2022. október 07., péntek

Lúcióval erősítenénk?

-

Olasz jelentések szerint máris akad érdeklődője a Juventusnál kevés lehetőséghez jutó Lúciónak. A világbajnok, BL-győztes brazil védő szerződése lejártával ingyen került a címvédőhöz, de Antonio Conte egyértelműen csak csereként számol vele. Az idén csak egy bajnokin pályára lépő veterán védő a napokban állítólag elégedetlenül nyilatkozott a kialakult helyzetről, így már télen szívesen továbbállna.

Amennyiben távozik, Lúcio előtt valószínűleg két fontos cél fog lebegni: a minél több játéklehetőség, valamint hogy továbbra is egy nagy csapat mezét viselhesse. A most felmerült pletyka mindkét igényt kielégíthetné, ugyanis az Inter városi riválisával, a helyes utat kereső AC Milannal hozták hírbe a védőt.

A Milan védelme Thiago Silva és Nesta távozásával csak nyomokban emlékeztet régi önmagára, a tengelyben senki nem tudott eddig igazán meggyőző teljesítményt nyújtani. A brazil így vélhetőleg megkapná azt a bizonyítási lehetőséget, amire Torinóban oly nagyon vágyik. A Milan anyagilag is jól járna a transzferrel, hiszen Lúcio gyakorlatilag semmivel sem terhelné meg a klub szűkös költségvetését.

Természetesen elképzelhető, hogy a rutinos bekk inkább a hazaszerződést választja, esetleg elmegy Törökországba – a lapok szerint erre is van esély. Az is meglehet, hogy Gallianinak sikerül meggyőznie a Montpellier együttesét nagy tehetsége, Yanga-Mbiwa elengedéséről. Mindenesetre ha a transzfer mégis létrejön, nem Lúcio lesz az első – és biztosan nem is az utolsó – olyan játékos, aki a három legnagyobb olasz klub mezét egyaránt magán viselheti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ekkora éhenkórászok ne legyünk már!
    Lúcio sem véletlenül nem kellett az interes Strapacskóninak és Conte sem véletlenül mellőzi.Azokkal a játékosokkal meg ne is említsük egy lapon Luciot aki a 3 nagy olasz klub mezét viselte..Hogy mit ne mondjak ilyen volt egykoron Baggio is.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS