2022. október 07., péntek

A PSG beindult: Silva, Pato, Ibra is kéne

-

Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG összesen 68 millió eurót ajánl a Milannak Patóért és Thiago Silváért. Sőt, egy párizsi lap szerint érdeklődnek Ibrahimovic után is.


A párizsi klubot már korábban is hírbe hozták az olasz együttes brazil játékosaival. Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője kedden, a Roland Garroson találkozott a PSG elöljáróival Rafael Nadal meccsén, s tárgyalt a két játékos átigazolásáról. Igaz, Galliani tagadta, hogy konkrét átigazolásról egyeztetett volna a francia klub vezetőivel.

A Parisien közben arról írt, hogy Leonardo egyeztetett Raiolával, Ibrahimovic ügynökével a svéd esetleges klubváltásáról. Állítólag ezzel egyidőben Ibra megkérte Mexest, hogy szerezzen információkat a francia klubról.

A Milan vezetői eddig minden alkalommal tagadták, hogy Ibrahimovicot, vagy Silvát áruba bocsátanák a nyári mercato idején.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

   • Azért helyesen írni meg lehetne tanulni! :-). Ez igenis egy komoly ajánlat, amennyiben igaz a hír. Pato ára jelenleg max. 30 millió, míg Silvát max 35-ért lehetne eladni. Silva-t és Ibra-t semmi szín alatt nem szabad eladni. Ha a fent nevezett három sztár megy, akkor tényleg csak egy töltelékcsapat leszünk.

  • Ha Neymar 40 milla akkor Pato sem kevesebb még így sem hogy előző évben sérült volt.
   Thiago meg minimum 50 milla!
   Ibra meg szintén a kora miatt csak 40 milla!
   Ennél kevesebbért egyiket sem adnám oda!
   Robinhot beáldoznám Ganso vagy Lucas-ért cserébe, vagy a Malagának 25 és 30 között oda adnám.
   Cassanot is egy 20 ést oda adnám
   Ebből a pénzekből lehetne egy Zapatát meg más védőket is

  • Engem nem a hangvétel zavar a legjobban,hanem az a három ordító helyesírási hiba egy mondatba tömörítve…
   Ezzel nem csak magadat minősíted,hanem az egész oldalt…
   Rossoneri-k,figyeljünk már oda egy kicsit jobban!!!!!!!!!!!!!
   Midhárman érithetetlenek…a téma le van zárva!!!
   Forza Milan!!!

 1. Nagyon bízok benne hogy a vezetőség mindhárom játékost megtartja. Szerintem Ibra és Silva mindenkinél egyértelmű, legalábbis a nagytöbbség biztos azt szeretnék hogy maradjanak, főleg Silva. De nekem Pato amióta elkezdett játszani nekem a kedvencemmé vált, de tudom hogy nagyon megosztó személyiség a szurkolók körében. De attól függetlenül hogy most milyen szezonja volt, hátráltatták a sérülések és akárki akármit mond szerintem az nagyon nagy hülyeség hogy színlelte a sérüléseket és hogy nem akart játszani stb. stb. A világ egyik legnevesebb és legjobb klubjában van és még igencsak fiatal, nem hiszem hogy egy ilyen klubban nem szeretne játszani, hoott az előző idényekben mindenki látta hogy miként játszott és hogy midnen mecsen a csapat egyik legjobbja volt. Szóval én csak az szeretném kívánni hogy ne adjuk el mert ő sem szerten elmenni ezt többször nyilatkozta ő is, és nagyon bízom benne hogy egészséges lesz a következő szezonokban, és magára talál ismét, mert egy jó formában lévő egészséges Pato nagyon nagy fegyvertény akár az olasz bajnokságban akár nemzetközi szinten ami talán mégfontosabb!!! Ennek ellenére mindenkinek megmaradhat a véleménye róla én csak elmondtam az enyémet:)
  FORZA MILAN!!!

 2. Nem zörög a haraszt,ha a…. Szerintem Ibra,és Silva is lelécel az Ígéretek klubjából! Ők BL-t akarnak nyerni! Sajnos míg a Milannál Berlusconi lesz a vezér ez a dolog felejtős! Előttem a vezetőség a Mister X bohózattal végleg lejáratta magát. Hogy akar a Milan BL-t nyerni ha a kiszemeltek a Chievo,Lecce,Catania,Genoa focistái??!! Azért játszanak ott,mert oda valók! A Tévez kaliberű játékosokat meg el kell felejteni,mert azok csak ködösítések! Én csak azt nem értem,h ha már Berlu aki naggyá tette ezt a klubot nem akar belefektetni,miért nem adja el??????!!! Ő nem látja ezt a szenvedést 2007 óta???!! Nekem tök mindegy ki a tulaj,csak látnám már régi fényében szeretett csapatomat! Élvezhető meccseket szeretnék,nem ilyen elképzelés nélküli semmit mint amit általában produkál a csapat. Szinte minden meccsünk arról szól,h Ibra eldönti-e vagy sem! És még sokan el akarják adni! Vicc! Ha ebben a mai Milan-ban nem lenne Ő,Silva,Nocerino,Boateng a béka segge alatt lennénk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. “Nálam” 70 milliónál kezdődne Silva ára. Legalábbis 65-70 körül kezdenék el gondolkodni az üzleten. Amúgy nem hiszem, hogy Thiago beérné egy Psg-vel.
  Patonak elképzelhető, hogy váltásra van szüksége, illetve őt könnyebben pótolni tudjuk. De 25 alatt őt sem engedném el.
  Összegezve, ez sehogy sem 68 milla..

 4. Ezek a senkiházi majmok le akarnak minket gyengíteni. Rohadj meg Leonardo. Ha annyi pénzetek van odaadjuk nektek Ibrát 40-ért, Robit-Elcseréljük Gansora, jön Sahin/Lass10-ért, Torrest meg megvesszük 25-30-ból csökkentjük a fizetését kb. 6millióra, jönne mondjuk Akinfeev kapusposztra és kész a világverő Milan. Én pedig azért nem adnám el Patot, mert érzem, hogy jövőre bizonyítani fog, és még mindig nagyon fiatal.Azért nem lenne rossz szerintem: Akinfeev,De Sciglio, Mexes, T.Silva, Didac, Montolivo, Boateng, Sahin, Ganso, Pato, Torres.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS