2022. szeptember 30., péntek

Ibra odaszúrt egyet a Milannak

-

A svéd világklasszis csatár a nyáron érkezett a párizsi csapathoz, és úgy tűnik, jól érzi magát új állomáshelyén. Olyannyira, hogy jobb csapatnak tartja jelenlegi klubját, mint az előzőt, az AC Milant – természetesen annak köszönhetően is, hogy éppen Ibra is Párizsba szerződött.

A nyár talán legnagyobb igazolása volt, amikor a francia PSG 60 millió euróért megszerezte a Milan két legnagyobb klasszisát: a svéd Zlatan Ibrahimovicsot, valamint a brazil Thiago Silvát. 
Úgy gondolom, a PSG jobb csapat, mint a Milan. Mellettem Thiago Silva, valamint több fontos játékos leigazolásával a PSG minőségileg javult, eközben a Milan gyengült. Ez az egyik érv, ami miatt Párizst választottam. Hiszek abban, hogy a PSG meghatározó csapat lesz hamarosan Európában és a világon is “ – nyilatkozta Ibrahimovics.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

32 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem fognak ők sehová sem jutni.
  City is jó csapat, de sosem lesznek akkora legendáik, mint a Real Madridnak vagy a Milannak és sosem fognak annyi sikert elérni. Mert a játékosok nem azért küzdenek, hogy példaképek vagy legendák legyenek, hanem azért hogy minnél több pénzt kapjanak.

  • Aki 85 meccsen 56 gólt és 28 gólpasszt termelt nálunk két idény alatt, azt én valahogy nem tudom utálni. Gyakorlatilag az ő góljainak köszönhetjük azt, hogy most a BL-ben vagyunk, nem pedig – legjobb esetben is – az Európa Ligában. 2 évig ő volt – Allegri szavaival élve – a “technikai vezérünk”. Hogy nem illett a Milanba? Miért? Mert – néhány jelenlegi játékosunkkal ellentétben – tudott focizni?!

   • Teljesen így van. És a másik érvágás Thiago Silva távozása volt. Így egyszerre gyengült a csapat a góllövőképes játékosok terén (hiszen góljaink nagy részét ő szerezte), illetve belső védőnk sincs aki az elitbe tartozna. Igen lehet, hogy kicsit öncélúnak tűnhetett Ibra játéka, de nyilván látta, hogy góllövés terén csak benne van potenciál…

 2. Azért megnéznék egy PSG- Milan meccset 😀 kiváncsi lennék mi lenne az eredmény 🙂 (vagy mégsem :D) Szerintem az ibra-lavezzi-menez-pastore négyes úgy szarrá alázná a védősorunkat :((((( antónia meg bónéra csak forgolódna 😀 és sajnos a védelmükön sincs sok esélyünk átmenni(silva, alex, sakho, van der wiel stb) ….

  De azért remélem összesorsolnak minket a PSG-vel :))

 3. Te valamiről nagyon lemaradhtattál a nyáron Franco Baresi!!!

  Pénzéhes?
  Ibra nem akarta elhagyni MILANO-t és még fizetés emelésért se csapkodta az asztalt, a szeretett Silva-tok igen. neki meg kellett emelnie a fizetését, hogy maradjon…
  Aztán Berlusconi-nak más tervei voltak a csapattal…. reményeim szerint az, hogy eladja, és egyszerűen akartak vagy nem akartak menni, semmi jelentősége már nem volt, mert Silvio igy döntött. menniük kellett és kész.
  Ibra kifejezetten nem akart elmenni. Ezt elolvashatod itt az acmilan.hu-n egy korábbi cikkben is, ahol Galliani saját maga ismerte be, hogy Ibra maradni akart, és amióta eladták őt, nem hajlandó szóba se állni Galliani-val.

  Másik dolog…. itt utáljátok az arabokat, a sejkeket, az oroszokat stb. mert van pénzük és bárkit megtudnak venni akit csak akarnak.
  nem tudom hány éves vagy és mióta figyeled a focit, illetve a MILAN-t, de egy jópár éve épp mi voltunk ezek a ,,Rohadj meg az arabokkal együtt !!!!,, típusú csapat, mert bárkit megtudtunk venni, akit csak akartunk és nálunk voltak a legmagasabb fizetések, nem csak Olaszhonban de egész európában.

  Jah, de csak pusztuljon mindenki, aki nem mi vagyunk. vagy ha nekünk rosszul megy, akkor menjen másnak is….. Tipikus kisember gondolkodás.

  Változnak az idők…. nekem is fáj, de azért ne becsmérelj már itt egyetlen nemzetiséget se, mert ilyet csak aljas emberek tesznek.

  Egyszer fenn, egyszer lenn. Akár elfogadod, akár nem.

  ha Berlu tényleg eladja a klubot és Ferrero elkezd invesztálni a csapatba, akkor megint mi leszünk a ,,Rohadj meg az arabokkal együtt !!!!,, típusú csapat.

  Akkor is így fogsz majd beszélni?

  • Egyet értek,amellett hogy Ibrának igaza van abban amit mondott,akár betanult akár nem:)

   szerencsére van még akit pénzzé lehetne tenni,Patoval és Boaval kellene kezdeni,az egyiknek semmi értelme a pénzt adni mert folyton sérült (inkább 35milla cash mint 10gól egy szezonban),a másikat igen jó áron ellehet passzolni,nem akkora klasszis ő hogy ne tudná akármelyik tehetséges fiatal (Sári )pótolni .

   Silva asztalcsapkodását meg megtudom érteni,én is verném az asztalt ha a világ legjobb védőjeként évi 3millával próbálnák kiszúrni a szemem!

  • Részben értek csak egyet! Fontos a pénz és ezt kár lenne tagadni. De azért ez a csapat mindig is egy Családként funkcionált. A legnagyobb alakjai a klubnak itt nőttek fel és sokuknak az egész pályafutása a MILAN-hoz köthető. Nem kell messzebb menni: Ambrosini, Costacurta,Maldini, Baresi,Albertini, Gattuso…és hosszan sorolhatnánk. Nem mondom, hogy az említett Urak nem játszottak más csapatban, de egy az egyben hozzánk köthetők. Ahogy a nagy vándor See papa is megtalálta nálunk a lelki békéjét. 🙂 Talán hiányzik is.
   Ilyen játékosokat nem tudok elképzelni “arab csapatokban”. Még Terry és Lampard se igazi példa a cselziiben

   • Peteman-nek írtam! Remélem érthető volt mit akartam ezzel mondani. Amúgy teljesen igaza van. Anno a Holland vonallal indult a Milan nagy vásárolgatása.
    De mindig voltak ügyes igazolásaink. pl: Kaká, Gattuso, Seedorf, Pirlo stb… akik fillérekért jöttek a saját tudásukhoz képest. Ezt nem idén kezdtük el. A gond,hogy most csak ilyen vásárlásaink/kölcsöneink vannak.

  • Nyugodtan lehet törölni a hozzászólásomat de a véleményem akkor sem változott.
   Szerinted az arabok, oroszok eszetlen pénzszórása jó hatással van az európai futballra ? Mert szerintem egyáltalán nem és nem azért mert nem nálunk van arab v. orosz tulajdonos. Azért mert nyomják a pénzt eszetlenül még nem lesznek “nagyok” lásd a Chelsea-t ! Eléggé mákosan hozta az egyetlen nemzetközi sikerét közel 10 év alatt ! Egyébként 43 éves vagyok és 1987 óta szurkolok a Milan-nak ! A 80-90-es években rendszeres vásárlója voltam a Guerin Sportivo-nak ,tehát azért van rálátásom az olasz focira ! A Milanra soha nem volt jellemző a gusztustalan játékosvásárlási politika ha volt pénz rá ha nem ! Én úgy gondolom nem neveztelek aljas , tipikus kisembernek úgyhogy egy kicsit visszáb vehetnél !!
   Nem az a bajom ,hogy most gyengén megy a szekerünk hanem inkább az ilyen új gazdag csapatok nem tetszenek akik mert van pénzük azt hiszik mindenkit “megvehetnek” (eszetlen fizetésekkel) !

 4. Hagyjuk már ezt a tetű embert! Elment elment legyen boldog! Nem nyernek a pacinemiszervétsem! Am ha annyira nem akart el menni miért nyilatkozta hogy már januárban el döntötte, de sztem az igazat úgysem tudjuk meg soha!Azt meg nem is tudom ki írta hogy mi megvettünk mindenkit kérdezem kiket is??? Az utolsó tíz évben kiket igazoltunk??? Vagy problémás vagy kiégett sztárokat! és legtöbbször ingyért vagy kölcsönben !!

 5. magyarázhatjuk itt össze vissza mi volt… emlegethetitek itt a régi idők legendáit…. de ha bekapcsolom a tv-t …. akkor nem őket látom lebőgni meccsről meccsre…. és emlegethetem itt a régi korok emlékezetes alakjait… és meccseit… de illő lenne legendáknak születni most is! jó lenne olyanokat mondani majd a fiamnak.. amit apám most mesél nekem! Legendás Meccseket felidézni! Ők látták “AZT” a Milánt focizni! Azt szeretném ha egyszer ez a Milan “olyan” Milan lenne!

  én úgy gondolom Ibrának igaza van! jobbak most ők! tétmeccsen alul is maradnánk szerintem…. ami roppant szomorú!
  Ennek az egésznek az lenne a megoldása.. ha Berlu eladná a csapatot! Ha szereti a Milan-t akkor megteszi!

 6. jose82,azért egy Patot meg Boa-t nem hasonlítanék az általad említett nevekhez,Boát mert nem klasszis Patot pedig mert csak igéret(fiatal és volt egy jó szezonja).
  Sajnos Pato nagyobb fájdalom számomra vitathatatlan zseni,de többet vagyok a füvön mint ő,ehhez képest 35milláért lehetne egy fizikálisan sokkkal jobb állapotban lévő gólerős csatárt/szélsőt is igazolni,aki ugyanugy naggyá válhatna a Milanban.

  Sulcival értek egyet,ami az elmult 3évben van az múltból/eladásból való megélés,kicsit olyan mint egy magyar munkahely ahol sorozatos leépítés van…

  Az meg hogy ki lesz tulaj engem nem nagyon érdekel,illetve a részvényeim miatt egy kicsit mégis,elég szarul megy mostanában 😀 de a lényeg tele legyen a stadion,jól játsszon a csapat,ehhez minőségi játékosok és edző kell.
  Jelen pillanatban sajnos egyik sem adott 1-2kivételtől eltekintve!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS