2022. szeptember 25., vasárnap

Silva jövője a tét!

-

Továbbra is a tegnapi Mancini-Galliani találkozó tartja lázban a Milan híveit világszerte. No, és a Barcelona…

Bár nagyon ellentmondásosak a hírek, úgy tűnik az olasz sztáredző Silva miatt érkezett a Via Turatira.  A legvalószínűbbnek most azt tűnik, hogy Mancini ajánlata Balotelli volt Silváért, amit Galliani elutasított. Egyes hírforrások szerint a Milan 50 millió eurónál hajlandó “gondolkodóba esni” a brazil védő eladásáról.

Közben tegnap  Massimiliano Allegri megerősítette, hogy Thiago Silva és Zlatan Ibrahimovic a Milanban maradnak, ennek ellenére a Barcelona továbbra is próbálkozik a brazil megszerzésével. A katalán sajtó azt írja, hogy a Milan Thiago Alcantara és 10 millió euróban szabta meg Silva árát, de ezt egyetlen olasz portál sem erősítette meg.

Paulo Tonietto, Thiago Silva ügynöke is megszólalt ezzel kapcsolatban: “Sem én, sem Thiago Silva nem állunk kapcsolatban a Barcelonával, vagy a Manchester Cityvel. Ő a Milanban akar maradni, és csakis a Milan vezetősége dönthet az eladásáról. Ezeket a pletykákat csak a sajtó találta ki, annak érdekében, hogy minél több lapot tudjanak eladni a bajnokság állása alatt is.”

Kedd délután végre megszólalt Mancini is:” Galliani úr kérésére jártam a Via Turatin, de nem tettem semmilyen javaslatot Thiago Silváért. Az igaz, felajánlottam Tevezt, vagy Balotellit az elnök úrnak…”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

34 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • sziasztok új vagyok az oldalon de ős ac milanos .szerintem van az a pénz amiért eladja a vezetőség.az egész műfaj a pénzről szól!!KAKA sem volt eladó mégis elvitték!!! ennyi!reméljük győz a józan ész és marad nálunk.ja éa jöjjön egy szervező okos irányitó.reménykedjünk!!!!!!!!!

 1. Jah, azt én is olvastam, h 10 milla + Thiago A. kölcsönbe Silváért. Neymarokért meg Gansokért 40 millákat akarnak, a világ legjobb védőjéért ezek mellett egy ilyen ajánlat SÉRTÉS! Ha Silvat el akarják adni az csak rekordösszegért, vagy vmi hihetetlenül jó csere+pénzért lehetséges. Nagyon szeretném, ha maradna, de nagyon rossz érzéseim vannak… :S

 2. Ezeknek a “pletykáknak” pont az a lényege, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek, ilyenkor természetesen a játékosok, menedzserek, edzők, tulajdonosok, mindenki azt mondja amit mondaniuk kell, vagyis, hogy semmilyen kapcsolat nincs a két klub között. Egyébként a Barcelona és a City miért nem bírja felfogni, hogy 50 millió az 50 millió, ha megtudják adni akkor megegyeztünk, ha nem akkor pedig viszontlátásra. Az pedig egy másik bosszantó ügy, hogy ha a brazil putri kölykökért elkérnek 50-60 milliókat, akik még életükben nem fociztak egy másodpercet sem Európában, a világ legjobb védője pedig T.Alcantara+10 millió? o.O Ugyan Galliani, ne legyünk már ennyire alárendelt helyzetben, hiszem elvileg, mi vagyunk az a csapat akinek a játékosáért a világ legjobb csapatai versenyeznek, akkor igenis mi irányítsuk már a szálakat és ne ők szabják meg, hogy hogyan alakuljon a transzfer. Egyébként, ha eladják akkor személyesen vállalom, hogy atombombát dobok Milanora.

 3. A büdös nagy helyzet pedig az h a Milannak nincs pénze.Berlu lehet h vagyonos ember de kérdés h mekkora a mozdítható tőkéje és főleg a Milan igazolásaira.
  Véleményem szerintem vagy Ibra vagy Silva a nyáron távozni fog.Évek óta anyagi gubancok vannak a klub körül ezért is kukázik már jó ideje Galliani.És teszi most is.Kaká eladását is gazdasági okokkal magyrázták már anno 2009-ben.Ha pénzt akarunk látni komoly összeget akkor a két névből egynek mennie kell.

 4. Nem szeretek nyilvánosság előtt vulgáris szavakat használni, most sem szeretnék nyíltan (csak kissé burkoltan:))!
  Alcantara + 10 millió euró? Kétlem, hogy ezt Galliani ajánlhatta.
  Silva = Balotelli. Ez sem piskóta, szó se róla.
  Amennyiben mégis igaz a pletyka, akkor menjenek oda vissza, ahonnan anno előjöttek!
  Kizárt dolognak tartom, hogy 40-50 millió euró alatt eladnák Silvát.
  50 millió talán megfontolandó. Én még 70 millióért sem adnám el, bár igaz, hogy sem elnöke, sem pedig gazdasági igazgatója nem vagyok a klubnak. Szurkolóként: értéke felbecsülhetetlen, gazdasági szempontból: viszont lehet, hogy előnyös lenne. De én szurkoló vagyok, tehát nekem inkább ez a csapat szimpatikus. Sajnos nem a mi kívánságunk szerint történnek a dolgok, remélem a lehető legjobb megoldást fundálták ki Gallianiék.
  FORZA MILAN, FORZA IBRA, FORZA SILVA…!

 5. Ez a legjobb:”Massimiliano Allegri megerősítette, hogy Thiago Silva és Zlatan Ibrahimovic a Milanban maradnak”. Ez kb. annyit ér, mintha én erősítettem volna meg. Kb ugyanannyi beleszólásunk van.
  Sajnos Silva hiába szeretne maradni, mert nem rajta fog múlni. Ha valaki(leginkább a City) ad érte 50 milliót, akkor sajnos el fogjuk adni.

 6. Nagyszerű! F..za nyárnak nézünk elébe és végigretteghetjük, hogy vajon marad-e Silva!

  A brazilt nem szabad eladni! Én még legalább 7 évig szeretném a kezdőnkben látni! Ha már mindenképpen meg akarunk szabadulni egy klasszistól, akkor az inkább legyen Ibrahimovic vagy Boateng (Boa klasszisnak még nem mondható), hogy csak azokat említsem, akik iránt a City érdeklődik, bár Ibra távozását könnyebben elviselném és jobb pénzt vagy megoldásokat kapnánk érte.

  Nagyon szurkolok a Madridnak, hogy meg tudja venni Agüerót és a Malagának, hogy leigazolják Dzekót a Citytől, mert akkor csatárokra lesz szükségük és akkor Ibra lesz a legesélyesebb távozó, azt meg szerintem nem merné megtenni a vezetőség, hogy Silvát is utána küldi, mert Milánó szebbik fele felrobbanna a dühtől.

  Nem is értem, hogy miért jut eszébe a Kopaszéknak, hogy Silva távozhat és mindezt gazdasági okokra hivatkozva, amikor a brazil fele annyit keres, mint Ibra?! Szerintem számunkra a legkedvezőbb üzlet a Cityvel egy Ibra=Tevez+3-4-5 millió € csere lenen, de ha pénzt sem adnak mellé, csak egy az egybe megtörténik a csere, még azt is fel tudnám dolgozni. Tevez nagyon nagy harcos, de ha Taiwonál probléma volt a nyelvérzékkel, akkor Tevez még súlyosabb eset, mert 6 év alatt sem tudott megtanulni angolul. Ezért a vezetőség talán inkább Balotelliben gondolkodik, csak neki súlyosabb problémái vannak…, de a pályán a futball nyelvén kell beszélni, ahhoz pedig az argentin nagyon ért és lenne is kivel kommunikálni, pl: Cassano, Robinho(?), Sárika, talán Ganso.
  Sajnálnám, ha Ibra távozna, mert régóta nem volt ekkora császár csatárunk, de 30 éves ellenben Boával, aki 25 és Silva, aki lassan 28. Ibrából idén még lehet pénzt vagy üzletet csinálni, de jövő nyáron már érte sem állnának sorban.

  A Barca felé kinyilatkoztatott Alcantara+10 millió, ha vicc akart lenni, akkor elég sz.r volt, nem röhögtem. Alcantara egyébként nagyon jó kis játékos, de a posztján még közel sem a világ legjobbja, ellenben Silva az, ezért ne sértegessük a legnagyobb kincsünket azzal, hogy 10 millióval ér többet, mint egy 20 éves spanyol tehetség.

  Egy a lényeg, Silva sehova, ha meg valakinek mindenképp menni kell a hármasból, akkor az legyen Ibra!

 7. Ez katasztrófa!Nem gondoltam volna hogy valaha a milánnál ilyen helyzet lesz hogy azon kell izgulni hogy melyik sztárunkat viszik el,és ez nem a gazdag arabok hibálya!Nem véletlen Maldini és mások köztük Silva nyilatkozatai hogy jóformán a sajtón keresztűl kell zsarolni a vezetőséget de a helyzet az hogy berlusconi nem tud,vagy nem mer,vagy nem akar költeni és kész!semmi köze a válsághoz!!, bebizonyosodott most már több esetben is hogy a megszoritások a sporolás nem megoldás!!pont ilyenkor kéne pénzt tenni a csapatba uj játékosok, stadion stb. amelyek növelik a csapat értékét jönnének a szponzorok nőne a reklámérték és a bevételek, közép vagy hosszútávon 5-10 éven belűl megtérülne!!de az a baj hogy mi nemcsak a gazdag arabokkal hanem már lassan a horvát kiesőjelöltekkel sem tudjuk felvenni a versenyt!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS