pedone, Anyekan, Bendé Bendé, Spagnoli, Medhoun, Claveria.

Chievo: Provedel – Fochesato, Costa, Coulibaly, Magri – Burato, Franchini, Djiby, Cisotti – Da Silva, Paruzza.

Cserék: Ronchi, Bedin, Carrozza, Cecco, Ekuban, Gjoshi, Messetti, Montresor, Recchiutti, Ronca, Errico, Venturi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. 1. Mivel amúgy sem kerülnek fel fiatalok a felnőtt csapathoz, így gyakorlatilag mind1 mit játszanak. Lehet itt bármekkora tehetség valaki, úgyis más csapatnál fogja elkezdeni a felnőtt karrierjét.

    2. Azért én minden fordulóban kiegyeznék azzal, hogy a “kicsik” kikapjanak 4 góllal, a felnőttek meg nyerjenek ugyanilyen arányban 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS