2022. szeptember 30., péntek

Ha most nem, akkor jövő nyáron érkezik M’Biwa

-

Mapou Yanga-M’Biwa, a Montpellier középhátvédje elmondta, ha jelenlegi klubja nem tud megegyezni az AC Milannal, akkor jövőre csatlakozik az olasz csapathoz.

Egy ideig úgy tűnt, hogy Yanga-M’Biwa még idén nyáron a Milanhoz szerződik, azonban a Montpellier elutasította a piros-feketék 6 millió eurós ajánlatát. A francia középhátvéd a tavalyi szezonban nagyszerűen teljesített, így a Milan mellett az Arsenal és a Lazio is felfigyelt rá.

“A Milannak nem lehet nemet mondani. Még nincs megegyezés a két klub között, és jelenleg a Montpellier játékosa vagyok, de nem lehet tudni, hogy mi fog történni az átigazolási időszak utolsó napjaiban. Ha idén nem, akkor jövő nyáron fogok csatlakozni a Milanhoz.” – mondta a fiatal hátvéd a Telefootnak.

A jelenlegi helyzet szerint a francia védőnek egy évet mindenképp várnia kell a költözéssel, de Philippe Mexes esetleges távozásával ez  még megváltozhat. A csapatban jelenleg Mexes, Zapata, Acerbi, Yepes és Bonera bevethető középhátvédként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igen, ez szép és jó(és nagyon örülök is neki, mert emberileg ez nagyon szimpatikus), viszont ha a Milan ilyen gyatrán fog teljesíteni a szezonban(Samp-Milan), akkor én a helyében, mint talán a francia bajnokság talán legjobb belső védője, meggondolnám, hogy ne menjek-e máshova, mivel szerintem jövőre, vagy talán már most télen, bejelentkezhetnek érte nagyobb klubok(ne értsd. milannal nagyobb) pl. Arsenal és tiszteletbeli francia Wenger papa, Inter és a “ha már egyszer a milan meg akarja venni, akkor én is bepróbálkozok” átigazolási politika, illetve a Tottenham, akik hivatalosan is felvették vele a kapcsolatot, olvastam a honlapjukon. Ha a milan idén, ne adj isten(!), leszerepelne, akkor erősen kétséges lenne számomra, hogy ne menjek-e el inkább az Arsenalba, ahol könnyű beilleszkedni egy franciának, vagy egy Tottenhambe, ahol dinamikus és szép focit játszanak, a világ legerősebb bajnokságában. Most már az sem szól, sajnos, a milan mellett, hogy itt világklasszis védők mellett csiszolódhatna(Silva, Nesta)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS