Nanit beajánlották a Milannak

21

Összeveszett a Manchester United portugál klasszisa és az együttes menedzsere. Állítólag a játékos magasabb fizetést szeretne 2014-ben lejáró szerződése megújításáért, amit Sir Alex nem teljesít.

Nani 2007 nyarán igazolt Manchesterbe. Vételárát nem hozták nyilvánosságra a csapatok, de egyes források szerint egy 14 és 17 millió font közötti összeget fizettek érte a Sportingnak.  Az 1986-os születésű játékosnak 2014 nyarán jár le a szerződése és úgy tűnik, nem hosszabbítanak a felek. Nani jelenleg 90 ezer eurót keres hetente és szeretne 130 ezret kapni a szerződéshosszabbításért.

Mivel egyre késik a megegyezés, Nani ügynöke elkezdte árulni a játékost. A milannews.it híre szerint több európai klubhoz is beajánlotta Nanit, így a Via Turatira is érkezett hívás az ügyben.  Hivatalos reagálás még történt az olasz klub részéről, de a lap megjegyzi:  akár már januárban is távozhat a játékos Angliából.

A minap a Gazetta dello Sport címlapon hozta, hogy Nanit a manchesteriek felajánlották a Milannak. A lap azt írta, hogy az olasz klub vezetői jelenleg most azon gondolkodnak, hogy vajon mennyire illik bele a portugál középpályás csapatukba. Döntés még nem született…21 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Szerintem a milannak egy jó irányítóra van szükség, Nani talán jobb a szélen tehetne valamit, de arra ott van Nocerino vagy Abate. Kellene egy Xavi vagy Pirlo kaliberű játékos, csatáraink vannak, a középpályánkon van a gond.

 1. Az AC Milan-ba a jelenlegi portugál sztárokból senki sem kell! Rui Costaval sztem lezárhatjuk a portugál igazolásainkat.
  Ki is keres jelenleg a Milan-ban 6 millió euro (mindegy miről beszélünk) felett? Ha fontról van szó akkor meg pláne.
  Egyébként sem ér annyit a srác.
  Ki az a Nani?
  Letett már valamit az asztalra?

  • Nem azt mondom, hogy ő a megoldás, de lényegesen jobb a legtöbb jelenlegi támadónknál. Mit tett le? Azért játszott három bl-döntőt, amiből egyet meg is nyert… A fizetése pedig félrevezető a cikkben. 90 ezer fontot keres ugyanis, nem eurót, és 130 ezret is fontban akart, nem euróban. Azon egyébként is érdekes elgondolkodni, ki mennyit ér, hiszen – feltéve, hogy Cassanót a valós értékén számítod be – Pazziniért is kicsaptunk ennyit, pedig ő finoman szólva sem klasszis játékos. Szerintem jöhetne. Bár, ha a mostani igazolásokból indulunk ki, akkor a Manchester United-ből kb. Bebét kéne nézegetnünk…

 2. Kicsit negatívan élitek meg ezt a Nani dolgot szerintem… Ki az a Nani? hát ne haragudj meg Peti.. de szerintem igen is jó játékosnak titulálnám! Gyors..technikás.. és szerintem megvan a magához való esze! Azt én is aláírom hogy nagyon sok pénzt kér… és azt is hogy nem feltétlen rá volna szüksége a csapatnak! De nem utálnám a dolgot ha Milan mezben látnám!

  De szerintem ezzel a vezetőség is tisztában van! És a hírek valóságalapja mindig akkor dől el… ha hivatalosan bejelentik hogy X és Y itt és itt folytatja!

 3. Szerintem Nani nagyon jó játékos örülnék ha nálunk játszana miért is ne? Én szerintem ő is jönne hozzánk ha megadnánk neki azt a fizetést amit ő szeretne. Csak Berlusconiék nem olyanok akik ennyi pénzt adnának. Ki érte.

 4. Nagyon ügyes!!!
  Esküszöm, kupameccsen csak 10 percre de becserélném.
  Szerintem Ronaldo,Dinho óta nem volt ilyen emberünk aki ilyeneket művelt volna a labdával.
  Viszont a csapatot ismerve majd 20 évesen kölcsön esetleg végleg eladjuk.
  Pedig most kellene a srácba beleégetni,hogy a MILANban focizik és nagy jövője lehet de nagyon figyelni kell rá hisz még gyerek.