2022. december 02., péntek

Bojan Krkic – estére várható a megállapodás

-

Adriano Galliani biztos benne, hogy a Milannak sikerül megállapodnia Bojan Krkic ügyében a Romával.

Galliani ma reggel találkozott a Roma igazgatójával, Walter Sabatinivel, hogy tárgyaljanak a spanyol játékosról. A Milan alelnöke szerint a nap végére bejelenthetik Krkic kölcsönvételét.

“Jól haladunk az üzlettel. Biztosak vagyunk benne, hogy ma estére nyélbe ütjük az igazolást.” – nyilatkozta Galliani a rá váró riportereknek.

Bojan a Barcelona akadémiáján nevelkedett, de mivel nem tudta kiharcolni magának a helyet a katalán csapatban, 2011-ben a Romához került. 

A 22 éves játékos egy alkalommal szerepelt a spanyol válogatottban. A Barcelona és a Roma felnőtt csapatában összesen 137 mérkőzésen szerepelt és 34 gólt szerzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

42 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jólvan, örülni kell neki, de ki adja a passzokat az éppen egészséges csatároknak ??? Cassano pont ezt a szerepet töltötte be és ha nem jön Kaka’ akkor a védekező középpályások aligha tölthetik be azt a posztot, hiába van Montinak sok jó labdája ő akkor is mélységi irányító.

 2. Kaká-nak nagyon örülnék, de lássuk be maximum 3 jó éve lehet még nálunk 20 misiért meg azért nem biztos, hogy megéri. Bojan meg nem rossz és fiatal is ráadásul. Meg lehet őt pillantani youtubeon és igen csak komoly technikával rendelkezik. Azzal azonban egyet kell értenem, hogy kell egy irányító és kitudja sok olasz sportriporter szerint még nincs vége a Kaká ügynek. Ha ők ketten érkeznének nem lehetne panaszunk semmire,

 3. Mikor a Roma-ba igazolt azt mondtam, wooow, erősített a Roma miközben egy Barca drukker haverom meg azt mondta, hogy iszonyatosan melléfogtak vele…Igaza lett. Annyira fekszik neki az olasz foci mint Gallianinak az egyenes beszéd. Kritikán aluli volt amit művelt az elmúlt idényben.
  -Alacsony
  -Gyenge (mikor látom játszani olyan érzésem van mintha egy 15 éves gyerek lenne a pályán a felnőttek között)
  -Átlagosan gyors
  -Ha technikás is valamennyire az soha nem jön ki nála max edzésen amikor nem ugrik rá egy nála 2 fejjel magasabb védő izomból.
  A barcánál azért volt könnyű dolga mert ott kissé ki volt segítve labdákkal. Nálunk nincs Iniesta meg Xavi meg Messi, hogy szórja neki az álom passzokat.(és már Cassano sincs és úgy tűnik Kaká sem lesz már) Nálunk egy 10-es Boateng van aki annyira 10-es mint Antonini.
  Én nagyon nem szeretném ha jönne, de látom már késő.
  Nem tudom milyen játékos figyelők vannak a Milan-nál de, hogy Bojan-ra esett a választás az elmond valamit róluk.
  Na mind1(mint mindig). Majd csak lesz valahogy(mint mindig).
  Remélem azért beválik a gyerek.(mint mindig)

  FORZA MILAN!

 4. Nem értem a vezetőséget. Miért egy Bojan Krikic a B-terv??? Egyrészt nem azon a poszton játszik és nem is olyan típusú játékos, mint amire nekünk szükség van. Ezen felül még csak nem is jobb az eddig is meglévő támadóinknál. Sőt szerintem még gyengébb képességekkel is rendelkezik. Pénzkidobás, mint a Pazziniért adott +7 millió is. Úgy látszik, hogy a senkiházi klubvezetők ezeket a felesleges pénzszórásokat nem tartják rossz anyagi döntéseknek, de a Kakáért fizetendő összeget igen, pedig még talán szurkolók is látogattak volna ki miatta a meccsekre. Az esetleges újra piacra dobott Kaká mezek megint kelendők lehettek volna…

 5. akkkurvaéletbemárbasszameg
  Pazzini – cselezni nem tud. lassú. alacsony. örök tehetség tehetség nélkül. nekünk 7 millát megért. (ha tényleg fizettek érte)
  Niang – 17 éves. 5 gólt szerzett életében profi meccsen. 3-5 millát megért nekünk.
  Acerbi – 1 szezon első osztályú tapasztalattal 4 millát megért nekünk.
  tehát kiadtunk kb 14-16 milliót.
  Csak 3 név, amiről lemaradtunk/lemaradunk:
  Kalou – ingyen igazolható volt, most a Lille-ben.
  Berbatov – ingyen, vagy max 5 milláért igazolható – nekünk nem kell, merthát itt van a nagy Pazzo!
  Valero – 7 milláért a Fiorentinában osztogatja a gólpasszokat
  Szóval lehetne 1 Ibra alkatú, vérbeli befejezőnk nagy tapasztalattal, egy igazi szélsőnk, aki a PL iramán edződött az elmúlt 5 évben, és a spanyol bajnokság egyik legjobb irányítója. Mindez 12 millióért.
  Krkic végképp felháborító, rettenetes, botrányos.
  Viszont zárkózunk fel a Barcához!!!…már ami a csapat átlag(magasságát)alacsonyságát illeti.

  • Nekem az egyik legszimpatikusabb ember inkább rotykos, Bár a név nem tom honnan jött!? De úgy fogalmaznék, minden írásában ott az igazság szinte, most nem nyalni akarok! Ráadásul -úgy gondolom velem és jó néhányunkkal egyetemben- nem károg, uszít, vagy épp fikáz, csak egyszerűen kritikát fogalmaz meg! Teljesen korrekt!
   Én is úgy érzem a Bolgárban még van potenciál, Astorit szerintem nem lett volna lehetetlen elhozni 7-8 millió körül. Ahogy a maradék 8at is rászánnám inkább Kaká-ra és a 8 feletti összeget törlesszük a Real-nak 2-3-4év allatt. Bár még akkor is Hoznám Banegát! 😀 Asszem ezt tőlem mindenki megszokhatta. De Bojan… Vicces fiúcska! Attól függetlenül ha jön, hajrá! Én szurkolok neki, ahogy mindenkinek!

 6. Én szinte biztosra veszem Kaká igazolását azok után, hogy Krkic már itt van. Ugyanis Ők már játszottak a Barcaban együtt nem is keveset, ez talán kamatozik majd nálunk is. A spanyol gyors, technikás, gólerős csak kell mellé egy Kaká szintű sztárjátékos. Vagy csak álmodok? Forza Milan!!!!!!!!!

 7. Bojan azért nem egy szar játékos, azért a Barácba rendesen rugdosta a gólokat csak hát Messi, Villa, Sanches,Pedro, mellet nem sok esélye volt bizonyítani. Pedig mikor játszott akkor bizonyított.Nem értem miért szarozzátok le, lehet ,hogy még nem egy IIbra de jobb min Ze Eduardo…

 8. Krkic egy Barcelona által kitermelt termék. Egy játékstílust megtanult kvára, abban tud érvényesülni, aztán azon kívül már jó kérdés, hogy mire képes. Dos Santossal együtt nevelkedett, mindkettőé hasonlóan ígéretes pályafutásnak indult, tehetségük megvan, de nem igazán ott tartanak, ahová várták őket. És ez pedig szerintem a fentebb említetteknek köszönhető.

  • Tényeket írsz! Nagyon jól látod! Barca mitől nagy csapat? 20 éve ezt a focit erőltetik. Csak összecsiszolódott a gépezet, valamint sikerült 1 generáción belül 3-4 meghatározó egyéniséget felnevelni. A többiek beállnak a sorba, de máshol nem biztos,h ilyen meghatározóak lesznek, lást Bojan tavalyi szezonja! Pedro-t inkább el tudom képzelni más rendszerben.

 9. Mi lesz igy velünk?!Európaliga indulás a cél?Pato eladásából kellett volna rég építkezni,vagy legalább lenne 1 Tevezünk,ehelyett töltelékjátékosokkal hígulunk,elképesztő,elszomorító,ami itt megy!
  Talán ezzel a Niang sráccal nem nyltunk mellé..Tényleg nem is játszhat 18 alatt,ugye?Ajjajj

 10. Szerintem egy Hamsik lenne ere a posztra igazán jó, de egy Tottinak is jobban örülnék, bár ő sosem hagyja el a Rómát és van még 1-max 2 éve. Snejdert eladta volna az Inter és ő egy rohadt jó vétel lett volna, de nem persze hogy egy hüly kis Krikicet kellett venni. Én megmondom skacok örülök ha az első 6 ban ott vagyunk. Kérdés ez a csapat mennyire lesz szerethető hogy ezek a kulcsemberek az évek alatt elmentek . Kezdődött annó Maldinivel aki egy élő legenda, majd Pirlo, Nesta, Kaká még annó, most már Pippo és Seedorf sincs, de nem baj, Niang meg Krikic elég lesz a benntmaradáshoz. Kaka jó lenne de lehet nem, Nézzük meg Shevát, elment tőlünk majd mikor nem játszott a Chelseaben és elfelejtett gólt lőni, nálunk sem ment. Pippoval kellett volna hosszabbitani, meg egy Ibrát nem szabadott volna elengedni. De Pirlo ingyen elengedése volt a leg es legnagyobb bün! Ki ért egyet?

 11. nem értelek titeket emberek!!! Tudtommal ti MILAN szurkolók vagytok..és erre szídjátok azt a játékost aki ide igazol, nem hogy örülnétek, hogy jön valaki, és ami azt illeti az én véleményem Bojan-ról, hogy egy remek játékos, és ha valahol akkor itt magára találhat!!! Ez az a klubb ahol a legrosszabban teljesítő játkosok (előzőklubbjaiban) is a legjobbat hozzák ki magukból..Ez szerintem nem véletlen.. És Nektek mint szurkolóknak támogatni kéne minden játékost a legrosszabtól kezdve a legjobbig aki ide igazol és nem szídni mint a bokrot! gondolkodjatok el kicsit ezen! FORZA MILAN! És sok siker neked a klubban Bojan!!!(ha összejön az üzlet)

  • Nem értelek. Miért kellene feltétlenül örülnöm egy olyan játékos érkezésének, akit ki nem állhatok és tehetségtelen, felfújt csatárnak tartok? Aki csak a Barcában villogott úgy, hogy abban a csapatban még lehet én is képes lennék rá. Éppen a Roma-ban bizonyította legjobban, hogy egy gyenge képességekkel rendelkező támadó…

    • Ő is mint sokan Barca nevelésű játékos és nem egy másik klubtól igazolt játékos, szóval nagyon nem is lehetett hová mellényúlni. Valamint ha annyira tehetséges, akkor miért nem tartotta meg a Barca? Dos Santossal együtt mentek a “süllyesztőbe” (átadó listára).
     Végezetül annyit hozzátennék, hogy a vezetőség (az ő szemszögükből nézve) nagyon jól csinálta, amit csinált, mert amíg ilyen sok van azokból a szurkolókból, mint te is, addig az ilyen kis semmi igazolásokkal eltudja vakítani a fanatikusok nagy részét. Így ők szemeitekben továbbra is hősök és bizakodtok, hogy talán ez egy sikeres szezon lesz, mert Galliani minden héten kijelenti, hogy bajnokaink vannak, mint Krkic. Ilyen kerettel 8-10 hely valamelyikét megcélozhatjuk a bajnokságban, a BL-ről pedig már ne is beszéljünk. Persze amint nem jönnek az eredmények (valószínűleg elég hamar bekövetkezik) Berlusconi-ék rögtön Allegrire kenik az egészet és ti szurkolók is egyetértetek velük, de szerintem a fejétől bűzlik a hal és a két kiöregedett jómadárnak kellene távoznia és nem pénzmosásra használnia imádott klubját (számomra ez jött le abból, hogy egy nagyobb értékű Cassano-ra még ráfizetünk 7 milliót, egy szintén gyenge képességű Pazziniért).

  • Berlusconi, Moratti, Moggi… hogy csak az ismertebb neveket említsem. Ők maguk a maffia… Igaz ez inkább Észak-Olaszország, délen más diktál.

   Berlusconi ellen jelen pillanatban is több, mint 20 csalással, korrupcióval, vesztegetésekkel és egyéb finomságokkal kapcsolatos peres eljárás folyik, a nőügyeiről nem is beszélve. Egy ékes példa a Fininvest botrány, egy 20 éves vesztegetési ügy, amit elbukott az öreg és 560 millióra bírságolták a Milan fő részvényesét. Na, ennek a levét isszuk most…

 12. Azert annyira nem kene leszolni egy jatekost aki 22 evesen 163 meccsen 41 golt rug a Barcaban…raadasul ha jol emlekszem legtobbszor nem a legerosebb osszeallitasban jatszottak mikor O is a palyan volt…jon itt mindenki,h ebben a barcaban meg a nagyanyja is golokat rugna….ezert ne nevetessuk ki magunkat…Bojan egy nagyon ugyes..jo csatar…en orulok Neki es remelem nem cafol ram 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS