2022. október 07., péntek

Abate optimista és a maximumra törekszik

-

Ignazio Abate, az olasz Milan jobbhátvédje nagyon optimistán nyilatkozott az új szezont illetően.

Thiago Silva, Zlatan Ibrahimovic, Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Mark van Bommel, Gianluca Zambrotta, Flavio Roma és Filippo Inzaghi távozásával egy teljesen új Milan építése kezdődött, bár a vezetőség csupán 4,9 millió eurót költött igazolásokra. Az átigazolási időszak utolsó hetében olyan játékosok érkezhetnek mint Kaká, Sahin vagy éppen Matri.

A Milan vasárnap este 20:45-kor lép pályára a Juventus ellen a Trofeo Berlusconi kupában, amellyel lezárul a piros-feketék 2012/2013-mas szezonjára való felkészülés. A rossonerik többek között legyőzték a Schalkét, a Chelseát és a CD Olimpiát, azonban kikptak az Intertől, a Juventustól és a Real Madridtól.

Ignazio Abate optimistán nyilatkozott a következő szezonról. “Mi továbbra is folytatjuk a felkészülést, keményen dolgozunk. Jelenleg a Juventus elleni mérkőzésre koncentrálunk, de én már izgatott vagyok a Sampdoria elleni bajnoki rajtot illetően. A Sampdoria jó csapat, ezt alátámasztja az is hogy olyan támadójuk van mint Maxi Lopez. Nagyon optimista vagyok a szezont illetően. Minden mérkőzésen 95 percig kell a maximumot nyújtani, és mindent beleadni. Pato? Remélem, hogy kiváló szezonja lesz, mindannyian sokat várunk tőle” – mondta Abate az acmilan.com-nak.

A 25 éves védő Milan-nevelés, aki 2009-ben tért vissza végleg a csapathoz, és azóta 115 hivatalos mérkőzésen lépett pályára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Jackoby5-nek igaza van! Hogy Abate optimista, azt valószínűleg olvasta ő is, maximum nem jól tette fel a kérdést… 🙂 Ignazio – valószínűleg erre akart utalni Jackby5 – nem fejtette ki, hogy mire ez a nagy optimizmusa. Mert jól igazoltunk? Mert összeszokottabb lett a csapat? Mert kevesebb a sérült? Mert fiatalabb lett a keret? Mert gyorsabb futballt játszunk? Hogy egészen jó eredményeket értünk el nyáron? Mondhatott volna néhány dolgot ezzel kapcsolatban.
    Hogy optimista, az örömteli. Legyen is, ez a dolga. Remélem, sokkal jobb idénye lesz, mint az előző.

    [Egyébként tényleg egy sablonos nyilatkozat volt. 🙂 ]

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS