2022. október 07., péntek

A Palermo Mesbahról álmodik

-

Olasz sajtóértesülések szerint a Palermo a Milan játékosával Djamel Mesbahhal erősítené meg a védelmét.

Mesbah januárban került a Rossonerihez, de nem számít alapjátékosnak Massimiliano Allegri csapatában és az elmúlt hetekben már a Torinoval is kapcsolatba hozták.

Azonban a legfrissebb hírek szerint a korábbi Lecce játékos visszatérhet délre, ugyanis a Rosanero már felvette a kapcsolatot a Milannal, akik készek tárgyalóasztalhoz ülni.

A Palermo Federico Balzarettit szeretné pótolni a védelemben, miután az olasz válogatott játékos a Romába igazolt nyáron.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

40 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mekkora szemét egy csapat ez a Palermo. Mi is szerettük volna megszerezni Balzarettit, többet is ajánlottunk, erre 4.5 millió euróért eladják az AS Romának. Balzarettit, aki egy válogatott védő. Szerintem rossz a kapcsolatunk a Palermóval, mióta Galliani 1 millió euróért röhögve elhozta Nocerinót, aki egy év alatt árának több mint 10-szeresét éri.

  Amiért ők is packáztak velünk Balzaretti-ügyben, ne adjuk el nekik. Álmodjanak csak.. Mesbah pedig menjen a Torinóba. Ott tökéletes lenne.

  • Azt írod, szemét csapat a Palermo, mert inkább a Romának adta el Balzarettit, nem pedig nekünk. Ezt a rossz kapcsolatot a Nocerino-transzferre vezeted vissza, amiből nem jött ki jól a Palermo. Annak idején egyébként Zamparini valami olyasmit nyilatkozott, hogy Galliani gyakorlatilag megzsarolta őt, hogy adja el neki – ráadásul bagóért – Nocerinót…
   Egy klub annak és annyiért adja el a játékosát, akinek és amennyiért akarja. Az ő dolguk. Lehet – fogalmam sincs róla -, hogy a Roma jobb kapcsolatokat ápol a Palermoval, ezért a sikeres jövőbeni üzletek miatt részesítette kedvezményben a fővárosiakat. (Valószínűleg a Genoától kevesebbért tudnánk megvenni egy játékost, mint egy Juventus vagy egy Inter, mert a Genoa számára fontos(abb) partner a Milan, mint a másik két klub.)

   Hogy Mesbahhal kellene “bosszút állnunk”? Szerintem mindenkinek jobb lenne, ha áttenné a székhelyét máshová. Ha a Palermo vinni akarja, vigye. Már az nagy dolog, hogy érdeklődnek érte a játéka láttán…

 2. Szegény Mesbah. Pedig én láttam rajta az akarást mindig amikor pályára lépett nálunk, csak sajnos az kevés volt. Nagyon oda akarta rakni magát de sajnos nem volt mit oda rakni. És most sincs. Mehet.
  Szerintem ugyan ez a helyzet antonininél és Abate-nél is (mondjuk utóbbi tud futni meg néha szerelni is), csak ezt a BOSSok nem nagyon akarják észrevenni valamiért.
  Miért is? Ja mert Milan nevelés mind kettő. Igen…

 3. Nem fog hiányozni, gyakorlatilag értelmes megmozdulása sem nagyon volt. Egyébként nem tudja valaki, hogy Didac Vilával mi a helyzet, mióta megbukott az orvosin a Valenciánál? Ha egészséges lenne, mindenképpen ki kellene próbálni, szerintem képességeit tekintve a legjobb balhátvéd a keretben.

 4. Üzenném a Palermo vezetőségről hogy nem álmodozni kéne, hanem cselekedni 🙂
  Bár nem is olyan rég még olyan hír látott nap világot hogy Abate 20 millióért a PSG ( de szép is lett volna )
  Épp ezért vagyok picit elfogult, és jó lenne ha nem úgy járnánk Mesbah pajtással hogy rajtunk marad augusztus végén… És a végén meg jönne az ügynöke és bejelentené mint Abate ügyében hogy nem is volt semmilyen megkeresés.
  De csak keressék, meg vigyék ez az én álmom 🙂

 5. Nemzetközi statisztikákban egyébként Mesbah 8 meccsen játszott 7-en kezdőként.
  Ezeken 7.1-es osztályzattal a milan 6. legjobbja volt 😀
  Kupában meg 2 meccs 1 gól…

  Lehet a Palermo is a statisztikák alapján dönt mint a Brad Pitt…

  Dídac itt maradt nálunk így Mesbah felessé vált. Egy Palermoba szerintem amúgy jó lesz. Leccebe is jó egyenletes teljesítményt nyújtott, végig stabil kezdő volt.

  Azért sajnos szerintem Dídac Vila meg nem akar maradni és télen távozni fog. hisz milanelloba nem is edzett nem is játszott edzőmecccseken. kétlem, hogy Allegri ne akarta volna látni. De ne legyen igazam:)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS