Egy váratlan fordulat miatt veszélybe került M’Baye Niang érkezése. A La Gazzetta dello Sport és a Sky Sport Italia egybehangzó értesülései szerint a francia Caen elfogadta a Milan ajánlatát a fiatal támadóért, de az utolsó pillanatban az Everton közbeszólt.

Az angol klub képviselői tegnap délután egy jobb ajánlattal rálicitáltak a piros-feketékre, így egy rövid ideig úgy tűnt, hogy végül az Everton lesz a befutó. A 17 esztendős Niang azonban inkább a Milant választaná, így a Caen vezetői egy új ajánlatot várnak az olaszoktól, amelyben kölcsönvétel helyett végleg igazolják le a nagy jövő előtt álló támadót.

Niang korábban már felkeltette az Arsenal, a Tottenham Hotspur valamint a Manchester City figyelmét is.

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jól van! Őt is el bohóckodjuk. 😀 Ezen már meg sem lepődök. Egy angol középcsapat jobb ajánlatot tud tenni mint mi..vicc. Amúgy meg olvastam, hogy az Arsenal védekező kpjára akarunk rá hajtani Denilsonra. Minek nekünk még 1 védekező kp? :O

 2. A Caen nem válogathat sokáig az ajánlatok közül.. azáltal, hogy kiestek a francia első osztályból és Niang csatlakozni szeretne a Milanhoz, nem sok választásuk lesz augusztus 31-ig.

 3. Könyörgöm ne hülyéskedjünk már. 17 éves játékos, tehetséges és 4 millió euró körüli összeget sajnálnak érte kifizetni. Vegyük meg, és adjuk kölcsön valamelyik olasz csapatba, mivel még 17 éves, az Olasz bajnokságban nem játszhat, majd csak decemberben, amikor is betölti a 18. életévét.

  • amúgy mellesleg a kis csapatba is simán elférne, amíg nem játszhat a nagy csapatban. Most ki kapott a kis csapatunk, szal simán jó lenne ha addig primavera csapatot erősítené!

 4. Azt mondták most már nincs pénzünk sztárokra,ezért fiatalokat igazolunk és kineveljük őket.Csak az a baj hogy a fiatalokra is sajnálják a pénzt.Így aztán sehova se haladunk.

 5. ez már a legalja…egy Everton túllicitál minket.Azt hiszem ennél már nem lehetünk jobban szánalmasak..Forza Milan!

 6. A 17 esztendős Niang azonban inkább a Milant választaná.
  Szerintem ezzel a mondattal eldőlt hogy vagy most vagy télen elhozzuk

 7. Egyértelmű,hogy változtatnunk kell az átigazolási politikánkon.
  Ez a Galliani féle”odamegyek mondok egy nevetséges összeget vagy opcióval elhozom és majd fizetünk meg,hogy a Milan úgyis egy nagy klub tele bajnokokkal” féle műsornak lejárt az ideje.Szerintem ezt ők is észre veszik.
  Komolyabbra kell venni a figurát és egy kicsit zsebbe nyúlni.Mert így nem,hogy a nagy csapatokkal nem vesszük majd fel a versenyt de még az ilyen “Evertonokkal” sem.
  Rendben van spóroljunk!
  De az nem azt jelenti,hogy ne költsünk!Akkor igazoljunk tehetséges fiatalokat(de ne arra a célra,hogy 2-3 év után eladjuk horror összegért egy “nagyobb”csapatnak,hanem csapat építés céljából).
  De arra is kell költeni!
  Eddig kiadott pénz igazolásra:
  Gabriel (Cruzeiro, 500.000)
  Francesco Acerbi (Chievo, 4.000.000, )
  Cristian Zapata (Villarreal, 400.000)
  És ugye a Cassano-Pazzini cserére kiadott 7 millió.Szerény véleményem szerint ez nem volt jó üzlet,én ugyan jó fogásnak tartom őt de a jelenlegi körülmények között talán az egy-egyben csere lett volna reálisabb.Pazzini két évvel fiatalabb de Cassano jóval jegyzettebb név.
  A bejött összegeket ugye ismerjük.
  A lényeg:ez kevés!A nélkül,hogy milliókkal dobálóznék….Mert itt nem rólam van szó,hanem az AC Mlanról a világ legeredményesebb csapatáról!

 8. Meg is érdemelnénk, ha lecsúsznánk róla. A Caen helyében én is azt választanám aki egybe leszurkolja az adott összeget, nem pedig bohóckodunk itt ilyen opciókkal.

 9. He ezt a pénzt mondjuk Astori leigazolására szánjuk akkor menjen az Evertonba! Anno leigazoltuk a U20-as VB gólkirályát, mondván nagy tehetség. Szinte minden országba kölcsön adtuk már, desehol sem bírt 1-2 gólnál többet rúgni. A nagy tehetségek vásárlásában annyira nem hiszek. Lásd: Lukaku… Pedig ő már messze nem a tehetség kategória volt, Belga gólkirályként!!!
  Tavaly Primaveraban Ganz és Comi annyi gólt lőtt, alig bírták számolni. Még szép,hogy rájuk nem számítunk! Albertazzi szerintem mocskos jól játszott a TIM kupán, már nincs itt (remélem nem fele játékjoggal adtuk kölcsön!), Darmian húzó embere volt a Torinonak és már nem a mi játékosunk. Verratit akarjuk. Láttam PSG-ben játszani idén. Nagyon nagy játékos. Kellene! De mutatók alapján sehol sincs a Mi Di Gennaro-nkhoz képest!
  Vegyünk bevethető játékos, amilyen Pazzini (bár szerintem sem szabadott/szabad ráfizetni Cassano-ra), Montolivo,Constent… Kaká egyre valószínűbb, még 1 középső védő jól jönne. +talán egy kp.

 10. Költünk rá 5 milkát és évekig nem lesz haszna a csapatnak belőle. Lehet ,hogy tehetséges, de 17-18 évesen ez még kevés. Abba a helyzetben van a csapat, hogy rá van szükség?

 11. Esküszöm sírógörcsöt kapok már hogy még őt sem vagyunk képesek leigazolni normálisan :/ Komolyan mintha ez játszódna a vezetőség fejében:
  Kaká? – Hülye vagy? Pénzbe kerül!
  Ganso? – De hát pénzbe kerül!
  Astori/Ogbonna? – MIND PÉNZBE KERÜLNEK!
  Akkor igazoljuk le Oliver N’ Siabamfumu-t csak 26 éves, féléve váltogatja a csapatait és 2-3 meccset játszik mindehol, ráadásul INGYEN VAN! – Zseni vagy 🙂

  Ez a vicc a kategória…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet