2022. szeptember 30., péntek

Olaszország-Anglia: Öt Milan játékos a keretben

-

Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét az augusztus 15-én rendezendő Anglia elleni barátságos válogatott mérkőzésre, amelyben öt Milan játékos is helyet kap.

http://www.sportfogadastippek.com/wp-content/uploads/2012/06/olasz-valogatott.jpg

Prandelli kijelölte az olasz válogatott keretét az Anglia elleni jövő hét szerdán rendezendő mérkőzésre, amelyben több fiatal, és öt Milan játékos is szerepel. A szövetségi kapitány viszont nem számíthat a Juventus és a Napoli játékosaira, mivel hamarosan megrendezésre kerül az Olasz szuperkupa.

A keretnek öt Milan játékos tagja. Ignazio Abate az utóbbi időben rendszeresen behívót kapott az olasz válogatottba, emellett a lengyel-ukrán közös rendezésű 2012-es Európa-bajnokságon is résztvett.  Nagy meglepetésre, azonban a várakozásokkal megyegyezően Mattia De Sciglio is kapott meghívót. Valamint a Milan nyári szerzeménye, Francesco Acerbi is a keretben van.

Antonio Nocerino is helyet kapott a keretben, nem úgy, mint Riccardo Montolivo és Antonio Cassano, akik a Milannal fogják folytatni a felkészülést. Végül de nem utolsó sorban Stephan El Shaarawy is pályára léphet Anglia ellen.

http://www.szatmar.ro/files/tiny_mce/Czinzel2/olaszok.jpg

Az olasz válogatott kerete:

KAPUSOK: Andrea Consigli (Atalanta), Mattia Perin (Pescara), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain);

VÉDŐK: Ignazio Abate (AC Milan), Francesco Acerbi (AC Milan), Davide Astori (Cagliari), Federico Balzaretti (AS Roma), Mattia De Sciglio (AC Milan), Daniele Gastaldello (Sampdoria), Angelo Ogbonna (Torino), Federico Peluso (Atalanta);

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Alberto Aquilani (Fiorentina), Daniele De Rossi (AS Roma), Alessandro Diamanti (Bologna), Antonio Nocerino (AC Milan), Andrea Poli (Sampdoria), Ezequiel Schelotto (Atalanta), Marco Verratti (Paris Saint-Germain);

TÁMADÓK: Mario Balotelli (Manchester City), Mattia Destro (AS Roma), Stephan El Shaarawy (AC Milan), Manolo Gabbiadini (Atalanta)

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS