Meg nem erősített információk szerint a Milan Primavera két játékosa, Edmund Hottor és Marco Ezio Fossati is a Serie-B-ben folytathatja kölcsönben.

Marco Ezio Fossati még Filkor Attilával és Cristian Daminutával szerződött az Intertől a Milan Primavera csapatához. A felkészülési időszakban a felnőtt csapatban is pályára lépett, végül azonban kölcsönadták a harmadosztályú Latina együttesének. A hírek szerint a Serie-B-ben szereplő Ascoliban folytatja kölcsönben.

A másik fiatal játékos, Edmund Hottor iránt pedig a Juve Stabia érdeklődik. A Rossonerinek kiváló a kapcsolata a klubbal, gondoljunk csak arra, hogy Giacomo Beretta a tavalyi szezont kölcsönben a Juve Stabiánál töltötte. Az egyetlen akadály a megegyezésben Allegri szava lehet, aki az első csapatba szeretné felhozni a középpályást. Az elkövetkezendő napokban várhatólag megszületik a döntés a játékos jövőjét illetően.

22 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. BAkker ezt végigolvasni…. abban reménykedtem hogy valaki leirja hogy milyen játékosokrol van szo… Marmint egy kicsit bövebben mert én sajnos nem ismerem öket, HOttor-t lattam jatszani az inter ellen amikor 4:3 kikaptunk sajnos…. De nem emlékszem a játékára, viszont Inocenti akkora golt ragasztott oylan 25 röl… és De Sio játéka nagyon tetszett.. Feljött , megver 2 védöt és rátüzte… szerintem jobb lesz ha Abate felköti a gatyáját, mert ha öt felhozzuk szerintem még nála is jobb lehet… Viszont msot elég jol tolja , remélem a Spanyolok ellen már lesz…. Forza Azzuri Forza Milan….

  2. Hát végi olvastam a hozzászólásokat, és az egészről egy régi szöveg jutott eszembe! Nem mind1, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik! 😀

    Viszont vissza a térve a lényegre: Én kifejezetten örülnék, ha felhoznák a nagy csapatba, Itt sztm nálunk edzéseken és 1-2 meccsen is fejlődne annyit amennyit a seria B-be.