2022. október 07., péntek

Bojan a 22-es mezről

-

Bojan Krkicet nem zavarja, hogy elődei a 22-es számban mind nagyot alkottak, nem fél a kihívástól.

“Tudom, hogy a Milanban korábban Kaká viselte a 22-es számot, de nem ez az első alkalom, hogy olyan mezszámot választok amelyben már korábban valaki nagyot alkotott. A Barcelonában a 9-es mezszámot választottam, amit Zlatan Ibrahimovic, Ronaldo és Cruyff is viselt” – mondta a Gazzetta TV-nek.

“Azért választottam a 22-est, mert amikor megérkeztem, aznap töltöttem be a 22. születésnapomat. Megbántam-e hogy elhagytam a Barcát? Soha, soha nem  bántam meg hogy távoztam. Néhány évvel ezelőtt nem tudtam volna elképzelni, hogy egy másik csapatban játsszak. Már kilenc éves koromban a Barcelona tagja voltam, végigjártam az ifjúsági akadémiájukat, és közel 12 évet töltöttem a világ egyik legjobb csapatánál. Azt hittem, hogy örökre a Barcelonában fogok játszani. De aztán Olaszországba igazoltam, és szeretném megköszönni az égieknek hogy ez megtörténhetett velem” – fejezte be.

Bojan idén nyáron kölcsönben, opciós joggal csatlakozott a Milanhoz az AS Romától.A Milan a következő mérkőzését az Atalanta ellen játssza majd, várhatólag Bojan kezdőként kap szerepet, mivel sem Robinho, sem pedig Pato nem fog felépülni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS