Az AC Milan hivatalosan is bejelentette a nyári programját. A piros-feketék július 9-én kezdik meg a felkészülést Milanellóban, majd a Schalkével, a Chelseával, a Cruzeiróval és a Real Madriddal is összecsapnak.

A piros-feketék nyári felkészülési menetrendje a következő:

Júlus 9-én Milanellóban a csapat megkezdi a felkészülést, az Európa-bajnokságon résztvevő játékosok később csatlakoznak a társaihoz, a nyaralás miatt.

Július 21-én, szombaton rendezik a Trofeo Tim tornát. A rendezvényen a Milan, a Juventus és az Inter csap össze 45 perces mérkőzéseken.

Július 24-én, kedden a csapat Gelserkirchenben, a Veltins arénába látogatnak, ahol a Schalke lesz az ellenfél.

Július 28-án pedig a Word Football Challange nevű felkészülési tornán a Chelsea lesz a vetélytárs Miamiban.

Augusztus 4-én, szombaton a Milan Brazíliában, a Cruzeiro ellen játszik barátságos mérkőzést a Gillette stadionban.

Augusztus 8-án a Real Madrid lesz az ellenfél a World Football Challenge torna második fordulójában. Továbbjutás esetén az elkövetkező napokban is rendeznek mérkőzést.

A tervek szerint augusztus 26-27-én (szombat, vasárnap) Serie-A bajnoki mérkőzéseket rendeznek. A pontos időpontot a menetrend sorsolása után fogják közzétenni.

Augusztus 30-án délben Monte Carlóban sorsolják ki a Bajnokok Ligája 2012/2013-mas idényének csoportkörét. A Milan az első kalapban kap helyet.

18 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Schalke, Chelsea, Real hát én már most félek ezektől a meccsektől, Ha tartjuk a formánk (kívánom hogy ne legyen igazam) jó pár sérültünk lesz már a szezon kezdés előtt. Inkább legyen zakó az összes meccs de ne legyen sérült. Amúgy is élesben kell bemutatni hogy mit tudunk nem egy felkészülési meccsen 🙂

  2. Amikor én legutóbb kijavítottam a kedves poszt író kollégát, a poszt javítva lett, a hozzászólásom pedig törölve. Egy köszönöm is elég lett volna. Remélem Lansky nem erre a sorsra jut. Furcsa egyébként hogy valaki azt hiszi hogy Maxi López olasz nemzetiségű, a híres Gillette stadion pedig Brazíliában van. Az úriemeber ráadásul szerkesztő is.

    • Sajnálom, de mi is emberek vagyunk, hibázhatunk mi is. Egyébként attól még hogy a szerkesztő eltévesztette Maxi Lopez nemzetiségét, az nem azt jelenti hogy nem tudja. Szerencsére olyan kulturáltan is lehet szólni nekünk a hibáról, úgy ahogy Lansky írta. A Gillette stadionnal kapcsolatban pedig nem nézek NFL-t, így nem tudhatom. Elnézést a hibákért.